KK Partizan
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan
Od Ostoje smo dobili očekivano, demagogiju i tiradu o sopstvenoj bitnosti i nezamenljivosti, dok je pojava u žutoj košulji zaslužila komentar
Osoba koja se nikada nije pojavila na našoj utakmici, a koja je naprasno počela da skače, bodri, stiska pesnice, što nije činila ni u igračkoj karijeri, dala je sebi za pravo da javno targetira igrače i svoje prethodnike
Na stranu sumanuto mahanje rukama i što je Ana Brnabic razumljivija u tim pokušajima da se izrazi, razaznali smo dovoljno. Paspalj je velika sramota za klub, ali još veca za samoga sebe
Ako je novac motiv, bolje bi ime prodao direktno nečastivom na čelu države, nego u Ostojinoj verziji Ćacistana 2.0. Taman je, Tomaševicevim unapredjenjem, ostalo upražnjeno mesto dvorske lude, čiji su intelekt i dostojanstvo, obrnuto proporcionalni visini
Osoba koja se nikada nije pojavila na našoj utakmici, a koja je naprasno počela da skače, bodri, stiska pesnice, što nije činila ni u igračkoj karijeri, dala je sebi za pravo da javno targetira igrače i svoje prethodnike
Na stranu sumanuto mahanje rukama i što je Ana Brnabic razumljivija u tim pokušajima da se izrazi, razaznali smo dovoljno. Paspalj je velika sramota za klub, ali još veca za samoga sebe
Ako je novac motiv, bolje bi ime prodao direktno nečastivom na čelu države, nego u Ostojinoj verziji Ćacistana 2.0. Taman je, Tomaševicevim unapredjenjem, ostalo upražnjeno mesto dvorske lude, čiji su intelekt i dostojanstvo, obrnuto proporcionalni visini
non mollare mai
Kakvi su ovo bahati banditi al kurcevitosti im ne fali,kakve izjave daju ljudi pa ovo je za robiju…
Raspad sistema…
Raspad sistema…
- Batica ubica
Izgubili smo skoro 20 razlike od Virtusa u utakmici u kojoj je Edvards šutirao 7/21 iz igre. I to treba umeti.
Raspali smo se izlaskom Kalatesa zbog 2. faula. I do tad je bilo izgubljenih lopti, 2 na izvođenju auta ali je bilo solidnog napada. Kako je izašao Kalates tako smo udarili u patos, nismo dali koš do kraja 2/4 a igralo se 3.5'.
Odbrana je čak bila ok u 1. poluvremenu za naše standarde, Edvardsu smo poremetili % šuta teško je ostaviti ga na malo poena jer on uzima 20+ šuteva redovno. Ali u nastavku je usledio pad u ambis, onda krenu da se ponavljaju greške. I oni su nešto ubacivali preko ruke ali je bilo baš lakih poena pogotovo u 3/4 kad su nas slomili.
Bruno koji je odigrao odlično 1. poluvreme i onda nije video teren sve do 3.5' pred kraj. Tajrik tumara u 3/4 vidi se da ne može Ocokoljić ubacuje Osetkovskog. Pa zemljače koji je rezon ne možemo da odbranimo ništa ti ubacuješ Osetkovskog. A opet kažem Bruno posle odličnog 1. poluvremena zalepljen za klupu. Onda petorke bez centra...
Milton katastrofa, baš loša njegova utakmica. Mislim da bi mogao ruku pod ruku sa Parkerom.
Vašington ne može baš svaku da poludi i ubaci 20+, nije ga hteo šut za 3. I pored toga je dao doprinos. Braun dobar u napadu ali u odbrani one neke reakcije. Treba nam Braun koji igra odbranu, ne sme da ispada onako.
Kalates je odlično vodio igru dok nije dobio 2. faul, bukvalno je spajao sa košem. Šteta samo što Milton
izgleda nije prava alternativa za njega. Dovođenje Pejna uz ostanak Miltona je samo pravljenje gužve, pogotovo kad se Karlik vrati.
Ono što ne razumem je što ne idu lopte na niski post a imamo 2 centra koji mogu da odigraju sa posta. Zašto se ne proba Osetkovski na 4, može da raširi a može i on da odigra leđima protiv krilnih centara. A na 4 će lakše defanzivno nego na 5 jer bi imao Bruna ili Tajrika.
Da vidimo kako ćemo večeras braniti Franciska, tj. ko će na njega. Brauna je prošle godine ubio u Areni, Vanja je previsok za njega, Kalates spor i mator za to da se juri s njim. Ja bih ubacio Lakića u petorku pa nek ispuca 5 penala bar ćemo uštedeti faulove ostalih spoljnih igrača. Mislim da bi Vašington bio najbolji za Franciska ako bi bio fokusiran.
Raspali smo se izlaskom Kalatesa zbog 2. faula. I do tad je bilo izgubljenih lopti, 2 na izvođenju auta ali je bilo solidnog napada. Kako je izašao Kalates tako smo udarili u patos, nismo dali koš do kraja 2/4 a igralo se 3.5'.
Odbrana je čak bila ok u 1. poluvremenu za naše standarde, Edvardsu smo poremetili % šuta teško je ostaviti ga na malo poena jer on uzima 20+ šuteva redovno. Ali u nastavku je usledio pad u ambis, onda krenu da se ponavljaju greške. I oni su nešto ubacivali preko ruke ali je bilo baš lakih poena pogotovo u 3/4 kad su nas slomili.
Bruno koji je odigrao odlično 1. poluvreme i onda nije video teren sve do 3.5' pred kraj. Tajrik tumara u 3/4 vidi se da ne može Ocokoljić ubacuje Osetkovskog. Pa zemljače koji je rezon ne možemo da odbranimo ništa ti ubacuješ Osetkovskog. A opet kažem Bruno posle odličnog 1. poluvremena zalepljen za klupu. Onda petorke bez centra...
Milton katastrofa, baš loša njegova utakmica. Mislim da bi mogao ruku pod ruku sa Parkerom.
Vašington ne može baš svaku da poludi i ubaci 20+, nije ga hteo šut za 3. I pored toga je dao doprinos. Braun dobar u napadu ali u odbrani one neke reakcije. Treba nam Braun koji igra odbranu, ne sme da ispada onako.
Kalates je odlično vodio igru dok nije dobio 2. faul, bukvalno je spajao sa košem. Šteta samo što Milton
izgleda nije prava alternativa za njega. Dovođenje Pejna uz ostanak Miltona je samo pravljenje gužve, pogotovo kad se Karlik vrati.
Ono što ne razumem je što ne idu lopte na niski post a imamo 2 centra koji mogu da odigraju sa posta. Zašto se ne proba Osetkovski na 4, može da raširi a može i on da odigra leđima protiv krilnih centara. A na 4 će lakše defanzivno nego na 5 jer bi imao Bruna ili Tajrika.
Da vidimo kako ćemo večeras braniti Franciska, tj. ko će na njega. Brauna je prošle godine ubio u Areni, Vanja je previsok za njega, Kalates spor i mator za to da se juri s njim. Ja bih ubacio Lakića u petorku pa nek ispuca 5 penala bar ćemo uštedeti faulove ostalih spoljnih igrača. Mislim da bi Vašington bio najbolji za Franciska ako bi bio fokusiran.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Koliko uzasan kosarkas...Navikao da je marginalac i sad mu nije jasno,sta koji kurac,sta ce kod mene lopta,sta da radim sa njom...Deganziraj je na krov arene zemljace,nemam snage vise da gledam to epsko mucenje,nije u stanju sebi da iskreira sut,ni za 3 ni poludistancu,eeeej bre,pa takav americki bek ne postoji u ligi,samo prodor i neki budjavi flouteri koji i kad udju u kos,udju na guzove,sve nesto jedva...jad i beda....U NBA zabode u cosak i ceka da se skupi sa njega na Embidu ili Hardenu i da uzme otvoren sut...Batica ubica wrote: ↑Fri Dec 19, 2025. 10:08 am
On bi bio verovatno dobar recimo u Hapoelu pored jakih igraca na lopti kakvi su Bryant i Micic i dominantne centre kakvi su Oturu i Motley,pa da coskari,da ima ulogu Malkoma...A ovo da on igra sa loptom i nesto kreira,pisi propalo...Niti ima brz prvi korak,niti ima promenu ritma,niti ima krosover,niti ima stepbek sut...niti ima neki court vision....sve u svemu 0 bodova.....
Covek na 16 el utakmica uzeo 15 trica,2/15,mocnih 13%.....Neverovatno koliko je pasivan,bole oci...Navika je cudo....
Sto kaze jedan moj drugar Shame Milton
Cemu se ti nadas druze?Batica ubica wrote: ↑Fri Dec 19, 2025. 10:08 amDa vidimo kako ćemo večeras braniti Franciska, tj. ko će na njega. Brauna je prošle godine ubio u Areni, Vanja je previsok za njega, Kalates spor i mator za to da se juri s njim. Ja bih ubacio Lakića u petorku pa nek ispuca 5 penala bar ćemo uštedeti faulove ostalih spoljnih igrača. Mislim da bi Vašington bio najbolji za Franciska ako bi bio fokusiran.
Sve ispod dvocifrenog minusa,ogromno iznenadjenje....Nasa odbrana se gasi u odredjenoj fazi utakmice konstantno a bez Tajrika nemas nikakve sanse da igras kvalitetnu odbranu....Ova sezona ce se pretvoriti u to da je sramota izgubiti od Partizana...
- Batica ubica
Dobro je da nije bila mrsna slava danas, bilo bi srčanih udara koliko hoćeš
Da je mrsna hrana + nerviranje i stres svašta bi bilo 
Sramno. Iluzorno je komentarisati nešto detaljnije. Brdo otvorenih trojki, još veće brdo poena na obruču. Zalaganje i fokus nikakvi, bez stava.
Rade Zagorac je bio bolji kapiten od Vanje Marinkovića. I to dovoljno govori o Vanji kao kapitenu. Na minus stoka razlike overava nekom posle neke greške. Pa prijatelju uleti klizeći nekom ako ništa drugo, što bi rekao Roj Kin idem da se zakucam u nekog čisto da bih se ja osećao bolje. Digni ekipu, pokaži primerom, napravi svađu ako treba. On ko da je junior koji je tek ušao u prvi tim.
Može da dođe bilo koji trener ova ekipa nema karakter, nažalost.
Sramno. Iluzorno je komentarisati nešto detaljnije. Brdo otvorenih trojki, još veće brdo poena na obruču. Zalaganje i fokus nikakvi, bez stava.
Rade Zagorac je bio bolji kapiten od Vanje Marinkovića. I to dovoljno govori o Vanji kao kapitenu. Na minus stoka razlike overava nekom posle neke greške. Pa prijatelju uleti klizeći nekom ako ništa drugo, što bi rekao Roj Kin idem da se zakucam u nekog čisto da bih se ja osećao bolje. Digni ekipu, pokaži primerom, napravi svađu ako treba. On ko da je junior koji je tek ušao u prvi tim.
Može da dođe bilo koji trener ova ekipa nema karakter, nažalost.
- White Mamba
Sve vezano za ovu olupinu od kluba je rapidno postalo predmet sprdnje. Ni da me takne. Sve razjebite geto imbecili potpomognuti prislonickim kriminalcem i novim sp direktorom. Nek zagrli jos koji put pijanu babu, mozda nam krene. Fuj
- Irriducibili
Ne postoje reči kojima se može opisati ova beda, još manje najjadnija banda u istoriji Partizana, koja iz utakmice u utakmicu pomera granice beščašca i apsolutnog nepoštovanja prema ljudima koji ih praktično placaju
Da isti takvi ne sačinjavaju rukovodstvo kluba, kao i sportski sektor oličen u direktoru sa neostvarenim ambicijama da vodi gerontološki centar, razne represivne metode bi ljigavcima ogadile svaki evro poklonjen od kluba. Ovako je sve harmonično, ravnoteža pokvarenosti je u potpunosti uspostavljena
Želimir je digao ruke i napustio septičku jamu, govna su nama ostala. Ne bi sada smeli da odustanemo, makar da im na svakom meču ogadimo prisustvo, dok češkaju jaja i čekaju primanja. Možda još neko pobegne poput prisloničkog gada
Da isti takvi ne sačinjavaju rukovodstvo kluba, kao i sportski sektor oličen u direktoru sa neostvarenim ambicijama da vodi gerontološki centar, razne represivne metode bi ljigavcima ogadile svaki evro poklonjen od kluba. Ovako je sve harmonično, ravnoteža pokvarenosti je u potpunosti uspostavljena
Želimir je digao ruke i napustio septičku jamu, govna su nama ostala. Ne bi sada smeli da odustanemo, makar da im na svakom meču ogadimo prisustvo, dok češkaju jaja i čekaju primanja. Možda još neko pobegne poput prisloničkog gada
non mollare mai
- White Mamba
Jos nema reakcije, naci sve je top 
Jbg vikend
Sad malo coravi degenerik iz Spanije, pa malo Kem Pejn, pa malo teta Rada zagrljaj...
Cvetamo
Jbg vikend
Sad malo coravi degenerik iz Spanije, pa malo Kem Pejn, pa malo teta Rada zagrljaj...
Cvetamo
- Batica ubica
Intervju Iskijerda, Želimirovog pomoćnika.Kaže i da je još mesec dana pre zvaničnog odlaska Željko Obradović počeo da priča o tome.
"To je bila slepa ulica. To je bio jedini način da prestanemo da patimo jer drugačiji kraj nije bio moguć. Zapravo, mesec dana pre ostavke, pre povlačenja, on mi je već rekao da ćemo, ako stvari ne budu išle dobro, napustiti klub. Hteo je da trener koji dođe ima vremena tokom FIBA prozora, a upravo tada je Željko i podneo ostavku, kako bi taj novi čovek mogao da pripremi ekipu. Rekao je da ćemo morati da prekinemo ako se situacija ne popravi".
Iskjerdo je potvrdio da igrači nisu mogli da isprate Obradovićev način rada.
"Da, tako je bilo. Mora se reći da nove generacije imaju vrednosti, etičke i moralne principe, kao i odnos prema radu i trudu koji su veoma različiti od onoga što je postojalo pre nekoliko godina. Situacija je postala takva da o njoj nije moglo da se pregovara, jednostavno nije bilo izlaza. Opcije su bile ili da se najuri ne znam koliko igrača, što Željko nije hteo jer nije želeo da troši novac kluba, ili da mi odemo. Želeo je da neko drugi, ko ima više snage da preokrene situaciju, to i uradi".
Problem je kako kaže, bio to što igrači nisu znali šta je Partizan.
"Verovatno je, više nego to da li su Amerikanci ili nisu, uticalo to što su to bili igrači koji ne znaju šta je Partizan, šta je Željko Obradović, šta je Evroliga, Evropa, Srbija ili Beograd. Bez obzira na nacionalnost, problem je bio nepoznavanje mesta na kom se nalaze. Nije reč o jednom ili dva igrača. Postojala je grupa igrača koja se nije slagala ili im se nije dopadao način na koji je Željko vodio ekipu i to su jasno pokazivali".
Navodi i da je Obradović zamolio dobar deo stručnog štaba da ostane u Partizanu.
"Odmah nakon poraza, načina na koji smo izgubili od Panatinaikosa, što je bio dan kada smo prelomili, on je nama u stručnom štabu rekao da će tu stati i da je tu kraj. Rekao nam je da mi imamo ugovore i da moramo da nastavimo, zamolio nas je da ostanemo, a ja sam mu odgovorio a ako ode, oni pobeđuju. Rekao sam mu da istera koga god treba da istera i da idemo dalje, jer to možemo da izvučemo. On mi je rekao da neće. I kako vreme prolazi, svakim danom sam sve sigurniji i ubeđeniji da je to bilo jedino rešenje".
Željko mu je govorio kako mnogo pati zbog situacije u klubu.
"Taj klub Partizan, to je njegov život. Bio je kod kuće sa prijateljima u Beogradu, vratio se posle 30 godina provedenih napolju. To je klub u kom se formirao kao čovek i kao igrač, pored kluba iz grada u kom je rođen, Borca iz Čačka. Partizan je za njega predstavljao sve. Sve to je uradio sa mnogo muke, sa ogromnom teskobom. Situacija je postala takva da je počeo da gubi zdravlje. Svakog dana sam video da je zdravstveno sve lošije. Govorio mi je da mnogo pati. Rekao je da ni njegova porodica, ni ljudi oko njega, a ni on sam ne zaslužuju da toliko pati. Zato je odlučio da prekinemo i da neko drugi, sa svežijom krvlju, to gura dalje".
Obradović je zasad bez posla i pitanje je gde će nastaviti trenersku karijeru.
"On u ovom trenutku nije razmišljao o tome. Sada samo misli o tome kako da se odmori i bude sa porodicom. Ja mu govorim da on ne zaslužuje ovakav kraj i da bi trebalo da osvoji desetu Evroligu, Kup šampiona, kako god to želiš da nazoveš, pa tek onda, ako hoće, neka ostavi sve. Mislim da on ne zaslužuje da završi na ovaj način. To je ono što sam mu ja rekao. Trenutno on nije u tom stanju. Zapravo, rekli smo da ćemo ovu godinu definitivno iskoristiti za odmor i nismo razmišljali ni o čemu drugom. Ja moram da radim, očigledno, ali on, ako smatra da ne treba više, osvojio je sve toliko puta da nema šta da dokazuje. Više je stvar u načinu na koji je otišao, nego u samom odlasku".
- Tajler Darden
Kako sada može da se potpiše trener na duže nego što je mandat Limaru 
Godinama sam ovde pisao šta je i ko je Ostoja Mijailović, vodio bitke i na kraju se ispostavilo da je sve napisano o njemu bilo tačno.
Mrtve ti jebem prislonička jajaro.
Špancu neka je sa srećom. Videćemo koliko će novih igrača dobiti.
Godinama sam ovde pisao šta je i ko je Ostoja Mijailović, vodio bitke i na kraju se ispostavilo da je sve napisano o njemu bilo tačno.
Mrtve ti jebem prislonička jajaro.
Špancu neka je sa srećom. Videćemo koliko će novih igrača dobiti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Vec je dobio buljavog. A pre par meseci, prodaj pleja da bi ti doveli centra. Mrtve vam majke jebem
- Tajler Darden
Par sati kasnije eto novog igrača, istog onog za kog nam rečeno da zbog porodice neće da dođe.
Limar ima internet botove, šipku južne tribine i određena medijska glasila uz sebe.
Rak te načeo govnaro napredna.
Limar ima internet botove, šipku južne tribine i određena medijska glasila uz sebe.
Rak te načeo govnaro napredna.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Dvejne Vašingtone, divim ti se do imbecilnosti. Ako čovek ostane još neku godinu kod nas nagrada za MVPa ABA će se zvati Dvejn Vašington.
Čovek je za 25' dao 48 poena na 16/24 iz igre, 6/10 za 2 i 10/14 za 3. Najslabija su bila bacanja 6/9. I to sve sa jednom jedinom izgubljenom loptom. Nerealno.
Jeste ovo bila privatizacija do nebeske kapije ali kad čovek ubaci ovo što je on ubacio samo možeš da kažeš kapa dole legendo. Pogotovo jer je izašao da igra za razliku od većine ekipe koja se vukla po terenu dok je Krka ubacila 77 poena za 3/4.
Elem, od ostalih infromacija ističemo da je Krka danas postavila rekord po broju datih poena ove sezone. Bilo je vrlo neprijatno gledati našu odbranu tokom cele utakmice.
Džabari Parker izgleda kao Marko Pecarski dok je igrao u Partizanu. A ko me pratio na Tviteru pa čak i ovde iz ranih dana foruma zna kakvo mišljenje imam o Marku Pecarskom. Zaista je nepodnošljivo više gledati ovo. Čak kad se prvi put na utakmici spustio u stav da odigra odbranu napravio je faul na šutu za 3.
Ne znam šta je sa Miltonom ali se nadam da ga više nećemo gledati dolaskom Pejna.
Penjaroja druže moj trebaće ti tona živaca da ovu bandu doteraš u red.
Čovek je za 25' dao 48 poena na 16/24 iz igre, 6/10 za 2 i 10/14 za 3. Najslabija su bila bacanja 6/9. I to sve sa jednom jedinom izgubljenom loptom. Nerealno.
Jeste ovo bila privatizacija do nebeske kapije ali kad čovek ubaci ovo što je on ubacio samo možeš da kažeš kapa dole legendo. Pogotovo jer je izašao da igra za razliku od većine ekipe koja se vukla po terenu dok je Krka ubacila 77 poena za 3/4.
Elem, od ostalih infromacija ističemo da je Krka danas postavila rekord po broju datih poena ove sezone. Bilo je vrlo neprijatno gledati našu odbranu tokom cele utakmice.
Džabari Parker izgleda kao Marko Pecarski dok je igrao u Partizanu. A ko me pratio na Tviteru pa čak i ovde iz ranih dana foruma zna kakvo mišljenje imam o Marku Pecarskom. Zaista je nepodnošljivo više gledati ovo. Čak kad se prvi put na utakmici spustio u stav da odigra odbranu napravio je faul na šutu za 3.
Ne znam šta je sa Miltonom ali se nadam da ga više nećemo gledati dolaskom Pejna.
Penjaroja druže moj trebaće ti tona živaca da ovu bandu doteraš u red.
- Tajler Darden
U kom su podrumu držali promociju Penjaroje da mi je znati.
Pizda limarska se opet nije pojavila.
Očekujem sutra plafon 8000 ljudi u hali.
Pizda limarska se opet nije pojavila.
Očekujem sutra plafon 8000 ljudi u hali.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Pozitivno je što je Pejn svestan svega ovoga, ali je veliko pitanje koliko će mu vremena trebati da se prilagodi posle pola godine neigranja košarke. A mi nemamo puno vremena.Prilagođavanje na evropsku košarku i Evroligu vidi kao poseban izazov.
„U NBA sam uglavnom ulazio sa klupe i odbrane nisu bile ovako agresivne. Ovde je drugačije, mnogo više taktike, čitanja igre, kontakt je jači. Pravila su drugačija, tek sam saznao da igrači ne mogu sami da traže tajm-aut i da imaš pet ličnih grešaka. Sve to zahteva prilagođavanje, ali spreman sam za taj izazov“.
Pisao sam i ranije, Pejn je neko ko ima kvalitet, neko ko je imao ulogu u jakim timovima. Bio je rezervni plejmejker Finiksa koji je igrao NBA finale. E sad, problem je što je ceo život bio rezerva, što nije imao veliku odgovornost i velika očekivanja. A ovde se očekuje da odmah jede malu decu i Pejn se sa time susreće prvi put u karijeri a ima 31 godinu. Pejn bi bio dobar da bude rezerva Karliku na primer. A videćemo kako će to izgledati kad se vrati Karlik onda ćemo imati njega, Kalatesa i Pejna što je već gužva. Sreća pa ćemo manje gledati Miltona.
Videćemo kako će ići prilagođavanje na čvrstinu, igrao je lep broj utakmica u NBA plej ofu tako da ima sličnog iskustva. Mada je u EL često čvršće nego u NBA plej ofu.