KK Partizan - transferi

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Brižni-ponovo napada

Re: KK Partizan - transferi

Post by Brižni-ponovo napada » Thu Nov 14, 2019. 3:21 pm

Ja niđe nijesam vidio da je neko protiv dolaska Kilpatrika,te da je rekao da nije bio nešto u Panati :D

Nama bi ođe bilo koji igrač-šuter legao kao budali šamar,pored ovoliko kamenja

Samo se nadam da ovaj što je otpušten iz Sasarija ne završi kod nas.
Pusti,pusti da te Mozli

hehule

Post by hehule » Thu Nov 14, 2019. 4:22 pm

Partizanu na 2-3 treba košarkaš koji je konstantan u šutu za tri poena. Kilpatrik to nije. NBA 33%, EL 31% za 3pts.

Ima on svoje druge prednosti, ali opet dovoljno da se ceo timski napad Partizana brani tako što se protivnik skuplja unutra i provocira šut.

Šut za tri poena i slobodna bacanja su nam očajna, a nešto ne postižemo lako poene ni iz prodora...

Treba nam igrač koji će da širi odbrane, mi pogađamo 8.33 trojki po utakmici uz procenat od 33.3% uspešnosti, po tome smo osmi u ABA ligi.
Evrokup kaže 7.29 trojki po utakmici, dovoljno za 15. mesto uz procenat od 29.3% uspešnosti što nas svrstava na 20. mesto od 24 ekipe.

Kilpatrik jeste ok defanzivac, ali ne može se okarakterisati kao igrač konstantnog šuta i da mu je to najveća pretnja. Nešto mnogo mi dobiti od njega nećemo.

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Nov 14, 2019. 4:46 pm

Ja ne znam samo sta je bio problem do sada kada pare nisu bile...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

fabricio

Post by fabricio » Thu Nov 14, 2019. 4:50 pm

Ko uopste sutira konstantno na 40% (ili koliko vec) u Evropi na visokom, a ne cirkuskom nivou?

Procenti su kurva i nikad ne mozes da znas kakvo je postovanje saigraca, koliko vrucih krompira je dobio, koliko puta bio primoran preko ruke da sutne, na kraju cetvrtine i isteku napada... ako ga nisi gledao.

U El je sutirao 17 od 48, nek je 10x morao da sutne nesto iz ovoga sto sam naveo, a sigurno jeste naravno, dolazis do ozbiljnog procenta. Na treneru je da mu otvori sto veci prostor za suteve. Preko ruke se niko leba nije najeo i bildovao procente. A cirkus igrace iz kine poput Akojona i slicne ne uzimam kao reper. On je dosao sa nekih 50% za 3 na ultra mega ogromnom nivou, a ovde kad ga stisla buducnost secam se, nije mogao preko pola da predje, mec zavrsio sa 2 od 11 iz igre fazon.

Covek ima skolsku, cvrstu mehaniku suta, ko bude skupljao sa njega, samo napred... voleo bih to da vidim.
"History has the name - Conor McGregor"

Asterix

Post by Asterix » Thu Nov 14, 2019. 4:52 pm

CikaZika wrote:
Thu Nov 14, 2019. 4:46 pm
Ja ne znam samo sta je bio problem do sada kada pare nisu bile...
Pa nije valjda da nam je budzet neogranicen.... Nadam se da ce ovaj Klipatrik potpisati nema potrebe da se to sada oteze ako smo mu stvarno poslali onoliko koliko trazi, nama je svaki dan bitan.. A i malo cudno posle Bela da se takva ponuda posalje...Sada cemo da se namucimo da nadjemo centra pitanje je koliko ce nas kostati raskid sa Parahuskim kada bi izboksovali da mu damo pola ugovora to bi bilo dobro za nas, nego dje je onaj Hamilton sto se povezivao sa nama ljetos?

Asterix

Post by Asterix » Thu Nov 14, 2019. 4:56 pm

fabricio wrote:
Thu Nov 14, 2019. 4:50 pm
Ko uopste sutira konstantno na 40% (ili koliko vec) u Evropi na visokom, a ne cirkuskom nivou?

Procenti su kurva i nikad ne mozes da znas kakvo je postovanje saigraca, koliko vrucih krompira je dobio, koliko puta bio primoran preko ruke da sutne, na kraju cetvrtine i isteku napada... ako ga nisi gledao.

U El je sutirao 17 od 48, nek je 10x morao da sutne nesto iz ovoga sto sam naveo, a sigurno jeste naravno, dolazis do ozbiljnog procenta. Na treneru je da mu otvori sto veci prostor za suteve. Preko ruke se niko leba nije najeo i bildovao procente. A cirkus igrace iz kine poput Akojona i slicne ne uzimam kao reper. On je dosao sa nekih 50% za 3 na ultra mega ogromnom nivou, a ovde kad ga stisla buducnost secam se, nije mogao preko pola da predje, mec zavrsio sa 2 od 11 iz igre fazon.

Covek ima skolsku, cvrstu mehaniku suta, ko bude skupljao sa njega, samo napred... voleo bih to da vidim.
Ma to su gluposti Bili Beron je u Mursiji imao 34 % suta za 3 sezona prije dolaska u Zvijezdu

hehule

Post by hehule » Thu Nov 14, 2019. 5:00 pm

Bel je imao 40% za tri, ali Bel je završena priča. Nisam hteo cirkuzanta sa 50% tipa Akojon, već igrača koji može da veže 3 trojke, a da nije Pejdž, koji veže 3 trojke jednom u dva meseca.

Tim je diskutabilno selektovan, a novca ima. To je dosadašnji problem. Kroz dobre rezultate, to je uspevalo da se kompenzuje, sa je već došlo da se češe guzica. Lutali smo po gostovanjima i imali osam pobeda, mislim da je do toga najveća zasluga profesora Koprivice na dobroj fizičkoj spremi igrača. Sad kad su ostali timovi ušli u formu od početka sezone i kad mogu da se nose na fiziku sa nama...

Pejners mi se čini da je višak. Da je stvarno mogla da se relizuje rotacija Bel - Pejners i da se doda Kilpatrik, to bi bila već druga priča.

fabricio

Post by fabricio » Thu Nov 14, 2019. 5:08 pm

Gde je imao 50%? Na par utakmica aba lige? U El i Ek iste sezone po 30%. iste sezone 0 od 20 za redom kad je presao u buducnost, ne znam ni sam kako je nakrpio 30% na kraju. Iz Darusafake dosao sa 29%...
Manimo se njegovih 50% suta za 3.

Kvalitetetan je suter, ali ti je primer los.
"History has the name - Conor McGregor"

hehule

Post by hehule » Thu Nov 14, 2019. 5:21 pm

Bell jeste imao 50% za 3 u ABA dok je igrao za Cedevitu. Sezonu u Budućnosti, teško je komentarisati za bilo koga.

Opet, nama fali igrač koji može po utakmici da pogodi tri trojke uz procenat uspešnosti ~40%. Neko ko će biti konstantna pretnja sa distance. Od visokih, doveden je Birčević za tu ulogu, ali ne pogađa. Ima otvorene šuteve, ali jednostavno ne ulazi, pa ga onda tako lakše skautiraju i provociraju mu šut.

Verujem da će njegov šut za tri biti ok posle perioda utakmica u Beogradu.

Samo sa Kilpatrikom, teško ćemo mi dobiti bilo koju ekipu sa dobro organizovanom odbranom.

Sezione

Post by Sezione » Thu Nov 14, 2019. 5:23 pm

Slusajte Cekica ljudi, ko je uveo statistiku u basket taj je i upropastio. Velika istina.

dacolik

Post by dacolik » Thu Nov 14, 2019. 6:31 pm

Sezione wrote:
Thu Nov 14, 2019. 5:23 pm
Slusajte Cekica ljudi, ko je uveo statistiku u basket taj je i upropastio. Velika istina.
Jer opste je poznato ,ko je slusao Cekica daleko je dogurao :D

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Nov 14, 2019. 6:38 pm

Evo vam statistike Luis Scola 40% za 3 ove sezone. :D
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

delboy

Post by delboy » Thu Nov 14, 2019. 6:45 pm

Eto rešenja i trojkaš i centar 2 u 1 :D

Viduka

Post by Viduka » Thu Nov 14, 2019. 7:05 pm

Nista posebno Kilpatrick nece doneti.

Vesely.24

Post by Vesely.24 » Thu Nov 14, 2019. 7:37 pm

Kada već bacaju toliko novca ove godine na igrače, ukoliko dođe Kilpatrik neophodno je dovesti i što kvalitetnijeg prvog centra. Mozli je za sada dobar, zadržavanje Jankovića za mene je teška glupost. Iako je igrač preko potreban, nekako mi deluje da tu poziciju 2/3 i mogu nekako da sakriju bar privremeno, ali bez jako dobrog centra baš teško mogu da ostvare zacrtane planove.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.

Post Reply