KK Partizan

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: KK Partizan

Post by Tajler Darden » Sun Mar 08, 2026. 4:42 pm

160 studenata je upisivalo novinarstvo i komunikologiju u moje vreme, gle čuda slučajno se to prezime na kraju našlo na televiziji kluba.

Tako da ako može junior Tegeltija da se igra novinara, junior Limar predsednika i košarkaša, može i Vujoševićev sin dobiti posao u mlađim kategorijama KKP, koje bih ja lično ugasio da je to ikako moguće.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Mar 08, 2026. 8:12 pm

non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Mar 08, 2026. 8:14 pm

Fale dani kad nam je gosn Ostoja predstavljan kao mesija.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Mar 08, 2026. 10:06 pm

Milton daje drugu trojku a Penjaroja i Ocokoljić se gledaju na klupi u fazonu vidi ovaj zna i da pogodi :D

Ozbiljno odigrana utakmica, dobra odbrana, vrhunsko šutersko veče. Jedino loše je povreda Bruna, nadam se da nije ozbiljna povreda u pitanju.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

dacolik

Post by dacolik » Wed Mar 11, 2026. 2:35 pm

Cam Payne sinoc u pobjedi Filadelfije 32p, 3sk, 10ast.
Samo kazem. :D

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Mar 11, 2026. 3:54 pm

dacolik wrote:
Wed Mar 11, 2026. 2:35 pm
Cam Payne sinoc u pobjedi Filadelfije 32p, 3sk, 10ast.
Samo kazem. :D
Liga u kojoj jedan Adebayo ubaci 83pts nije relevantna…
Malo jaci intenzitet od Tajvana,Kine i Portorika…

Samo PO,to je vec druga dimenzija…

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Mar 13, 2026. 3:29 pm

https://nova.rs/sport/evroliga/vucic-st ... e-razumem/

Dakle, "struka" je odlučila, čisto da neko ne pomisli da menja trenera. Možda se Peñarroya pojavi i u nekom predizbornom spotu. Kao učenik u klupi, a profesor iznad njega. Zna se i ko je profesor

To samo potvrdjuje da ni Ostoja 2017 nece nidje, temeljno vec izvršava zadatak da nas popuni nosiocima srpskog pasoša, trener ce da radi s onim šta ima. Jebeš kvalitet, to ionako nije predvidjeno za nas
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Mar 17, 2026. 5:44 pm

Kud Milton ne polomi ruku ranije... Izgleda da je to trebalo da se desi da bi on krenuo nešto da igra.

Utakmica protiv Cedevite je vrlo rutinski pobeđena. Odbrana je od 2/4 pa do kraja bila vrlo dobra, jesi oni pogodili neke teške šuteve ali to na duže staze nije održivo.

Odlična utakmica Pokuševskog za kojeg se nadam da će dobiti minute u kontinuitetu. Povratak Karlika je ogroman faktor, ekipa izgleda potpuno drugačije. Čak je i on odigrao neke dobre odbrane.

Centri dosta dobri, zalaganje odlično na svakoj utakmici. I ako ne doprinose poenima bar vidiš da su tu i da se bore ljudi. A kad je tako ne možeš da imaš puno zamerki.

Bonga je čovek koji može da ubaci 0 šuteva i opet ima bitnu ulogu na utakmici.

Još jednom pohvale za Penjaroju i ovo što je uradio za sad.

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Mar 17, 2026. 6:18 pm

Ma Carlik je majstor kosarke,da ima koji cent vise i sut za 3 ne bi napustao NBA celu karijeru…

Otimace se ovog leta evroligasi za njega,nema trika da ostane…

Produzujes ugovore na vreme faking Sterlingu i Bongi a blejis kod najboljeg igraca…

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Mar 17, 2026. 10:00 pm

Kako li bi tek igrao ovaj Karlik Džons da nije precenjen :D :D

Još se ja u 2/4 razmišljam da li da prebacim na fudbal jer je delovalo da će nas rutinirati. Onda je ušao Lakić, napravljena je manja serija i vratili smo se skroz.

Hoćemo Džastina Andersona i Bongu zajedno dogodine da gledamo kako zaključavaju sve žive.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Mar 18, 2026. 4:15 pm

Sinoc je na utakmici bio Ife s klincem. Vrlo je toplo dočekan, mnogo ljudi mu je prišlo da se fotografiše posle utakmice, nikoga nije odbio, iako je mali bio vidno umoran. Šteta je što nismo kliknuli kad smo bili zajedno
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Mar 18, 2026. 4:39 pm

Irriducibili wrote:
Wed Mar 18, 2026. 4:15 pm
Sinoc je na utakmici bio Ife s klincem. Vrlo je toplo dočekan, mnogo ljudi mu je prišlo da se fotografiše posle utakmice, nikoga nije odbio, iako je mali bio vidno umoran. Šteta je što nismo kliknuli kad smo bili zajedno
Prikazaše ga kamere pred kraj utakmice kako jede kokice. Dobar tip al jebi ga, desi se tako nije ni prvi ni poslednji koj se nije snašao u novom klubu. Drago mi je da mu u Makabiju ide dobro.

Nego reci ti nama jesi ispoštovao kad je krenulo skandiranje tvom omiljenom treneru :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Mar 18, 2026. 7:28 pm

Dobar tip i bolji igrač nego što se našao u ulozi koju nije mogao da iznese. On nije nikada bio lider tima, nece to ni biti, ali je perfektan kao neka druga, treca opcija. Ostace mi misterija zašto je kod nas bio predvidjen za prvu. Manje značajno, DiBartomeo mu je pravio društvo, morao sam ljudima da objašnjavam ko je :D

Što se trenera tiče, vec sam napomenuo da mu želim sve najbolje
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Mar 18, 2026. 7:42 pm

Irriducibili wrote:
Wed Mar 18, 2026. 7:28 pm
Dobar tip i bolji igrač nego što se našao u ulozi koju nije mogao da iznese. On nije nikada bio lider tima, nece to ni biti, ali je perfektan kao neka druga, treca opcija. Ostace mi misterija zašto je kod nas bio predvidjen za prvu. Manje značajno, DiBartomeo mu je pravio društvo, morao sam ljudima da objašnjavam ko je :D

Što se trenera tiče, vec sam napomenuo da mu želim sve najbolje
Seti se čak da je jedno vreme na početku sezone igrao I kao plejmejker i na šta je to ličilo. Uloga mu je bila pogrešno namenjena od starta, Želimir je imao taj fetiš da pravi plejmejkere od onih što to nisu.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Mar 20, 2026. 6:40 pm

Gde ste hejteri Nika Kalatesa :D :D

I pored lošeg suđenja po ko zna koji put ove sezone uspeli smo da relativno rutinski dobijemo Pariz i to u gostima. Svi znaju koliko je Pariz specifičan, prangijanje u ranom napadu, non stop forsiranje kontra napada, svako ima zeleno svetlo da pripaljuje, idu jako na ofanzivni skok, šutiraju ogroman broj trojki. I naravno pritisak na ivici faula non stop, zaletanja u odbrani. Vrlo specifična ekipa, kad ih krene teško ih je zaustaviti.

Odbrana je bila dobra, Pariz je specifičan i nije lako odigrati dobru odbranu protiv njih. Ali svakako smo ih naterali da veliki broj šuteva preko ruke i na kraju su bili na 39% iz igre i pored 81 poena. Hifi jeste dao 23 poena ali je šutirao 8/21 iz igre što je slabo a maltene svaki šut je bio pariran, maltene je svaki bio preko ruke. Ok, on je nešto pogodio jer je dobar igrač koji uzima dosta šuteva i mora nešto i da pogodi. On ima sve dozvole da pripaljuje i kad šutira 0/10. Čak smo i poene iz kontra napada iskonstrolisali jer su na kraju imali 12 poena iz kontra napada što je vrlo prihvatljivo s obzirom da je u pitanju Pariz koji živi na kontrama.

Elem, doktorska utakmica Kalatesa. Kakve je sve asistencije podelio, levom rukom za Lakića na zicer, pa levom za Džekirija na zicer, pa opet za Džekirija. Čak je pogodio i 2 trojke i 1 poludistancu. 10 asistencija i 0 izgubljenih lopti. Odbrana odlična pogotovo na Hifiju u par napada. Odigrao je kao da je 2019 ponovo.

Braun je krenuo loše pa se podigao i na kraju je to bila vrlo dobra njegova utakmica. Dosta poena na obruču, 2 trojke, dosta je dobro trčao kontre. Počeo je malo da gubi skočnost, videlo se sinoć u 2 situacije a i prethodnih utakmica. I to dosta utiče na završnicu na obruču.

Bongi dati doživotan ugovor, dokle god bude mogao da stoji na nogama. Džekiri odličan, završavao je ono što mu je Kalates spakovao. Od nekog krpljenja ispao je dobro pojačanje, faktor je u odbrani svojom dužinom.

Karlik je odigrao defanzivno dosta dobru utakmicu, imao je par dobrih odbrana i na Hifiju. I protiv Cedevite i protiv Dubaija je to izgledalo dobro defanzivno. Šut ga nije služio ali je lepo razigravao, čak je imao i manju ulogu jer je Kalates odigrao odlično.

Lakić vrlo dobra uloga 5 poena i dobra odbrana, uhvatio je onaj jedan bitan skok u napadu. Pokuševski isto dobra utakmica pogodio je bitne šuteve u 2. poluvremenu. Osetkovski je odigrao slabije malo je pao u formi protiv Dubaija je loše šutirao za 3 a protiv Cedevite nije šutirao uopšte. Ali pobeđujemo i bez njegovog doprinosa.

Dobismo neku produkciju i od mrtvaka Miltona. Ako ništa izgleda kao da je živ na terenu.

Post Reply