Nisam stigao da pišem ali veruj mi da mi je Kalates prvi pao na pamet
Užasna vest, delovalo je kao da je zglob u pitanju ali kurac gospođo. Bez Karlika više nemamo čistog kreatora u ekipi, osuđeni smo na improvizaciju. I kad se Karlik vrati verovatno će biti kasno. A sezona je lepo krenula rezultatski...
Elem, što se tiče same utakmice videlo se koliko smo sa Osetkovskim slabi defanzivno čak i protiv FMPa. U 2/4 je pokazana dobra agresivnost u odbrani iako je bilo nekih poena na obruču za njih. U 3/4 raspad, posle kad smo videli zla očima opet smo zategli gde oni nisu dali koš skoro 3'.
Želimir je u 3/4 predugo držao istu petorku na terenu, pali su energetski a pogotovo što je Osetkovski bio na 5 pa smo bili bušni i pored truda u odbrani. Jasna mi je bila ideja da odmori startere i da ih uvede na po 2 smene ali morao da je rotira više.
Vašington je rođen za ABA ligu. I prošle sezone sam pisao da je vrlo pošten igrač, nema malih utakmica, svaku utakmicu su zalaganje i fokus na 100%. Sinoć ubedljivo naš najbolji igrač. Čak i nije odigrao previše minuta, sa sve produžetkom 29'.
Bonga isto vrlo bitan u preokretu i u odbrani i u napadu. Braun odličan defanzivno, Bonga, on i Tajrik su postavili intenzitet defanzivno u 2/4.
Marinković igra odlično za sad, vrlo je konstantan što je njemu bio problem uvek.
Pokuševski je imao odličnu 3/4, ostaje čudno što je ukupno igrao samo 15' a u duplom kolu je igrao samo 4' protiv Reala.
Povreda Karlika je baš veliki udarac za naše ambicije. Karlik, Braun, Bonga, Tajrik ko god da se od njih povredi ogroman je hendikep. Ajde da vidimo koga će izmisliti, već za sledeću nedelju su nam potrebna 2 igrača.