Bell moze da igra kosarku i pored tog problema sa srcem, samo je pitanje koji klub zeli da se odluci na taj rizik. Partizan i posle ovoga mora da saradjuje sa tom agencijom i tim menadzerom, pa sigurno nece izaci u medije i reci da covek ima takav problem.kizami88 wrote: ↑Mon Nov 18, 2019. 8:26 amOno sto je zanimljivo je to da smo Bela otpisali, jer bi navodno, prema recima ljudi iz kluba, bio spreman da zaigra tek za mesec dana, a nama je bio potreban igrac spreman odmah da zaigra.
Koliko vidim, proci ce i tih mesec dana, a mi igraca necemo dovesti.
KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Ali kako je problem sa srcem nesto sto se sredi za mesec dana? U svakom slucaju, ako smo ga stvarno otkacili za mesec koji je vec skoro prosao oterati ono nosato SNS govno motkom slicnih svojstava...markovl12 wrote: ↑Mon Nov 18, 2019. 12:05 pmBell moze da igra kosarku i pored tog problema sa srcem, samo je pitanje koji klub zeli da se odluci na taj rizik. Partizan i posle ovoga mora da saradjuje sa tom agencijom i tim menadzerom, pa sigurno nece izaci u medije i reci da covek ima takav problem.kizami88 wrote: ↑Mon Nov 18, 2019. 8:26 amOno sto je zanimljivo je to da smo Bela otpisali, jer bi navodno, prema recima ljudi iz kluba, bio spreman da zaigra tek za mesec dana, a nama je bio potreban igrac spreman odmah da zaigra.
Koliko vidim, proci ce i tih mesec dana, a mi igraca necemo dovesti.
Ko kaze da ce se srediti za mesec dana? To je prica za javnost i usluga menadzeru, jer sigurno postoji klub koji ce ici na rizik. Ako Partizan u zvanicnom saopstenju kaze da ovaj ima takav problem, sanse da nadje klub mu se smanjuju drasticno. Ovako mozda nekog i prevare. Bar mi najbolje znamo kako izgleda kada se lekarski pregledi vrse radi reda.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Realno, ni taj Kilpatrik nije neki igrac. 
- Brižni-ponovo napada
Igrac odlucio da igra za vise novca i to je to...
Nije trziste toliko lose koliko mi mislimo, bice relativno slobodnih igraca sto se prvi krug EC i LS priblizi kraju.
Nije trziste toliko lose koliko mi mislimo, bice relativno slobodnih igraca sto se prvi krug EC i LS priblizi kraju.
- Tajler Darden
Zašto se onda ovi naši, pod znacima navoda naši, busaju da imaju para?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
@Naka
Dokle ti mislis da se ceka pojacanje? Svaki poraz u Evrokupu i ABA platicemo u drugi deo sezone, sto tezom grupom, sto igranje u PO na gostujucem terenu.
Neozbiljno je ovo za klub renomea Partizana.
Dokle ti mislis da se ceka pojacanje? Svaki poraz u Evrokupu i ABA platicemo u drugi deo sezone, sto tezom grupom, sto igranje u PO na gostujucem terenu.
Neozbiljno je ovo za klub renomea Partizana.
I kako onda coveku da ne prodju sledece misli po ko zna koji put kroz glavu...Cilj ovog SNS sljama jeste da unisti KKP ali da imamo konkurentan tim kako bi masa bila zadovoljna,kako bi verovali ali pozicija broj 2 je zakucana..
Imas priliku da dovedes takvog igraca i tebi ga otme Buducnost sto je nedopustivo,ekipa koja je tu negde po plateznoj moci...pa nije ga uzeo neki EL tim pa da kazes sta da se radi...
Mnogo sam besan....i budite sigurni da boljeg igraca naci necemo u ovom delu sezone...
Imas priliku da dovedes takvog igraca i tebi ga otme Buducnost sto je nedopustivo,ekipa koja je tu negde po plateznoj moci...pa nije ga uzeo neki EL tim pa da kazes sta da se radi...
Mnogo sam besan....i budite sigurni da boljeg igraca naci necemo u ovom delu sezone...
- White Mamba
Da priupitam onako naivno..
Vidim konstantno se pominje neki picvajz oko Gista..
Te suspenzije, te otkazi..
Postoji li promil sanse uletimo i profitiramo ?
Ako je neprikladan post brisite
@Cekic
+milion
Vidim konstantno se pominje neki picvajz oko Gista..
Te suspenzije, te otkazi..
Postoji li promil sanse uletimo i profitiramo ?
Ako je neprikladan post brisite
@Cekic
+milion
Ne verujem, tesko cemo tu uleteti, ali Bokan kako je krenuo...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- White Mamba
Udarimo na sentiment 
Ma koji ce nam... nama treba jedan ozbiljna centar i neki igrac na poziciji 2-3 ili 3-4 sta vec procene u odnosu na podeljene uloge u timu.
Nama centar vise treba. Treba nam kao vode u pustinji...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!