KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ogromnu on zahvalnost treba da duguje Profi. Ekipa mu je bila spremna do maksimuma. Lako je sa momcima koji mogu 40 min da se biju kao ludi. Ajd videcemo kako ce se provesti u Bajernu.
- White Mamba
Naka druze, pa to je sve strucni stab 
Ne mozes da osporis perfektnu sezonu do pandemije..
Par promasaja u i izboru igraca ali izvanredno prolazno vreme do pandemije..
Enivej, ko ima bolji a nama dostupan..trenutno niko
Ne mozes da osporis perfektnu sezonu do pandemije..
Par promasaja u i izboru igraca ali izvanredno prolazno vreme do pandemije..
Enivej, ko ima bolji a nama dostupan..trenutno niko
-
Hiro Onoda
Ostoja je jedino tu da nas napenali Covicu ne da od nas napravi konkurentan klub.Naka wrote: ↑Mon Jun 29, 2020. 7:25 pmCovek dao vise Partizanu, nego i ja i ti za 5 narednih zivota...
Odlazak Trinkijerija je pun pogodak. Ako su mu zelje bile Gaudlok, Reding i sl. sretan mu put (da izmenadzerise klub NE NE).
Odlazak Voldena jos bolji ( sto puta sam rekao, jebes pleja bez asistencija i sa ispodprosecnim ulazom).
Ponavljam, prioritet ostanak Profe, dovodjenje jednog ozbiljnog pleja i ozbiljnog centra, ukljucivanje mladih igraca (kod Trinkijerija vec smo krenuli na otpis mladjih generacija).
Da bi bio DV treba da stvaras igrace, a ne da spucavas milione u Parahovske i Pejnerse. On je konkurentne ekipe pravio i sa mnogo manjim budzetom i od Zvezde i od ostalih evroligasa i abaligasa.
Koliko ce samo da nam svane od odlaska Trinkijerija, nismo svjesni
Ako mene pitas, nije iskljuceno. Samo da vidimo ko ce doci, nadam se mladom, domacem, energicnom treneru.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ko bi bio mlad , domaci i energican?CikaZika wrote: ↑Mon Jun 29, 2020. 8:57 pm
Ako mene pitas, nije iskljuceno. Samo da vidimo ko ce doci, nadam se mladom, domacem, energicnom treneru.
Dragance da napravi novog Bogija 
Miloje moja prva opcija, ali ne deluje mi to izvodljivo.
Miloje moja prva opcija, ali ne deluje mi to izvodljivo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Niti njega to interesuje, niti je ikad radio u ozbiljnom timu. Ne da smo mi ozbiljan tim, ali eto ne bismo ni postali.
- Irriducibili
Tih par promašaja su ogromne pare za KKP
Za ostalo se manje više slažem, bez obzira na mane, u ovim okolnostima nama nije dostupan bolji trener
Ali necemo svakako ni plakati za njim, Partizan ne sme da zavisi od pojedinca. Nije smak sveta
non mollare mai
Irr, je li definitivno otisao? Ako jeste, da iznesem misljenje sto bih volio da vidim u narednom periodu.
Last edited by dacolik on Mon Jun 29, 2020. 10:01 pm, edited 1 time in total.
- White Mamba
Ja tipujem na Scepanovica, da proba da nastavi zapoceto, pretpostavljam da skup nije, bivsi igrac, poznaje sastav..
Sumnjam u uspeh tog experimenta
Sumnjam u uspeh tog experimenta
Zato i pitam, precudno mi je sto se niko ne oglasava jos uvijek.
Vidis i sam da ide serija narucenih tekstova