Vesti iz evropske košarke
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Evrokup
Zvezda navodno juri Edwardsa, ali naravno da nije jedina. Tu ce očigledno presuditi ko da više
non mollare mai
- Batica ubica
Re: Vesti iz evropske košarke
Prilagođavanje mu ne bi teško palo to je sigurnoIrriducibili wrote: ↑Tue Jun 03, 2025. 4:15 pmhttps://x.com/BSphere_/status/1929820820190163285?s=19
Mlati se po ugostiteljskim objektima, naš čovek definitivno, daj ga ovamo!
Mislim da će Edvards čekati krupnije zverke, pa ako ne bude ništa da će onda biti daj šta daš.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Bold PredictionBatica ubica wrote: ↑Wed Jun 04, 2025. 3:48 pm
Mislim da će Edvards čekati krupnije zverke, pa ako ne bude ništa da će onda biti daj šta daš.
Ugasio bi se u Beogradu do nove godine...
To je vise "sigurica" nego bold prediction posto bi mu za nastavak karijere u smeru iz ove sezone trebao i Herbert i njegov sistem igre (ili neki slican trener i klub).Čekićar wrote: ↑Thu Jun 05, 2025. 4:06 amBold PredictionBatica ubica wrote: ↑Wed Jun 04, 2025. 3:48 pm
Ugasio bi se u Beogradu do nove godine...
- Batica ubica
Panatinaikosa i Olimpijakos nikad ne iznevere. Posle performansa van terena, u 3. utakmici je bio nesportski Nana gde je bio isključen, Furnijeovo hvatanje za međunožje i provociranje navijača gde je i on isključen, isključenje Atamana... Kako ima da gori u 4. utakmici, a nadam se i u majstorici

- Irriducibili
Nunn nije tada bio isključen, dobio je nesportsku i skladu sa evropskim pravilima. U NBA bi bio običan faul. Isključen je kasnije kad je dobio tehničku. Za njihove standarde, prosečna dešavanja 
non mollare mai
- Batica ubica
To sam i mislio ali sam prespojio, nisam čovek koji podnosi vrućine što se već odražavaIrriducibili wrote: ↑Sat Jun 07, 2025. 6:46 pmNunn nije tada bio isključen, dobio je nesportsku i skladu sa evropskim pravilima. U NBA bi bio običan faul. Isključen je kasnije kad je dobio tehničku. Za njihove standarde, prosečna dešavanja![]()
Navijam za majstoricu, ako dođe do nje biće mrtvih ljudi.
- Irriducibili
Fall ozbiljno povredjen, Fournier kažnjen, PAO ima dobru priliku da uvede seriju u majstoricu
non mollare mai
- Irriducibili
Gran Kanarija posle 17 godina igranja pod "kapom" organizacije Evrolige (uglavnom Evrokup) prelazi u FIBA Ligu šampiona.
- Irriducibili
Polonara sad ima leukemiju, koliko tog čoveka nesreca prati. Borac je, nadam se da ce i ovo zlo pregurati
non mollare mai
Dace Bog da pobedi ponovo.Irriducibili wrote: ↑Mon Jun 16, 2025. 5:34 pmPolonara sad ima leukemiju, koliko tog čoveka nesreca prati. Borac je, nadam se da ce i ovo zlo pregurati
Basketball Sphere prenosi da ce po prvi put u istoriji takmicenja VTB lige predsezonski turnir VTB Superkup biti odrzan u Beogradu.
Na turniru ce ucestvovati 4 tima iz VTB lige i dodatna za sada nepoznata 4 kluba iz Evrope.
Takodje jedini tim van Rusije koji se ove sezone takmicio u VTB ligi Astana nece igrati ligu naredne sezone.
Na turniru ce ucestvovati 4 tima iz VTB lige i dodatna za sada nepoznata 4 kluba iz Evrope.
Takodje jedini tim van Rusije koji se ove sezone takmicio u VTB ligi Astana nece igrati ligu naredne sezone.
- Batica ubica
Joanis Papapetru usled problema sa povredama odlučio je da završi karijeru u tek 31. godini.
- Batica ubica
Pošto je Ćus Mateo sporazumno raskinuo ugovor sa Realom, Serđo Skariolo je novi trener Reala po drugi put, prethodni mandat je bio u periodu 1999-2002. Ekipu Reala će preuzeti posle EP sa Španijom gde će juriti svoju 5. titulu.
Ono što je interesantno je da je Skariolo u trenerskom poslu već 36 godina a da ima 64 godine života i da ga opet traži najveći košarkaški klub u Evropi.
Ono što je interesantno je da je Skariolo u trenerskom poslu već 36 godina a da ima 64 godine života i da ga opet traži najveći košarkaški klub u Evropi.