KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Bolkonski

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Bolkonski » Mon Jun 29, 2020. 5:19 pm

Gospodin Mijailovic se malo zaigrao i precenio svoj "autoritet" medju grobarijom.
Omanuo je i pokazao zasto je on samo predsednik Partizana, a njegov gazda, uzor i postavljač, pedsednik Republike.
Ispitivao je Ostoja puls navijaca preko foruma, Svitera i Instagrama, ali su mu doušnici preneli lažnu sliku o njegovoj popularnosti i kultu koji je godinama bezuspešno gradio preko istih tih doušnika.
Tako je pomislio da je vreme da skloni skupog i zadrtog Italijana, pa je odvezao Novicu Čičića da peni o slatkorecivom, sujetnom Italijanu, neradniku koji ne dolazi na treninge, koga igraci ne podnose itd.
A Čičić je odvezao svoje pudlice da ponavljaju iste stvari. Nije jeftin ručak na Dorćolu.
Medjutim, sada, kad mu pudlice prenose reakciju navijaca, Mijajlo je shvatio da je omanuo u igri.
Tako da sada, verovatno, jurca, zove, trazi garancije i dopustenja ne bi li privoleo sujetnog Žabara da ostane u Partizanu, a sebe predstavio kao heroja.

Withnail

Post by Withnail » Mon Jun 29, 2020. 5:34 pm

Irriducibili wrote:
Mon Jun 29, 2020. 5:13 pm

Ima ovde upucenijih od mene u razloge i posledice njegovog razlaza sa Bambergom, nikako ne bih voleo da se i nama to desi

Budzet onih drugih nikada nije bio upitan, niti u ovoj državi mi možemo da se merimo s njima. Kostur tima i dalje imamo, sačekajmo da vidimo pojačanja
Naravno da on nije naivan...ne znam detalje, samo ono sto se moglo videti javno, da su se on i sportski direktor posvadjali, ovaj presao u Bajern (plodove njegovog rada vidimo u ovoj olupini od tima kakvu ima Bajern), Trinkijeri tu poslednju god dovodio svakakve propalitete (mislim Luka Mitrovic wtf), verovatno se ugradjivao i sl, ali im je pre te poslednje god izgradio klub, doneo titule, i el, i nekoliko sjajnih igraca stvorio/izbunario.

Nista nam ne znaci kostur tima ako ostaje, jer je to bio njegov kostur tima...nisu imali ne znam kakav individualni kvalitet ali je napravio od njih celinu, sa jasnim ulogama i hemijom...to tesko da moze da se ponovi kod drugog trenera, prosto je tako. Dakle morace da se menja i dovodi. A Ostoja rece manji budzet.
Naravno da ne mozemo da se nosimo sa njima po pitanju budzeta, zato je kljucno da imas boljeg trenera od njihovog, da smanjis tu granicu izmedju budzeta.

Grba

Post by Grba » Mon Jun 29, 2020. 5:39 pm

Ma Italiajan perfektno procenio svoju pregovaračku poziciju, bukvalno ne može jači da bude.... 20% veću platu da je tražio, mislim da bi bilo isplativije nego da menjamo ceo tim

za razliku od limara npr., koji ako je i hteo da trazi izbacivanje FMP-a morao je ranije, ne sad kad smo u nokdaunu..

Malterego

Post by Malterego » Mon Jun 29, 2020. 5:43 pm

Problem i jeste to što mnogi ne kapiraju da Trinkijerijev odlazak znači da kostur ovog tima nema šanse da liči na ono što je igrao prošle godine. To znači da će se morati i dovoditi, a para nema. Za trenera je već ustanovljeno da ne postoji bolja ili jednako dobra opcija.

Ako je još i istina da je Ostoja na odmoru u Hrvatskoj tek onda smo u rasulu, mada u tu priču tabloida ne vjerujem.

Nego, puno bi nam lakše svima bilo da fino postave Jakovljevića za prvog trenera pa da i zvanično niko od nas više ne gleda utakmice i ne prati klub.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Mon Jun 29, 2020. 5:45 pm

Ostoju zanima samo i iskljucivo da se promovise do beskraja jer sve dobro je njegova zasluga a kada se desi nesto lose onda bacaj dimnu zavjesu i pretvaraj se da to nema veze sa tobom.
On je tu da garantuje da budemo lojana opozicija drzavnom projektu.

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Jun 29, 2020. 5:55 pm

Ne mora ovo da deluje uopste lose, ako ode AT. Jedino je problem sto ovo sto smo igrali, samo on zna da vodi. Ali, preskup je covek, a nije Zoc da se ne lazemo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

dacolik

Post by dacolik » Mon Jun 29, 2020. 6:00 pm

Ja bih i dalje sacekao zvanicne informacije...

Eurohoops koji prenosi informaciju da ide zabar u Bajern se poziva na novu.rs a oni obrisase tu vijest ipak...
Last edited by dacolik on Mon Jun 29, 2020. 6:02 pm, edited 1 time in total.

drmisa

Post by drmisa » Mon Jun 29, 2020. 6:00 pm

kakav fijasko....
puni se arena, obaraju se rekordi, odlicna pozicija pred zavrsnicu sezone , svi u hajpu...
prilicno neverovatno deluje da je andrea trazio da bude bog i batina u klubu( mislim na bukvalno da ima pravo da bira duzinu i visinu ugovora, ...)
ako je i to slucaj , verovatno je da bi bio odbijen morao da bude toliko bezobrazan
mislim da je glavni motiv novac - ocigledno je da ga nece biti
nemas konkurentnu ekipu , nemas kvalitetnog trenera...

Sezione

Post by Sezione » Mon Jun 29, 2020. 6:55 pm

Je l se barem saznalo ko je krtica?

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Mon Jun 29, 2020. 6:59 pm

Krtica je Ostoja.

Naka

Post by Naka » Mon Jun 29, 2020. 7:25 pm

Hiro Onoda wrote:
Mon Jun 29, 2020. 6:59 pm
Krtica je Ostoja.
Covek dao vise Partizanu, nego i ja i ti za 5 narednih zivota...

Odlazak Trinkijerija je pun pogodak. Ako su mu zelje bile Gaudlok, Reding i sl. sretan mu put (da izmenadzerise klub NE NE).
Odlazak Voldena jos bolji ( sto puta sam rekao, jebes pleja bez asistencija i sa ispodprosecnim ulazom).
Ponavljam, prioritet ostanak Profe, dovodjenje jednog ozbiljnog pleja i ozbiljnog centra, ukljucivanje mladih igraca (kod Trinkijerija vec smo krenuli na otpis mladjih generacija).
Da bi bio DV treba da stvaras igrace, a ne da spucavas milione u Parahovske i Pejnerse. On je konkurentne ekipe pravio i sa mnogo manjim budzetom i od Zvezde i od ostalih evroligasa i abaligasa.

dacolik

Post by dacolik » Mon Jun 29, 2020. 7:33 pm

Pravi je recept bio da se zadrzi Trinkijeri po svaku cijenu, dovedu top centar, plej, I krilo. I da se prikljuci timu Radovanovic i jos jedan od mladjih.

White Mamba

Post by White Mamba » Mon Jun 29, 2020. 7:34 pm

Ma jasno, samo sto ce u stvarnosti biti Scepa Gagic Fica Covic
Sta je to Trinkijeri sa sportske strane lose uradio? Nije osvojio jedini trofej u sezoni, nije obezbedio prednost domaceg terena, kroz sva takmicenja, bukvalno nije moglo bolje do korone...
Za promil..
Jej promasio dva igraca...
Volden je resio najbitniju takmicu u sezoni, konstantan defanzivno dobar na skoku..
Ne valja jbg..
Nije cist plej ali izvanredan sraf ekipe

Naka

Post by Naka » Mon Jun 29, 2020. 7:47 pm

Izgubio je derbi 30 razlike... Toliko o kvalitetu trenera.

White Mamba

Post by White Mamba » Mon Jun 29, 2020. 8:03 pm

:lol:
Bukvalno nije mogao vise od ovoga sto je uradio do korone u prvoj samostalnoj sezoni
Domaci teren u oba PO obezbedjen, jedini trofej uzet..
Sta znam, meni to bilo ohrabrujuce..
Videcemo kako ce prolaziti sledeca verzija Partizana..slutim ko bosa po trnju

Locked