BSL - Turska
Moderator: Moderator
-
Dragan Mance
Re: BSL - Turska
Zanimljiv 160cm visoki plej Hoford iz Afjona.
-
Dragan Mance
Posle dužeg vremena Fener da ima obrise šampionske ekipe.
Imponuje igra u odbrani koja podseća na onaj stari Fener kada nisi mogao videti koš kamoli proturiti loptu kroz mrežicu.
Imponuje igra u odbrani koja podseća na onaj stari Fener kada nisi mogao videti koš kamoli proturiti loptu kroz mrežicu.
-
Dragan Mance
Što šta će Žoc imati šta reći u svlačionici Fenera posle katastrofalne odigrane poslednje četvrtine. Da je bilo malko više vremena Tofaš mogao i skroz preokrenuti.
Za vikend Bandirma gostuje Turk Telekomu. Nije to ista platežna liga, a svakako nije dobro stanje uprkos odličnom startu sezone. Klub je ostao bez još jednog igrača, možda i najtalentovanijeg mladog centra Turske Berke Atara. Mladi Atar mora napustiti klub, uglavnom zbog nemaštine.
- Tajler Darden
Bandirma beleži još jednu pobedu.
U gostima pobeđen Turk Telekom rezultatom 91:81.
U gostima pobeđen Turk Telekom rezultatom 91:81.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
-
Dragan Mance
Fener ponovo u bledom modu.
Pinar Karšijaka sasvim zasluženo pred vratima pobede.
Pinar Karšijaka sasvim zasluženo pred vratima pobede.
Ponosan sam na sve urađeno do sad, na neki način je ovo i moj oproštaj od Bandirme i drago mi je da je sa pobedom :)
Naravno, nastavljamo dalje svakako i od mene uvek podrška, ali danas mi je prvi radni dan na novom primarnom radnom zadatku.
Ovih 8-2 je baš neočekivano, biće padova, ali mnogima je objašnjena čuvena Duletova rečenica džaba vam novci moji sinovci
Naravno, nastavljamo dalje svakako i od mene uvek podrška, ali danas mi je prvi radni dan na novom primarnom radnom zadatku.
Ovih 8-2 je baš neočekivano, biće padova, ali mnogima je objašnjena čuvena Duletova rečenica džaba vam novci moji sinovci
Svaka cast, neka je sa srecom prvi dan na novom radnom zadatakuPavlaka wrote: ↑Mon Dec 02, 2019. 2:52 amPonosan sam na sve urađeno do sad, na neki način je ovo i moj oproštaj od Bandirme i drago mi je da je sa pobedom :)
Ovih 8-2 je baš neočekivano, biće padova, ali mnogima je objašnjena čuvena Duletova rečenica džaba vam novci moji sinovci![]()
Hvala puno!
Tursku ligu nastavljam da pratim naravno, sve do kraja sezone smo mi zajedno... Ogroman posao radi trener Demir, znam da će relativno brzo uzeti Fener, Efes ili Galatu. Odličan je
Tursku ligu nastavljam da pratim naravno, sve do kraja sezone smo mi zajedno... Ogroman posao radi trener Demir, znam da će relativno brzo uzeti Fener, Efes ili Galatu. Odličan je
Danas ubedljiv poraz na gostovanju u Istanbulu 91-70. Galata bila bolja barem 30 minuta ubedljivo
Efes ponovo pobedio Fenerbahče. Željko igrao bez Veselog, Datomea i Lovernja dok se u Efesu šest igrača upisalo u listu strelaca i sva šestorica su bila dvocifrena.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Zeljku je Veseli pola tima, ali ne roviti, vec kada je potpuno zdrav...
Ko zna kada će biti potpuno zdrav i u pravoj formi. Ako se to desi, pitanje je da li će to biti na vreme da se spasi ova sezona.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.