KK Partizan
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan
Ne bih da ti ubijam volju za pracenjem ali druze, nema normalnog KKP dok je ovaj bolesnik na vlasti pa je suvisno analizirati partije ove bande. Poslije narednih izbora ako opstane, bice nam premija BCL s obzirom na ovosezonsko poslovanje namjesnika Ostoje.
Inace mislim da su dobre sanse da padne, mnogo vise penzionera od tih 3% ce glasati protiv.
Ujedno nam je to i jedina sansa da se Zelimir vrati i klub dozivi neki srednjerocni, dugorocni prosperitet.
U suprotnom idemo pod led izvjesno.
Inace mislim da su dobre sanse da padne, mnogo vise penzionera od tih 3% ce glasati protiv.
Ujedno nam je to i jedina sansa da se Zelimir vrati i klub dozivi neki srednjerocni, dugorocni prosperitet.
- Batica ubica
Ne bih se složio, ove što ja znam su svi listom za Vučića. I to ne da su za Vučića, nego su zagriženi kao da je u pitanju navijanje za neki klub. Informer i Kurir na televiziji su učinili svoje, većina penzionera je hipnotisana. Sa Informera i Kurira se servira priča kako smo zemlja iz bajke a njima su penzije sve veće, tako da oni u to masovno veruju. Da pitaš 100 penzionera na ulici kako se živi 95 će ti reći da se nikad bolje nije živelo. Od 1.6 miliona penzionera nek bude i 5%-10% protiv to je sitna cifra za izbore.dacolik wrote: ↑Thu Jan 22, 2026. 1:22 pmNe bih da ti ubijam volju za pracenjem ali druze, nema normalnog KKP dok je ovaj bolesnik na vlasti pa je suvisno analizirati partije ove bande. Poslije narednih izbora ako opstane, bice nam premija BCL s obzirom na ovosezonsko poslovanje namjesnika Ostoje.
Elem, ima brdo ljudi koji ga nikako ne vole ali moraju da idu na mitinge i da glasaju jer su primljeni na ugovore u državnom sektoru i jer su ucenjeni. Ako ne idu na mitinge i na izbore nema produžavanja ugovora. I to ne samo u toj firmi, nego i u svim ostalim državnim firmama. Dosta ljudi sa porodicama, sa kreditima, kojekavim dugovima.
Državni posao za stalno možeš da dobiješ u 3 slučaja. Ako si neko retko zanimanje koje je preko potrebno u određenoj firmi, ako si našao neku vezu koju si podmitio sa 5.000, 6.000, 7.000 € ili ako ti je neko vrlo jak direktna veza, tipa da ti je Glišić ili neki glavonja njegovog ranga direknta veza i da te ubaci. Ostalo sve ide na ugovor preko kojeg te sutra ucenjuju, pa i ovi njihovi što se zaposle preko stranke bivaju ucenjeni pred svake izbore. A to je ogroman broj ljudi. Hipnotisani penzioneri + ucenjeni i već imaš vrlo ozbiljan broj ljudi, preko 50% glasača.
Da ne pričam da svako primanje na ugovor u državnom sektoru ide preko agencija gde se ljudima uzima po 15%, 20%, 30% a nekima i 50% plate. Tipa zaposliš se u firmu gde je plata za određeno radno mesto 120.000 dinara ali ti si na ugovoru preko neke agencije i ti dobiješ 80.000 dinara. A ostalih 40.000 dinara ide agenciji, a posle Boga pitaj gde ide dalje.
Može da padne jedino ako ga zapad pusti niz vodu, ako ne ispuni neki od uslova pa da EU i MMF na jedno 2 meseca zavrnu pozajmice. Kad bi se to desilo ne bi bilo ni plata za državni sektor a ni penzija, jer sve plate za državni sektor i sve penzije idu iz pozajmica EU i MMFa. E onda bi cela Srbija ustala i tu više ne bi bilo spasa. A dok se to ne desi ovo ostalo je sve tanka priča. Čak da se to i desi EU će opet postaviti nekog svog.
Daj da pokrenemo političku temu na forumu, možda ga vratimo u stanje pre korone
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Nick Calathes, vršnjak kornjača sa Galapagosa, esencija partizanštine
Čovek čija je karijera prepuna trofeja, koji je predvodio najvece zvezde, izgibe sinoc da ABA nivo saigrače vrati iz mrtvih u suštinski rezultatski nebitnom meču. To nije pitanje novca i ugovora, retki imaju u sebi to izvorno shatanje sporta
Ako je ikako moguce, zadržati ga da uči decu
Kapa dole gospodine Calathes
Čovek čija je karijera prepuna trofeja, koji je predvodio najvece zvezde, izgibe sinoc da ABA nivo saigrače vrati iz mrtvih u suštinski rezultatski nebitnom meču. To nije pitanje novca i ugovora, retki imaju u sebi to izvorno shatanje sporta
Ako je ikako moguce, zadržati ga da uči decu
Kapa dole gospodine Calathes
non mollare mai
- Batica ubica
Usled nekih obaveza uključio sam se tek na 7' do kraja 4/4 pa ne mogu da pričam nešto detaljnije o utakmici.
U principu naša pobeda ne menja ništa ali neka smo ih dobili. Sad neka oni govnari kradu mami i tati. Kris Džons uskače u Lakića i dobija 3 bacanja, Brunu ne priznaju 2+1 a kakva se sve sranja sviraju kao kontinuacija. Ne znam šta im bi da promene odluku za silaznu. Nesportski Kalatesa majko sveta ja ono nisam video nikad da se za onako nešto svira nesporstka.
Vanja izgleda pokidao Ahilovu tetivu. Koliko god da sam bio kritičan (sa pravom) prema Vanji u poslednje vreme jako je tužno kad bilo koji sportista doživi takvu povredu. On je prošle sezone imao upalu Ahilove tetive zbog koje nije igrao tipa 2 meseca.
U principu naša pobeda ne menja ništa ali neka smo ih dobili. Sad neka oni govnari kradu mami i tati. Kris Džons uskače u Lakića i dobija 3 bacanja, Brunu ne priznaju 2+1 a kakva se sve sranja sviraju kao kontinuacija. Ne znam šta im bi da promene odluku za silaznu. Nesportski Kalatesa majko sveta ja ono nisam video nikad da se za onako nešto svira nesporstka.
Vanja izgleda pokidao Ahilovu tetivu. Koliko god da sam bio kritičan (sa pravom) prema Vanji u poslednje vreme jako je tužno kad bilo koji sportista doživi takvu povredu. On je prošle sezone imao upalu Ahilove tetive zbog koje nije igrao tipa 2 meseca.
-
Capoditutticapi
Pozdrav ljudi!
Po obecanju datom jednom starijem gospodinu se upisujem pa cu se potruditi da ipak prokomentarisemo ove sto nisu vredni komentara.
P.S. pozdrav za vrsnjaka kapitena Kalatesa i kornjace sa galapakosa
Po obecanju datom jednom starijem gospodinu se upisujem pa cu se potruditi da ipak prokomentarisemo ove sto nisu vredni komentara.
P.S. pozdrav za vrsnjaka kapitena Kalatesa i kornjace sa galapakosa
- Tajler Darden
Dobrodošao dobri čoveče.
Lepo je što ćeš se potruditi da održiš reč.
Lepo je što ćeš se potruditi da održiš reč.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Dobar dan samo našem predsedniku, koji po ugledu na svog šefa vodi rat sa Instagram stranicama i gasi svaku koja piše protiv njega.
Nekoliko stranica su već ugasili.
Krvavu ti majku limarsku jebem.
Nekoliko stranica su već ugasili.
Krvavu ti majku limarsku jebem.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Kakva je ovo zajebancija sa Radanovim
VPJTS
VPJTS
-
Capoditutticapi
Pa lepo reče predsednik da ima uvek keca u rukavu.
Svakako, zamena za Vanju i na toj poziciji i kao domaći igrač. Napadamo i taj KRS konačno.
Svakako, zamena za Vanju i na toj poziciji i kao domaći igrač. Napadamo i taj KRS konačno.
- Batica ubica
Koliko se sećam za Radanova je išla priča da je javno navijao za Partizan i dok je bio u Zvezdi, da se recimo Ročesti čudio kako sme tako javno da priča da navija za Partizan.
Ovi što su tražili domaće igrače dobiće svoju želju. Miletić, Tanasković, Radanov. Svaka čast momcima ali oni su možda EK nivo, od EL nivoa su daleko svetlosnim godinama. I to ne samo oni, već velika većina domaćih igrača. Prosto, kao država više ne proizvodimo domaće igrače.
Ovi što su tražili domaće igrače dobiće svoju želju. Miletić, Tanasković, Radanov. Svaka čast momcima ali oni su možda EK nivo, od EL nivoa su daleko svetlosnim godinama. I to ne samo oni, već velika većina domaćih igrača. Prosto, kao država više ne proizvodimo domaće igrače.
- Irriducibili
Radanov je grobar do koske i konačno je dočekao da obuče naš dres. Nepodeljeno je mišljenje da je bio veliki talenat, ali se iz nekog razloga nije ostvario do kraja
Da ne bude dileme, nemamo igrače za kup i KLS, svakako ce poslužiti
Da ne bude dileme, nemamo igrače za kup i KLS, svakako ce poslužiti
non mollare mai
Na silu se dovode domaci igraci,ide se u totalno drugu krajnost misleci da ce nam oni drzati svlacionicu dok se kosarkaski kvalitet stavlja u drugi plan…A ovi navedeni igraci ne da ne mogu da drze svlacionicu vec ne mogu ni svoje drustvo da drze jer nisu ti karakteri,mlaki su,mekani,povuceni,mirni,flegme…Nisu oni profil licnosti Gagi,Luca,Novica…
Mislim Aleksa Radanov,covek pola karijere mase peskirima,ovo je potpis iz proslosti,izgubljeni smo u vremenu i prostoru…
Tanaskovic nema sut za 3 samim tim se izbacuje iz potencijalnog igranja EL,posebno sto ti ni petice ne sire a glavni igrac ti Carlik kome sut nije trademark vec prodori,treba mu cist reket…Horor selekcija u najavi…
Miletic je premekan za EL…
Sto se tice kvaliteta,bolje se nece naci od ludog Avramovica i Smajlagica,prelako smo ih se odrekli…
Po mom misljenju trenutno najbolja dostupna domaca opcija,Pavle Nikolic iz Borca iz vise razloga…
Mislim Aleksa Radanov,covek pola karijere mase peskirima,ovo je potpis iz proslosti,izgubljeni smo u vremenu i prostoru…
Tanaskovic nema sut za 3 samim tim se izbacuje iz potencijalnog igranja EL,posebno sto ti ni petice ne sire a glavni igrac ti Carlik kome sut nije trademark vec prodori,treba mu cist reket…Horor selekcija u najavi…
Sto se tice kvaliteta,bolje se nece naci od ludog Avramovica i Smajlagica,prelako smo ih se odrekli…
Po mom misljenju trenutno najbolja dostupna domaca opcija,Pavle Nikolic iz Borca iz vise razloga…
- Batica ubica
E upravo to, idemo u drugu krajnost. Pogodio si suštinu 100%.Čekićar wrote: ↑Thu Jan 29, 2026. 1:29 pmNa silu se dovode domaci igraci,ide se u totalno drugu krajnost misleci da ce nam oni drzati svlacionicu dok se kosarkaski kvalitet stavlja u drugi plan…A ovi navedeni igraci ne da ne mogu da drze svlacionicu vec ne mogu ni svoje drustvo da drze jer nisu ti karakteri,mlaki su,mekani,povuceni,mirni,flegme…Nisu oni profil licnosti Gagi,Luca,Novica…
Igrači koji su lideri, koji drže svlačionicu su ljudi koji prvo svojim primerom pokazuju ostatku ekipe, rade svaki trening i igraju svaku utakmicu sa 100% zalaganja, sa 100% fokusa i sa pravim stavom. I igrači koji drže svlačionicu ne smeju biti fini momci koji ne žele da se zameraju drugima, a meni Miletić na primer baš tako deluje. Već imamo Vanju i Pokuševskog koji su takvi, neće da se zameraju drugima ako vide da drugi ne rade maksimalno. Ne verujem da je iko od igrača rekao Parkeru e momak uozbilji se, na šta liči tvoje ponašanje. Već sve kao fino, neće niko da se zamera.
Lider ne sme da bude takav, mora da se zameri drugima ako vide da ne radu maksimalno. Lider mora na svako jajarenje da reaguje i da to ispravlja, makar ušao u sukob sa ostalima. A da bi to radio prvo on mora svojim primerom da pokaže drugima. Zato je to vrlo zajebana uloga, moraš da razdvojiš privatno od poslovnog, da možda prozoveš nekog sa kim si dobar. E zato nama trebaju igrači koji nemaju problem sa tim da se zamere drugima.
- Irriducibili
Deluje da smo prerano digli ruke od Partizana, ako slegnemo ramenima i odustanemo od borbe, učinicemo žvalavom najvecu uslugu
Posebno nema opravdanja za kop, koji posle fudbala nije našao za shodno da dodje u Arenu, iako se znalo da dolaze rumunski navijači
A oni su gosti za poželeti, podsecaju me na ono što smo mi bili nekada. Hiljadu kilometara su juče prešli, sve vreme bodrili svoj klub, pa i po završetku utakmice
Što se naših igrača tiče, tim koji sada igra nije konkurentan u EL, ali se može reci da daju sve od sebe. I vidno pokazuju emocije, stalo im je. Otuda mislim da zaslužuju podršku, bez obzira na rezultat. Ne bi nam bilo prvi put da smo uz takve
Posebno nema opravdanja za kop, koji posle fudbala nije našao za shodno da dodje u Arenu, iako se znalo da dolaze rumunski navijači
A oni su gosti za poželeti, podsecaju me na ono što smo mi bili nekada. Hiljadu kilometara su juče prešli, sve vreme bodrili svoj klub, pa i po završetku utakmice
Što se naših igrača tiče, tim koji sada igra nije konkurentan u EL, ali se može reci da daju sve od sebe. I vidno pokazuju emocije, stalo im je. Otuda mislim da zaslužuju podršku, bez obzira na rezultat. Ne bi nam bilo prvi put da smo uz takve
non mollare mai
- Batica ubica
Slažem se, od utakmice sa Igokeom u Laktašima stvari su se popravile što se tiče zalaganja i stava ekipe. Poraz u Milanu je, za razliku od onih pre njega bio častan. I kad se gube utakmice postoji način kako se gubi. Nikad neću zameriti poraz ako je ekipa dala 100%. Problem je kad se odustane nakon 1/4 ili 2/4.Irriducibili wrote: ↑Sun Feb 01, 2026. 2:01 pmDeluje da smo prerano digli ruke od Partizana, ako slegnemo ramenima i odustanemo od borbe, učinicemo žvalavom najvecu uslugu
Juče je odigrana vrlo korektna utakmica s obzirom da je pauza između dve utakmice bila vrlo kratka. Na momente je igrana dobra odbrana, utakmica je shvaćena ozbiljno. Nije bila ona ABA utakmica gde uđemo labavo pa onda jurimo celu utakmicu da stignemo, i onda potrošimo mnogo više energije da stignemo rezultat nego da smo ušli jako od starta.
Deluje da je sklanjanjem Parkera i sama atmosfera u ekipi bolja, ne prenosi svoju malodušnost i nezainteresovanost na ostale.