Imam samo jednog stranca u ekipi. I jednog grobara
ABA LIGA FANTASY 2019/2020
Moderator: Moderator
Re: ABA LIGA FANTASY 2019/2020
Upao sam i ja. (encore)
. Ne znam koliko je to dobro ili loše.
Upao sam i ja u ovu vasu ligu ako nije problem...
Naziv tima Banjska
Naziv tima Banjska
Izasao je ABA fantasy i na MVP portalu,nakon pauze vraca se i MVP a vracam se i ja na mesto zlocina
Bio sam drugi jedne sezone,titulu mi uze Luka Babic povredom na zagrevanju,fortuna i ja 2 sveta
ali ni ne treba mi fortuna je za picke
Inace fantasy na MVP je daleko bolji od onog na zvanicnom sajtu,cene su paprene,nema propusta,nema prejeftinih igraca sa dobrom ulogom...Moze da se pravi samo 1 tim,sto je i najveca prednost a ne da se izrokaju sve kombinacije....ali igramo oba sta nam tesko
Bio sam drugi jedne sezone,titulu mi uze Luka Babic povredom na zagrevanju,fortuna i ja 2 sveta
Inace fantasy na MVP je daleko bolji od onog na zvanicnom sajtu,cene su paprene,nema propusta,nema prejeftinih igraca sa dobrom ulogom...Moze da se pravi samo 1 tim,sto je i najveca prednost a ne da se izrokaju sve kombinacije....ali igramo oba sta nam tesko
Ajde Cekicar,traze te tamo za kolone,dal za Euroligu 
Javio sam da ne igram...Resio sam da fantasy igre gde je faktor srece ogroman batalim a i napadam mnoge titule ove sezone,nema se vremena...Osvojile su se kolone
Mislim odradis draft i to ti je sto ti je,prostor za manevar tokom sezone minimalan...Neko ti se povredi i sisaj kurac fazon
I meni je mnogo bolji fantazi na MVP-u.
Cene su bas bas ono.

Cene su bas bas ono.
Kako da postavim ovde excel tabelu?...Da pomognem fantazi bratiji koja zeli sampionskim putem 
Meni treba neka preporuka za beka od 5 do 10 dinara, a da nije Trifunovic, njega imam. Mrzi me da proveravam svacije sastave da vidim ko ima ulogu, ko jok.
"History has the name - Conor McGregor"
Usao i ja. Gospoda tim. Mada, slabo znam ove strance iz drugih ekipa, vrlo verovatno cu biti poslednji, bar na pocetku
Kaci Cekic kako znas i umes, svaka pomoc je dobrodosla.
Kaci Cekic kako znas i umes, svaka pomoc je dobrodosla.
- MorningGlory
Vidim i ovde se prave neke fuzije...Ako ako, motiva nikada vise.
Im in.
Im in.
Tu je Luka,index masina,Bozic