Taj sam! Iskreno, on me je najviše iznenadio. Očekivao sam raspad sistema kao prošle sezone, a lik je ozbiljno napredovao na svim poljima. Očekujem stabilnih 7-12 poena i dobru odbranu od njega.Kazandžija wrote: ↑Tue Nov 12, 2019. 11:07 amKoji je to naivac pored mene glasao za Pejdza, brzo nek se javi![]()
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Potpisujemo Bela oko nove godine opet, pazite sta vam kazem 
Trebalo bi da je problem Belorus rešen, na obostrano delimično zadovoljstvo. Verujem da će pre utakmice za vikend objaviti rastanak.
Kako je, tako je. Greške se dešavaju... Nije smak sveta. Istina je da se ova greška nije smela desiti, posebno ne sa igračem ovolikog ugovora i veteranskim statusom, ali šta sad. Trinkijeri mora staviti fokus na teren sad, probati da se izoluje od svega van sale i krvavog treninga. Ako to ne bude sposoban da učini, njegovo angažovanje biće neverovatan debakl po klub na svim nivoima.
Ali opet, posebno laici to moraju znati, najviše u neumerenim kritikama. Svi tu rade najbolje što mogu i svi donose odluke za koje smatraju da su u datom trenutku najbolje po tim. Tako je Ostoja smatrao da je Andrea najbolji izbor, ovaj smatrao da su Artsiom i Peiners najbolji izbor, Lončar nešto treće... Klub je živ organizam, ima liniju uspona i padova, pogodaka i promašaja.
Dobra strana ovog Partizana je to što nije menadžerski klub. Ovde klub kontaktira i bira, što mi se čini u nekom ranijem periodu nije bio slučaj. To je velika prednost.
Kako je, tako je. Greške se dešavaju... Nije smak sveta. Istina je da se ova greška nije smela desiti, posebno ne sa igračem ovolikog ugovora i veteranskim statusom, ali šta sad. Trinkijeri mora staviti fokus na teren sad, probati da se izoluje od svega van sale i krvavog treninga. Ako to ne bude sposoban da učini, njegovo angažovanje biće neverovatan debakl po klub na svim nivoima.
Ali opet, posebno laici to moraju znati, najviše u neumerenim kritikama. Svi tu rade najbolje što mogu i svi donose odluke za koje smatraju da su u datom trenutku najbolje po tim. Tako je Ostoja smatrao da je Andrea najbolji izbor, ovaj smatrao da su Artsiom i Peiners najbolji izbor, Lončar nešto treće... Klub je živ organizam, ima liniju uspona i padova, pogodaka i promašaja.
Dobra strana ovog Partizana je to što nije menadžerski klub. Ovde klub kontaktira i bira, što mi se čini u nekom ranijem periodu nije bio slučaj. To je velika prednost.
Jako tesko cemo danas do pobede. Iskreno ne ocekujem je, ali treba pobediti, jer Tofas nije ipak ekipa od koje treba da strepimo.
Sada je sredina novembar, mi smo u potrazi za prvim centrom i bekom - 2/3, sta vec. A nismo imali npr. problem novca ili nesto slicno...
Sada je sredina novembar, mi smo u potrazi za prvim centrom i bekom - 2/3, sta vec. A nismo imali npr. problem novca ili nesto slicno...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Upravo to.CikaZika wrote: ↑Wed Nov 13, 2019. 8:52 amJako tesko cemo danas do pobede. Iskreno ne ocekujem je, ali treba pobediti, jer Tofas nije ipak ekipa od koje treba da strepimo.
Ajde centar, doven je ali se debelo pogresilo.
Ali za beka se jos od letos znalo da je neophodan, a oni su nasli da traze u novembru kada je izbor bas tanak.Tu neko mora da prihvati krivicu.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Poraz nas kosta 2.mesta.
Inace, slozio bih se sa Srdjanom. Zbog nase kriminalne igre se to nije moglo najbolje videti, ali sudije su odradile kriminalan posao. O igri ne vredi ni trositi reci. Da je cela ekipa igrala kao Mozli, pa da se podnese poraz. Ali za ovo treba da ih je sramota.
Trinkijeri da se zapita zasto mu ekipa u novembru izgleda kao skup rekreativaca. Ne mogu brojna gostivanja biti opravdanje do maja. U ovoj ekipi ne postoji hijerarhija i to je prvi i glavni problem. Lopta se u napadu ne krece.
Mehija od 80 leta poslao veceras Radeta u penziju. Gordicu i Zagorcu neko pod hitno mora da objasni da ne igraju ni za Megu ni za Buducnost i da ne mogu da drze loptu 20s, pa da opale preko ruke. Ovo sto njih dvojica rade konstantno prelazi u ozbiljan bezobrazluk.
Mehija od 80 leta poslao veceras Radeta u penziju. Gordicu i Zagorcu neko pod hitno mora da objasni da ne igraju ni za Megu ni za Buducnost i da ne mogu da drze loptu 20s, pa da opale preko ruke. Ovo sto njih dvojica rade konstantno prelazi u ozbiljan bezobrazluk.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Umesto da rastu, oni padaju,
Umesto da kao pik i rol ekipa pucaju od kreacije, nemaju je, doveli dva upitna bol hendlera,
Derbi docekuju bez plejmejkera, centra, zamene za Vanju,
Visi prvo mesto i laksa grupa u EK,
Sporo resavaju situaciju oko Parahuskog, sprdnju sa nedovodjenjem beka necu da kometarisem,
Zamajavaju se navijaci da ce se nesto resiti novembarskim, evo skoro decembarskim otpadnicima na beku i centru, iz kine, g ili odakle vec.
Na guzove i dobru odbranu su lomili na pocetku sezone, ali pogledajmo se u oci... Ove sezone, tj. na njenom pocetku je koriscen defanzivni potencijal , ali je ekipa u sve vecem daunu, lakse ih citaju protivnici i sve ce lakse kako vreme odmice. A bez kreativnih igraca, upitno je koliko ekipa moze bolje da izgleda vremenom. Od ovoga ovih dana, naravno da hoce... ali onoliko koliko nam treba, hoce li?! ... ne znam bas.
Jeste, ne igraju bez plejmejkera i centra, ali to je najmanji problem.
Jeste, ubise ova gostovanja, ja sam to posebno poshtovao i isticao dok su drugi kritikovali, ali ne radi se o tome.
Kako vreme prolazi, sve vise mi se cini da su ozbiljno zasrali na vise polja, a bek i novi centar tesko da ce promeniti nesto.
Nisam primetio da Trinkijeri baguje nesto epohalno, gresi u granicama normale. Veci je problem sta je ovo sastavio i izgledaju ovako.
Umesto da kao pik i rol ekipa pucaju od kreacije, nemaju je, doveli dva upitna bol hendlera,
Derbi docekuju bez plejmejkera, centra, zamene za Vanju,
Visi prvo mesto i laksa grupa u EK,
Sporo resavaju situaciju oko Parahuskog, sprdnju sa nedovodjenjem beka necu da kometarisem,
Zamajavaju se navijaci da ce se nesto resiti novembarskim, evo skoro decembarskim otpadnicima na beku i centru, iz kine, g ili odakle vec.
Na guzove i dobru odbranu su lomili na pocetku sezone, ali pogledajmo se u oci... Ove sezone, tj. na njenom pocetku je koriscen defanzivni potencijal , ali je ekipa u sve vecem daunu, lakse ih citaju protivnici i sve ce lakse kako vreme odmice. A bez kreativnih igraca, upitno je koliko ekipa moze bolje da izgleda vremenom. Od ovoga ovih dana, naravno da hoce... ali onoliko koliko nam treba, hoce li?! ... ne znam bas.
Jeste, ne igraju bez plejmejkera i centra, ali to je najmanji problem.
Jeste, ubise ova gostovanja, ja sam to posebno poshtovao i isticao dok su drugi kritikovali, ali ne radi se o tome.
Kako vreme prolazi, sve vise mi se cini da su ozbiljno zasrali na vise polja, a bek i novi centar tesko da ce promeniti nesto.
Nisam primetio da Trinkijeri baguje nesto epohalno, gresi u granicama normale. Veci je problem sta je ovo sastavio i izgledaju ovako.
"History has the name - Conor McGregor"
Zar nije dovoljno bagovanje ovakva selekcija?
Tako se treba on analizirati a ne samo u kontekstu igre a i o tome može da se diskutuje
Tako se treba on analizirati a ne samo u kontekstu igre a i o tome može da se diskutuje
Vidite li sada koliko Volden znači?
Ekipa igra kao pogubljena, šut iz utakmice u utakmicu nije konstantan.
Pogodili smo šest trojki u 3/4 što ne znam kada se desilo u skorije vreme. Nadam se da će se dovesti pojačanja koja trebaju ovom timu i uz Voldena, nema brige.
Sudije nas osakatile
Ekipa igra kao pogubljena, šut iz utakmice u utakmicu nije konstantan.
Pogodili smo šest trojki u 3/4 što ne znam kada se desilo u skorije vreme. Nadam se da će se dovesti pojačanja koja trebaju ovom timu i uz Voldena, nema brige.
Sudije nas osakatile
Meni nije jasno da ti 15 minuta ne napadneš čoveka koji igra sa 4 lične, a zamena mu ima 3 (4 u zadnjih 5-6 minuta). Isto tako mi nije jasno da ne lupiš jednu jaču sekiru Mehiji pa nek šutira filigranski onda...
Ne znam kakva je situacija sa tim obestecenjima, ali bolje da zadju malo po Belgiji, italiji, turskoj... nek plate nekog iskusnog igraca 40-50k i dovedu ga ako postoji mogucnost... decembar je ionako na pragu, ustedeli su dovoljno, a ako su se zaigrali, nek zaigraju do kraja.
Nije nikakva garancija, ali je i dalje dovoljno rezonskiji rizik od dovodjenja igraca koje nece niko zbog ovog ili onog razloga u sred sezone.
Nije nikakva garancija, ali je i dalje dovoljno rezonskiji rizik od dovodjenja igraca koje nece niko zbog ovog ili onog razloga u sred sezone.
"History has the name - Conor McGregor"
Sta nam vise odgovara, pobeda Venecije, ili Lokosa, zna li neko?