KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Sportski radnik ni to ne sme.. Možda da se ogradi od Duleta i jedno hvala Porfiriju saopštenje da napiše..
- Irriducibili
"Sportskom radniku" nisu potrebne zdravstvene usluge, eventualno korekcija pošumljavanja. Što nema u CG, a nije ni toliko sitna duša da sve hoce za dzabe, kao ovaj što nece ni KKP da gleda jer nema besplatnih karata. Kako god, to prošenje nema nikakve veze ni sa slučajem lažnog zilota, ni sa patrijarhom. Osim ako ne žicka humanitarnu pomoc od crkve, ali ni to se ne radi u javnom obracanju
non mollare mai
Sve, sve, ali zamisli da Ostoja ili ko god naplati jednom Duletu pojedinacnu/sezonsku kartu.
To bi bas bila velika bruka.
To bi bas bila velika bruka.
- Irriducibili
Ne naplacuje on, naplacuje klub kome svaki dinar treba. U potpunosti podržavam čvrst stav da nema besplatnih karata, bez ikakvog izuzetka. Karte su kupili, ili je neko platio za njih, naši bivši fudbaleri i košarkaši, siguran sam da bi neko finansirao i prisustvo našeg bivšeg trenera. Ako bi saopštio da nema, jer je malo to što je naplatio od KKP. Sve blateci klub po medijima
non mollare mai
Siguran sam da Man Utd papreno naplaćuje Sit Alexu Fergusonu karte na stadionu..
Sekaču iz sela Prislonica kod Čačka zdravstvene usluge ni ne trebaju, jer nije on dao zdravlje za Partizan..
Ono svoje za džabe vrlo lako rešava, zahvalnica predsedniku, pa hop eto ti nekih džipova.. Sad je verovatno išla ova zahvalnica zbog ovog zemljišta što se deli za džabe..
Jer klub KKP ne vidim zašto bi se zahvaljivao nekome ko ga uništava..
Sekaču iz sela Prislonica kod Čačka zdravstvene usluge ni ne trebaju, jer nije on dao zdravlje za Partizan..
Ono svoje za džabe vrlo lako rešava, zahvalnica predsedniku, pa hop eto ti nekih džipova.. Sad je verovatno išla ova zahvalnica zbog ovog zemljišta što se deli za džabe..
Jer klub KKP ne vidim zašto bi se zahvaljivao nekome ko ga uništava..
- Irriducibili
Na stranu neodrživo poredjenje, nešto ne videh da je Ferguson javno pljuvao klub, nije sam sebi odredjivao "stipendiju", a verujem i da ne bi cvileo za svaki peni
Ko je to dao svoje zdravlje za KKP? Sramno igranje na patetiku, malo li je dijabetičara svuda oko nas, koji nikada nisu imali priliku da se uče poslu u Partizanu
Možda vama "starovovodjanima" u dijaspori to deluje drugačije, jerbo je lako kad ti evrovi u dzepu ne zavise od milosti Kaligule našeg vremena, ali nama ovde je kristalno jasno da nam opstanak zavisi od zahvaljivanja. Koje je opet nedovoljno po njegovim kriterijumima
Ko je to dao svoje zdravlje za KKP? Sramno igranje na patetiku, malo li je dijabetičara svuda oko nas, koji nikada nisu imali priliku da se uče poslu u Partizanu
Možda vama "starovovodjanima" u dijaspori to deluje drugačije, jerbo je lako kad ti evrovi u dzepu ne zavise od milosti Kaligule našeg vremena, ali nama ovde je kristalno jasno da nam opstanak zavisi od zahvaljivanja. Koje je opet nedovoljno po njegovim kriterijumima
non mollare mai
onoliko dugo koliko se Dule borio za Partizan, to tesko da ce jos neko..
sto se poslednjeg dela tice, ja zaista verujem da Ostoji poslovi zavise od zahvaljivanja, zato to tako cesto i radi.. ja samo imam problem zbog mesta sa kog se zahvaljuje..
sto se poslednjeg dela tice, ja zaista verujem da Ostoji poslovi zavise od zahvaljivanja, zato to tako cesto i radi.. ja samo imam problem zbog mesta sa kog se zahvaljuje..
- Tajler Darden
Glas razuma.
Odmoriće Limar do oktobra, pa ćemo opet da mu vređamo gazdu. Biće... Jebite mene, ne dirajte mi Vučića.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Posto Ostoja mnogo sebi donosi politickih poena boravkom na mestu predsednika KKP
uozbiljimo se
- Irriducibili
Borio se za sebe, sve što ima stekao je zahvaljujuci Partizanu. Moguce je da si (namerno) zaboravio da je usrao svaki klub ili reprezentaciju, koji su se zajebali da ga angažuju
Zahvaljivanje sa mesta na kom se nalazi, tiče se isključivo tog mesta. Sit gladnome ne veruje, ponovo naglašavam da je iz tvoje perspektive teško uočiti muke u kojima živi šampionski KKP
non mollare mai
sampionski KKP zivi zahvaljujuci Zeljku Obradovicu.. Ostoja je zasluzan za plasmane od drugog do sedmog mesta..
nesto sto se recimo 1 PSD ili Divcu nikad nije desavalo..
nego za sta se tacno zahvaljuje? sta smo to dobili od Vucica pedera?
nesto sto se recimo 1 PSD ili Divcu nikad nije desavalo..
nego za sta se tacno zahvaljuje? sta smo to dobili od Vucica pedera?
- Tajler Darden
Poštenog naprednjaka i uvećan dug na 10+ miliona.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
A Želimir je inače došao sam, jedan dan mu sinulo u glavi, postavio sam sebe za trenera, doneo milione evra i doveo top igrače
U redu neka konstruktivna kritiika, ali kritikovati čoveka tek da bi se kritikovao, pa i to da mu se meri svaka reč. Čovek je 2017. preuzeo KKP koji je bio pred stečajem, 6 godina kasnije KKP je bio na pobedu od F4 EL i šampion je ABA lige, takođe u priči je da dovodi odlične igrače kakve smo mogli da sanjamo do pre par godina. Ako to nije naznaka progresa zaista ne znam šta je. Pritom se zaboravlja da se desila nesrećna korona u sezoni kad smo imali 32-8 u svim takmičenjima do trenutka prekida, kao i domaći teren u plej-ofu ABA i EK. I tada smo bili prvi u regularnom delu ABA, a cigani su imali igrača za 2 tima maltene.
O tome kako sistem funkcioniše u ovoj državi sam pisao pre neki dan. Ko misli da ovde može drugačije a sa istim rezultatima svaka mu čast.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Brate moj Murinjo ne veruješ valjda da je Ostoja najzaslužniji za to što je Željko došao?
I zašto ti milionski igrači nisu bili tu pre Željka?
Ako je sve to Ostojina zasluga..
Evo u ponedeljak ću ga iskritikovati konstruktivno i to bez ovoga što sam čitao o njegovom udelu u odbijanje Mirotića..
@Tajler
Mogli su nekog sa kosom makar da nam uvale
I zašto ti milionski igrači nisu bili tu pre Željka?
Ako je sve to Ostojina zasluga..
Evo u ponedeljak ću ga iskritikovati konstruktivno i to bez ovoga što sam čitao o njegovom udelu u odbijanje Mirotića..
@Tajler
Mogli su nekog sa kosom makar da nam uvale