KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
-
Hiro Onoda
Re: KK Partizan 2020/21
Zagorac mu i dalje vjeruje u Jokic pricu.
Jaramaz i zvanicno u Bayernu,dobar ugovor je dobio na tri godine,zelim mu svu srecu.Ne vidim ni jedan razlog sto bi mu se zameralo,prvo sto se dogovorio sa njima pre nego sto je Zeljko dosao,a drugo i da se nije to desilo,msm da je sasvim logicno da predje na visi nivo ako mu se ukazala prilika.
Kevin Punter!!!
Ali, bukvalno WTF?
Eurohoops kaže 3 mil/ 2y deal.
Mnogo je kume.
Šokiran sam, prilično.
Ali, bukvalno WTF?
Eurohoops kaže 3 mil/ 2y deal.
Mnogo je kume.
Šokiran sam, prilično.
Bukvalno sam sokiran,nisam ocekivao Pantera nikako.Siguran sam da je mogao da igra u jakom klubu u EL,sto znaci da smo ga papreno platili,ali ova brojka od 3 miliona za dve godine je nerealna.
- Batica ubica
Izgleda vraćamo milo za drago za Voldena 
Državni projekat mi smo

Državni projekat mi smo
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Dajte jos igraca stranaca sa nasim pasosem ;)
- White Mamba
Leptejebo
Predinfarktno
Leleeee
Predinfarktno
Leleeee
Ceo dan po Hercegovini, dok Pavlaka pravi sou...
A sad mi se ne javlja...
Stay tunned da vidimo objasnjenje za Pantera.
A sad mi se ne javlja...
Stay tunned da vidimo objasnjenje za Pantera.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Koliko cujem uskoro cemo svi na Sky, jug ostaje gde je i bio. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Sta imamo mi jos od igraca pod ugovorom sem klinaca?Dangubic,Rade,Mozli,Pejdz...mozda Stefan Jankovic?
-
Hiro Onoda
Sve ove Miskove treba dimom isterati.
-
Stomatologog
Dangubic je sasvim okej za rotaciju, dobar defanzivac, skocan dobar atleta plus domaci igrac.Definitivno bih volio da ostane kao i Mozli za kojeg pretpostavljam da nema veliki ugovor a svi znamo koliko moze .
Markus Pejdz je svojim ponasanjem i lojalnoscu zasluzio da ostane i da dobije sansu kod Zeljka.Domaci igrac , vrhunski spot up suter,pogadja uvijek kad se lomi , odbrana pristojna za svoju kilazu.Cesto zna i u mis mecu centri kad ostanu sa njim da im iscacka loptu.Pri tom je u napadu vrlo racionalan iako je ubojit nece po svaku cijenu uzeti sut.Igro je pleja u Nort Karolini tako da cesto od njega gledamo i pasove za centra lad protivnicki bekovi nasjednu na fintu suta.Jeste da je tu Panter , ali dovesti i Gagija koji grize defanzivno , Dangubic moze od 1 do 3 svakoga da cuva tako da mislim da ima mjesta za Markusa samo ako Zoc ne rasciscava racuna sa svim Miskovim igracima.
Markus Pejdz je svojim ponasanjem i lojalnoscu zasluzio da ostane i da dobije sansu kod Zeljka.Domaci igrac , vrhunski spot up suter,pogadja uvijek kad se lomi , odbrana pristojna za svoju kilazu.Cesto zna i u mis mecu centri kad ostanu sa njim da im iscacka loptu.Pri tom je u napadu vrlo racionalan iako je ubojit nece po svaku cijenu uzeti sut.Igro je pleja u Nort Karolini tako da cesto od njega gledamo i pasove za centra lad protivnicki bekovi nasjednu na fintu suta.Jeste da je tu Panter , ali dovesti i Gagija koji grize defanzivno , Dangubic moze od 1 do 3 svakoga da cuva tako da mislim da ima mjesta za Markusa samo ako Zoc ne rasciscava racuna sa svim Miskovim igracima.