KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Eto povrijedio se Pejdz ako bude odsutan makar 2 nedelje najebali smo ;) to je ono zasto sam govorio da nam treba zamjena za Redinga
Otkud ti to da se povredio Pejdz ?
- White Mamba
Privezali su ga na kesu leda 
Rece slatkorecivi talijan na presu da je cusnut jos u carigradu ali da ce stisnuti zube
Rece slatkorecivi talijan na presu da je cusnut jos u carigradu ali da ce stisnuti zube
Rekao je Trinki da ce Pejdz igrati. To je udarac jos iz Istanbula, stisnuce zube i to je to. Nista strasno po njegovim recima.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Nekako ruzna utakmica. Valjda tvrda, plus dobar ambijent, pa nasi dok su upalili motore, ali sve u svemu puno gresaka, pre svega Turaka.
U ponedeljak cemo jako tesko sa Stimcem izaci na kraj. Fali nam masa u reketu i skok nam je isto krtitican. Bez kontrole skoka, nemamo sta da trazimo. Rason Tomas je van forme, sto mnogo brine. O Zagoru ne treba pricati, raspada se puno u napadu, videcemo sta ce biti.
U ponedeljak cemo jako tesko sa Stimcem izaci na kraj. Fali nam masa u reketu i skok nam je isto krtitican. Bez kontrole skoka, nemamo sta da trazimo. Rason Tomas je van forme, sto mnogo brine. O Zagoru ne treba pricati, raspada se puno u napadu, videcemo sta ce biti.
Rade Zagorac, zlocin koji traje 
Skocila braca mu sa gtr odmah da ga brane iako mu niko nista nije rekao
Pegla se ok odbrana, to se ovoj ekipi ne moze zameriti. Moje neko misljenje je da nema Vila Mozlija ova sasava druzina bi se raspala u paramparcad, gospodin covek pre svega
Mambo ebo te Peiners, smarao si celo leto i naravno da se primilo kod navijaca i onda limar procitao i op eto ti ga, a mogli smo neku ozbiljnu trojku da imamo
Skocila braca mu sa gtr odmah da ga brane iako mu niko nista nije rekao
Pegla se ok odbrana, to se ovoj ekipi ne moze zameriti. Moje neko misljenje je da nema Vila Mozlija ova sasava druzina bi se raspala u paramparcad, gospodin covek pre svega
Mambo ebo te Peiners, smarao si celo leto i naravno da se primilo kod navijaca i onda limar procitao i op eto ti ga, a mogli smo neku ozbiljnu trojku da imamo
- White Mamba
Moze se reci da sam uticajan 
Smaro sam ja i za majstora levorukog iz zute Atine kako to ne procita
Smaro sam ja i za majstora levorukog iz zute Atine kako to ne procita
Obicno volim da pisem o losim stvarima i sinoc ih je bilo mnogo. U napadu pre svega, ali zaobici cu sad taj deo, posebno cu obraditi sve sto mislim da je nedostatak trenutno.
Generalno igramo kao tim, pobede su timske, sto treba da raduje. Evidentno je atmosfera na vrhunskom nivou, stvorila se hemija, momci su zaista se nekako nasli. Bez toga nema uspeha, to je svima jasno. Odbrana je takodje na vrhunskom nivou, pa mogu reci skoro od pocetka sezone. Sto kaze Turcin, mozda nemamo para da kupimo talente, ali mozemo da se borimo. Kod nas samo ovaj prvi deo ne vazi, ali spletom okolnosti tako je pravljen tim i to se meni dopada. Akcenat u kosarci odbrana, odbrana i odbrana.
Generalno imamo bolestan skroz u zadnjih ne znam koliko meceva. Sem tog poraza u Istanbulu sve smo dobili i za to kapa dole. Jos 3 preteska meca do kupa, idealno bi bilo pobeda protiv Virtusa i Budućnosti, a poraz od CZ. Zaista impresivan skor i svaka cast Trinkijeriju i strucnom stabu.
Pesimizma imam, posebno posle ovog meca, a o tome malo kasnije.
Generalno igramo kao tim, pobede su timske, sto treba da raduje. Evidentno je atmosfera na vrhunskom nivou, stvorila se hemija, momci su zaista se nekako nasli. Bez toga nema uspeha, to je svima jasno. Odbrana je takodje na vrhunskom nivou, pa mogu reci skoro od pocetka sezone. Sto kaze Turcin, mozda nemamo para da kupimo talente, ali mozemo da se borimo. Kod nas samo ovaj prvi deo ne vazi, ali spletom okolnosti tako je pravljen tim i to se meni dopada. Akcenat u kosarci odbrana, odbrana i odbrana.
Generalno imamo bolestan skroz u zadnjih ne znam koliko meceva. Sem tog poraza u Istanbulu sve smo dobili i za to kapa dole. Jos 3 preteska meca do kupa, idealno bi bilo pobeda protiv Virtusa i Budućnosti, a poraz od CZ. Zaista impresivan skor i svaka cast Trinkijeriju i strucnom stabu.
Pesimizma imam, posebno posle ovog meca, a o tome malo kasnije.
Utisak meča je odlučnost i hrabrost Trife. Samo da nastavi tako, jer je mnogo bitno da ima minute u prvom timom. Daçka nas je u odbranama u obe utakmice dobrano "tukla", mnogo loše suđenje takođe.
Ko želi nešto da pita.
Ko želi nešto da pita.
Nama su napadi katastrofalni. Nemamo vodju (mimo Gordica i Novice niko nije na tom nivou da sme u odlucujucim minutima da uzme loptu). Previse improvizacije. To je i najslabiji deo igre. Reding je pokazao jedan besmisao Voldena, koga je Trinkijeri doveo do te mere da ne zna sta treba da radi, osim da prevede loptu na drugu polovinu.
Meni se ono sinoc nista nije dopalo (osim pobede na kraju).
-
Hiro Onoda
Odbrana nam je fenomenalna ali u napadu skripi pogotovo kad nas jos i sut za 3 ne ide.Sinocna utakmica je biula najbolji dokaz u prici o "pouzdanom" suteru Pejdzu.
Jaramaz ima muda da pruzme ulogu vodje kada se lomi. Sto je i radio u par navrata, a i sinoc pokazao u odredjenoj meri. Sto se tice Voldena, on ima svoju ulogu i svaki svoj minut na terenu i te kako opravda. Ako nema produkciju u napadu, Volden iskompenzuje zalaganjem i igrom u odbrani. Jos jedan aspekt njegove igre je sigurnost u vodjenu lopte. Retko ce se desiti da lopta napusti njegove dlanove, a da to nije bilo njegovom voljom.Naka wrote: ↑Thu Jan 30, 2020. 11:10 amNama su napadi katastrofalni. Nemamo vodju (mimo Gordica i Novice niko nije na tom nivou da sme u odlucujucim minutima da uzme loptu). Previse improvizacije. To je i najslabiji deo igre. Reding je pokazao jedan besmisao Voldena, koga je Trinkijeri doveo do te mere da ne zna sta treba da radi, osim da prevede loptu na drugu polovinu.
Da budem iskren, ni meni se neki pojedinci ne svidjaju i mislim da bi mogli bolje, ali kada ih pogledam kroz prizmu tima i kako nastupaju kao grupa...mogu samo da "skinem kapu", zahvalim se sto su tu i sto ulazu maksimum energije boreci se za nas Partizan.