drmisa wrote: ↑Sat Nov 16, 2019. 12:48 am
Kazandžija wrote: ↑Sat Nov 16, 2019. 12:17 am
Pa zamislite koliko je zapravo Pejdzu tesko da igra na visokom nivou sa takvim "fizikalijama", i napred i pozadi. Uprkos tome igra sasvim korektno. On da ume i moze to sto svi zelimo i ocekujemo ne bi igrao ovde i ne za te pare
zamisli kolko mene zabole kolko je njemu tesko da igra jer je nejak
ako je dobar za partizan super , ako nije onda jebiga nije dobar za nas , hvala mu i dovidjenja
ubacis klinca i kazes e jbg , mlad je i ne moze fizicki da parira
a dovedes za solidne pare amera i kazes e jbg zamisli kolko mu tesko
drugacije gledas na stranca , koji je placen 4-5 puta vise placen nego neki klinac
Da li tebe zabole i koliko, ne bih ulazio u to. Decko je doveden i treba da igra. To sto takav igrac nije ni trebao da se dovede, o tome se moze pricati, mada i od toga slaba vajda, ne mozemo mi tu bas nista. Decko spram svojih mogucnosti pa rekao bih i primanja igra sasvim ok. Imamo mi mnogo vecih problema od Pejdza. A te price kako je to mogao i neki nas klinac koji je placen 5 puta manje ne piju vodu. Videli smo kako to izgleda na primeru Aranitovica, Pecarskog i sl. Da tu igra klinac, pisalo bi se sto se ne dovede neko ko moze bolje. Nisam ljubitelj Pejdza, ali treba biti iskren i reci da s obzirom na sve okolnosti (fizikalije, lutanje izmedju pozicija, menjanje pozicija, nacina i stila igre, uloge, menjanje trenera) po meni igra dobro. E sad sto to dobro za neki ozbiljniji rezultat nije dovoljno dobro, to je druga stvar. A mislim da to nije do njega. Ono sto je do njega on odradjuje. Najmanji nam je problem Pejdz