KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
Pozdrav ekipa, ovo je moj prvi post na ovom forumu, imam dovoljno godina da sam počeo pratiti košarku za vrijeme stare države kada smo mogli da uživamo u majstorijma budućih HoF igrača na našim parketima....
Nisam neki veliki poznavalac ove igre ali je volim. Takodje NISAM i NIKAD neću ni biti insajder. Toliko o meni, a u vezi teme na kojoj pišem trenutno jedna moja želja u obliku pitanja:
Gdje je i šta radi Stevan Jelovac.....domaći igrač, rubni reprezentativac u prime-u karijere (koji i nije prevelik za KKP renome, ali takva su vremena došla)?
Nisam neki veliki poznavalac ove igre ali je volim. Takodje NISAM i NIKAD neću ni biti insajder. Toliko o meni, a u vezi teme na kojoj pišem trenutno jedna moja želja u obliku pitanja:
Gdje je i šta radi Stevan Jelovac.....domaći igrač, rubni reprezentativac u prime-u karijere (koji i nije prevelik za KKP renome, ali takva su vremena došla)?
Verovatno si ovaj post hteo da napises na temi KK Mornar koja trenutno ne postoji...
Inace, Parahovski najverovatno ide, sporazumni raskid....steta i ja sam ocekivao od njega "velike" partije.
Inace, Parahovski najverovatno ide, sporazumni raskid....steta i ja sam ocekivao od njega "velike" partije.
Pavlaka, ima li istine u onim twiteer pisanijima, da patrik ubija kilera??
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Eh taj tviter :)
Kako to mislite doci ce pojacanje, a backdoor ga nije prvi najavio?
Kao sto je bilo za Bella, ali ipak nije pojacao. 
Salu na stranu, cim bude nesto konkretnije, bice, ne brinite. Ima tu imena nekih koji se vrte, ali necemo nagadjati, dok ne bude nesto blize.
Salu na stranu, cim bude nesto konkretnije, bice, ne brinite. Ima tu imena nekih koji se vrte, ali necemo nagadjati, dok ne bude nesto blize.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Prihvaceni su uslovi koje je tražio, to bi sad trebalo da je to
non mollare mai
Hvala bogu konacno lijepa vijestIrriducibili wrote: ↑Thu Nov 14, 2019. 1:38 pmPrihvaceni su uslovi koje je tražio, to bi sad trebalo da je to
cim pises javno znaci da je 99 % to toIrriducibili wrote: ↑Thu Nov 14, 2019. 1:38 pmPrihvaceni su uslovi koje je tražio, to bi sad trebalo da je to
dobar potpis, upgrade svakako , dal je gamechanger za nas videcemo
jel se gledaju centri , ili tek nakon ove sage i famoznog beka?
Jel igrao negde posle Pao ? I ako se zna zasto ga Pao nije produzio ?
Ako nabodu i centra to može da okrene sezonu.
Kilpatrik bi trebao da bude ozbiljno pojačanje,možda i najbolje poslednjih godina.
Kilpatrik bi trebao da bude ozbiljno pojačanje,možda i najbolje poslednjih godina.