Obaveštenja
Moderator: Moderator
Obaveštenja
Prvih mesec dana će biti beta verzija sajta. U hodu ćemo rešavati probleme ukoliko ih bude bilo. Hvala na razumevanju.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Re: Obaveštenja
Aktivan je i tviter nalog. Zamolio bih sve koji su u mogućnosti da ritvituju ovaj tvit, mnogo bi značilo. Hvala unapred!
Svaki član ovog foruma može slobodno na temi Održavanje foruma da predloži otvaranje nove teme gde će moderacija u najkraćem roku odgovoriti da li može ili ne može. U suštini, neće moći da se otvaraju jedino teme koje su pomenute u pravilniku. Nakon potvrde o otvaranju nove teme, forumaš koji je dao predlog može slobodno da je otvori ili da to prepusti nekome drugom.
Postavljena je nova tema Intervjui, koja se nalazi u podforumu Forum. Na toj temi cete moci da predlazete goste koje zelite da cujete i vidite iz sveta sporta, a mi cemo to pokusati da obezbedimo. Svi predlozi na tu temu su dobro dosli. Nadam se da cete u narednom periodu uzivati u video i tekstualnim intervjuima.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Gospodo, sledi jedno obaveštenje koje nema direktne veze sa radom foruma.
Stvar je sledeća... Jedan naš član upao je u ozbiljne finansijske probleme, ne svojom krivicom. Situacija nije uopšte naivna, ali je rešiva, makar da se održi glava iznad vode.
U pitanju je naš prijatelj Garda, koji danas trpi veoma neprijatne situacije, koje ne treba pisati javno. Svako ko želi, a nadam se da nekoliko nas sa foruma nećemo biti jedini, može pomoći, a način je sledeći:
Broj žiro računa je: 150-9501001552637-95
Ime i prezime: Saša Gardić
Unapred hvala i u Gardino ime.
Stvar je sledeća... Jedan naš član upao je u ozbiljne finansijske probleme, ne svojom krivicom. Situacija nije uopšte naivna, ali je rešiva, makar da se održi glava iznad vode.
U pitanju je naš prijatelj Garda, koji danas trpi veoma neprijatne situacije, koje ne treba pisati javno. Svako ko želi, a nadam se da nekoliko nas sa foruma nećemo biti jedini, može pomoći, a način je sledeći:
Broj žiro računa je: 150-9501001552637-95
Ime i prezime: Saša Gardić
Unapred hvala i u Gardino ime.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Pojedini ruski nalozi na forumu, postali su aktivni, krenuci da kace odredjene linkove. Uklonjeni su svi oni, desetak takvih naloga, tako da je sve sada bezbedno. Ukoliko primetite bilo sta slicno, kontaktirajte nas!
- Tajler Darden
Prvi ban ide Kobri. Trajanje bana biće dve nedelje.
Razlog je lažno insajderisanje, koje se ponovilo. Posle pisanja da Ji trenira sa Partizanom (iako je čovek bio sa kineskom reprezentacijom) najavio je potpis za KK Partizan do petka u ponoć.
Svaki sledeći pokušaj insajderisanja, kakvo god ono bilo, biće kažnjen.
Za ovo kratko vreme, počeli su da nas citiraju drugi i kredibilitet foruma treba održati i dalje.
Razlog je lažno insajderisanje, koje se ponovilo. Posle pisanja da Ji trenira sa Partizanom (iako je čovek bio sa kineskom reprezentacijom) najavio je potpis za KK Partizan do petka u ponoć.
Svaki sledeći pokušaj insajderisanja, kakvo god ono bilo, biće kažnjen.
Za ovo kratko vreme, počeli su da nas citiraju drugi i kredibilitet foruma treba održati i dalje.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Novi moderator postaće Viduka.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Kobra - > ban mesec dana.
Razlog je novo insajderisanje.
Razlog je novo insajderisanje.
VPJTS
VPJTS
Tema NBA fantasy prebačena je u podforum Košarka > Američka.
U toku su prijave, pa ko je zainteresovan, može se pridružiti.
U toku su prijave, pa ko je zainteresovan, može se pridružiti.
Za sve ljubitelje NFLa otvorena je nova tema u ostalim sportovima, nadam se da ce ljubitelji tog sporta iskazati svoja vidjenja, da mi sto ucimo, jos pre savladamo pravila ovog sporta.
Otvoren je podforum za sportske emisije i sve što je vezano za njih. Sve što se odnosi na te emisije, komentarisaćemo na tim temama, kako ne bismo zatrpavali matične teme.
Slobodni ste da otvorite bilo koju temu sa nekom emisijom koju želite da komentarišemo, a nije otvorena.
Slobodni ste da otvorite bilo koju temu sa nekom emisijom koju želite da komentarišemo, a nije otvorena.