KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ima li gde snimak sa konferencije? Ne mogu da ga nađem na YT. Hvala unapred
Pa kako onda pobedismo Cigane tako nikakvi, a večeras ona skotina Javor morala da vadi Budućnost? Pokazali smo i mi toj Veneciji "neke stvari", i Lokomotivi, i Limožu, i Ritasu i Tofašu.Kobra wrote: ↑Sun Nov 24, 2019. 8:56 pmNe teram ja vama inat, nego govorim istinu, a istina je da smo mi postigli 4 ili 5 trojki u poslednje 2 utakmice Aba lige i to protiv glavnih pretendenata za prvo mesto.
Nemamo sutera, nemamo organizatora igre, nemamo centra i tu se svaka prica zavrsava.
A, sto se tice Evrokupa, pokazala nam je Venecija neke stvari.
Ne postoji odvratnije mesto od Morače. Tamo je uvek sve dozvoljeno, i da se povlači mrežica, i da se bez faula bije se protivnik, i da degenerici iz publike hvataju igrače za vrat, čak i uleću na teren...
Čim sam video da đubre sudi večeras, znao sam da će biti neko sranje.
I onda ne treba da se iščuđavamo što nam Đordi uzima i to jedno mesto u EL. On jeste govedo, ali nije glup, vidi i on kakav je cirkus bio u poslednja 2 finala ABA l(j)ige.
Kad se slegnu utisci lako vam se cini napad za Pejdza? "Vrata od lifta".
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Naše dvorište toliko smrdi od djubreta, da ne bih mogao da se bavim analizom je li naturalizovani Slovenac tu ubacio još koju kesu ili nije. Ekipa nema lidera, bez obzira na kontraproduktivne pokušaje Zagorca i Gordica da to budu. Ovakav meč gde niko ne može vola da ubode se lagano rutinira, a mi smo ih lagano vratili u meč. Sami, bez ikakvog spoljnog uticaja. Ogroman budzet za naše pojmove smo uludo trošili. Na sve to, još imaju para, ali vidimo da i dalje ne znaju šta ce s njima. Zapravo i nema dela kluba koji je zdrav i koji radi svoj posao kako treba
non mollare mai
Irr, ja sa tobom delim cesto isto misljenje, ali mislim da se preteruje o nasem budzetu. Prvo Zagorac, Jankovic, Pejdz i Jaramaz nisu skupi igraci. U njihovom rangu je zasigurno i Gordic, a cisto sumnjam da je nesto skuplji i Pejners. O Mozlijevoj ceni je nekako iluzorno pricati. Volden i Tomas su nam mozda najskuplji igraci i mogu da se kladim da ne prelaze preko 30k za mesec.
Ono gde smo mi omanuli u selekciji, to je lider ekipe. Neko ko ce da drzi konce ekipe na terenu. Novica moze van terena i ovako 10 min po svakom 4 mecu. Gordic sa svojim praznim hodom takodje to ne moze da bude. Ostali to ne mogu niti su ikad bili taj tip igraca. Ovoj ekipi tacno fali glava i to je dovoljno da kockice pocnu da se uklapaju.
Apropo akcije, Zika, mene Trinkijeri vazda iznenadi nekim dobrim specijalom. Jos da samo malo bolje radi izmene i ne upada u neke lose sekvance.
Ono gde smo mi omanuli u selekciji, to je lider ekipe. Neko ko ce da drzi konce ekipe na terenu. Novica moze van terena i ovako 10 min po svakom 4 mecu. Gordic sa svojim praznim hodom takodje to ne moze da bude. Ostali to ne mogu niti su ikad bili taj tip igraca. Ovoj ekipi tacno fali glava i to je dovoljno da kockice pocnu da se uklapaju.
Apropo akcije, Zika, mene Trinkijeri vazda iznenadi nekim dobrim specijalom. Jos da samo malo bolje radi izmene i ne upada u neke lose sekvance.
- Irriducibili
Nema tu preterivanja, naš budzet za ovu sezonu je tačno 6,26M
non mollare mai
Za plate igraca ili jos nesto tu ulazi.Irriducibili wrote: ↑Sun Nov 24, 2019. 11:22 pmNema tu preterivanja, naš budzet za ovu sezonu je tačno 6,26M
Racunao sam,plate nasih igraca ne prelaze 3M racunajuci i Parahouskog.
Ne znam,ni meni ne deluje da imamo neku bas skupu ekipu,nisu to neka imena oko kojih se otimaju drugi klubovi sem mozda Woldena i sigurno Tomasa.Meni je ta prica oko budzeta uvek nezgodna jer nikad ne mozemo sigurno da znamo koliko je i tacna.Sad ako je to tacno sto kaze Irr onda ispada da nasi igraci imaju prosecno preko 500000 godisnju platu sto mi je iskreno malo neverovatno.
- Irriducibili
Kompletan godišnji budzet, naravno da to nisu samo plate igrača i stručnog štaba
non mollare mai
U to se racuna i KK Mladost i vracanje dugova, placanje poreza i sl
Onda izvini Irr,mislio sam da pricas samo o platama igraca...dzabe onda nama da pricamo kad ne znamo koliko od toga ide na plate,ali svejedno mislim da se malo preteruje oko tog nikad veceg budzeta cemu ide u prilog i ovaj odlazak Kilpatrika u Buducnost,a ne kod nas.
- Irriducibili
A na šta bi išao najveci deo nego na plate? Suština je da mi odavno nismo imali ovako veliki budzet, čak ni približno
non mollare mai
Hvala. Mlako malo, očekivao sam dominaciju da malo podseti na Duleta (imao je materijala).
Ja sam možda lud, ali ja beka dovodio ne bih. Jeste mučenje, jeste da nema šuta, ali brate to ti je što imaš i radi s tim. Od januara imaš i malog Trifunovića. Centra bih mu dao novog za poklon i vozi.
Cela situacija podseća malo na dete i igračku. Evo ti ova što si tražio - E pa neću više tu, hoću neku drugu.
Ali ako pogledas cene igraca sada i nekada to vise ni u istu recenicu ne moze... Nekada si za 10k mogao da dovedes proverenog top stranog ili domaceg igraca koji je zasigurno mogao isporuciti 15+ poena, danas to ne mozes ni sa 30k (i opet imas macku u dzaku).
Zamislite da je "snajder" sa platom od 65k mesecno odigrao u nasem dresu nocas kao sto je odigrao u dresu Buducnosti. Vec bi bilo ugradjivanja, bacanja, razmecanja i sl...
Ono sto je nama glavni problem, sto mi idalje klecimo i primamo udarce menadzera, gde nam nude skartove zarad njihovog daljeg poslovanja. Ima dosta dobrih igraca koji bi se ukopili u ovaj tim, a mi se povezujemo sa raznim "Redinzima".
Zamislite da je "snajder" sa platom od 65k mesecno odigrao u nasem dresu nocas kao sto je odigrao u dresu Buducnosti. Vec bi bilo ugradjivanja, bacanja, razmecanja i sl...
Ono sto je nama glavni problem, sto mi idalje klecimo i primamo udarce menadzera, gde nam nude skartove zarad njihovog daljeg poslovanja. Ima dosta dobrih igraca koji bi se ukopili u ovaj tim, a mi se povezujemo sa raznim "Redinzima".