Jučer protiv FMP-a šutnuli 37 trojki i 26 dvojki, od tih 26 nagazili liniju od tri poena barem 5 puta
ABA liga
Moderator: Moderator
- Misa Baksuz
Re: ABA liga
U Baru već kreću s tjeranjem igrača. Najlošije složena momčad otkad postoji ABA liga. Cirkus Colorado im nije ravan.
Jučer protiv FMP-a šutnuli 37 trojki i 26 dvojki, od tih 26 nagazili liniju od tri poena barem 5 puta
to die by your side is such a heavenly way to die
- Tajler Darden
Dorel Rajt i Gagić u Igokei.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ozbiljna pojacanja za njih. Ovim verovatno obezbedjuju sredinu tabele na kraju sezone.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Ja verujem da bi oni obezbedili opstanak i bez Rajta i Gagica,a za nesto vise je sad vec kasno.
-
Dragan Mance
Radi punom parom skauting igrača na Jadranu.
Dok je Igokea na pragu kupovine Rajta i Gagića ni Budućnost ne sedi skrštenih ruku. Najverovatnije novi član Đetića postaće Dilan Enis, bivši prvotimac Mege i CZ.
Zanimljivo da Enisa u Monaku menja prošlogodišnji plej Crnogoraca Noris Kol.
Uskoro očekujemo promene i u Partizanu. U opticaju su spoljna i centarska linija.
Dok je Igokea na pragu kupovine Rajta i Gagića ni Budućnost ne sedi skrštenih ruku. Najverovatnije novi član Đetića postaće Dilan Enis, bivši prvotimac Mege i CZ.
Zanimljivo da Enisa u Monaku menja prošlogodišnji plej Crnogoraca Noris Kol.
Uskoro očekujemo promene i u Partizanu. U opticaju su spoljna i centarska linija.
- White Mamba
Mega pala u Leon Stukelj Koloseumu
-
Dragan Mance
Miskovic u ozbiljnoj krizi na startu sezone,on kao da je pogorsao sut,bas lose izgleda.
Navijam da ispadne plastika iz Aba.
Bravo za Krku.
Bravo za Krku.
Iako ste vec najavili, evo i zvanicno Djordje Gagic u Igokei.
Covic kao nekada, skupio mnogo talentovanih igraca u FMP. Videcemo kako ce napredovati, za razliku od Pecarskog, Pazin mi deluje kao da ima sve da bi uspeo. A i navija za Zvezdu, mozda je i to bio razlog da predje.
Hmmm, a sta to ima Pazin? Mislim ja sam ga gledao, mene nije toliko oduševio. Divljak veliki, takodje skracen. Sta te toliko kod njega privuklo?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Znas kako u situaciji gde imas sve manje domacih (iole) talentovanih igraca, te igrce moras sacuvati i istrpeti te njihove decije bolesti. Pazin godinama u mladjim selekcijama je jedan od najboljih, ja mislim da je DV u Partizanu da bi on ove sigurno bio u sastavu, plus govorimo o momku koji ima 18 godina. Njemu je ova sezona verovatno izgubljena, u FMP su uloge rasporedjenje, Radanov je tu gazda, ali od sledece ce verovtno biti lider ekipe. Ne recunajuci Mladost Zemun, njemu ce ovo biti fakticki debi u seniorskoj kosarci pa da ga vidimo dokle moze. Nije valjda dzaba bio u RM.