Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
Pa u tome i jeste problem, jer nema razvoja igra po ligama, ali slazem se da njih zabole, dovedu nekog Amera i cao zdravo, ali sira slika mora da se gleda.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Nisam toliko siguran kad su Spanci u pitanju, a verujem da bi i njihov savez napravio neki zesci karambol na mogucnost te opcije, a ne znam koliko se Djordiju i ekipi svidja opcija lige bez eventualno Reala i Barselone.Viduka wrote: ↑Wed Nov 20, 2019. 5:42 pmU tome i jeste poenta, njega ne interesuje nacionalni ili bilo koji drugi interesi osim: a. Novca, b. stvaranja lige koja je pandan NBA. Da li stvarno mislis da ekipe kao CSKA ili Fener zabole za nacionalne lige njihovih zemalja? Ako im se ponudi slicna finansijska konstukcija i organizacija kao u NBA, sa potencijalnim uplivom u sam NBA, ja ti garantujem da bi kako sutra, svi klubovi, ukljucujuci tu i Partizan i Zvezdu "ispisali" iz svojih nacionalnih liga.CikaZika wrote: ↑Wed Nov 20, 2019. 5:13 pmZa mene rak, zbog mnogo stvari, prvo zatvorio je takmičenje cime gubi bazu igra evropska kosarka, kao sto je Dav govorio ako hoces da bude sampion, trcis sa sampiona. Nema prostora da slabije ekipe napreduju uz najjace. Drugo ovom logom, ubio je zar neizvesnosti. Pola utakmica se odigra bez rezultatskog znacaja. Tamo negde od NG manje vise znas jesi li u igri, daleko zanimljiviji sistem je ovaj sad u EC. Ubio je nacionalne lige. Ti sad udjes u EL preko EC, pa onda sta ces sledece godine? Evropska košarka dovoljno govori gde je trenutno.
Razmisljao sam o tome, ali sto se tice kosarke, tu su stvari zajebane. Kosarka nije profitailan sport i Real zavisi od fudbalske sekcije. Da li je Perez(predsednik Reala) covek koji bi stao na stranu saveza??? A sto se tice Barse, oni su Katalonci. Oni samo cekaju priliku da pobegnu od Spanije. Oni bi klizeci uleteli u Djordijevu ligu.Borca wrote: ↑Wed Nov 20, 2019. 6:32 pmNisam toliko siguran kad su Spanci u pitanju, a verujem da bi i njihov savez napravio neki zesci karambol na mogucnost te opcije, a ne znam koliko se Djordiju i ekipi svidja opcija lige bez eventualno Reala i Barselone.Viduka wrote: ↑Wed Nov 20, 2019. 5:42 pmU tome i jeste poenta, njega ne interesuje nacionalni ili bilo koji drugi interesi osim: a. Novca, b. stvaranja lige koja je pandan NBA. Da li stvarno mislis da ekipe kao CSKA ili Fener zabole za nacionalne lige njihovih zemalja? Ako im se ponudi slicna finansijska konstukcija i organizacija kao u NBA, sa potencijalnim uplivom u sam NBA, ja ti garantujem da bi kako sutra, svi klubovi, ukljucujuci tu i Partizan i Zvezdu "ispisali" iz svojih nacionalnih liga.CikaZika wrote: ↑Wed Nov 20, 2019. 5:13 pmZa mene rak, zbog mnogo stvari, prvo zatvorio je takmičenje cime gubi bazu igra evropska kosarka, kao sto je Dav govorio ako hoces da bude sampion, trcis sa sampiona. Nema prostora da slabije ekipe napreduju uz najjace. Drugo ovom logom, ubio je zar neizvesnosti. Pola utakmica se odigra bez rezultatskog znacaja. Tamo negde od NG manje vise znas jesi li u igri, daleko zanimljiviji sistem je ovaj sad u EC. Ubio je nacionalne lige. Ti sad udjes u EL preko EC, pa onda sta ces sledece godine? Evropska košarka dovoljno govori gde je trenutno.
Njemu je stalo sta misle "bele maramice" sa tribina, a mogu misliti njihovo "odusevljenje" vescu da njihova dika i ponos ne igra domacu ligu (i jos na to isti potez kao "pobegulja" iz Katalonije kako kazes).Viduka wrote: ↑Wed Nov 20, 2019. 6:42 pm
Razmisljao sam o tome, ali sto se tice kosarke, tu su stvari zajebane. Kosarka nije profitailan sport i Real zavisi od fudbalske sekcije. Da li je Perez(predsednik Reala) covek koji bi stao na stranu saveza??? A sto se tice Barse, oni su Katalonci. Oni samo cekaju priliku da pobegnu od Spanije. Oni bi klizeci uleteli u Djordijevu ligu.
- Tajler Darden
Pobede Baskonije i Barselone.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Sad gledam snimak, ako je neko gledao Barsa - Fener, je li ovo Zoc sve vreme sedeo??? 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Meni je lud njegov tajmaut gde kaze Mogu li da vas zamolim da igrate odbranu 
Definitvno on nema vise sta da trazi u Feneru.
Definitvno on nema vise sta da trazi u Feneru.
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Admiral je priželjkivao ostanak KC-a u CZ.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Večeras na programu četiri susreta:
19:00 Žalgiris-Crvena zvezda
20:00 Alba-Olimpijakos
20:45 Milano-Anadolu Efes
21:00 Valensija-Himki.
19:00 Žalgiris-Crvena zvezda
20:00 Alba-Olimpijakos
20:45 Milano-Anadolu Efes
21:00 Valensija-Himki.
VPJTS
VPJTS
Nocas je sansa da Zeljko konacno dobije i da trgne ekipu
- Tajler Darden
20:30 Bajern vs PAO
20:45 Lion vs Fenerbahče
21:00 Real vs CSKA
21:00 Barselona vs Makabi
21:00 Baskonija vs Zenit
20:45 Lion vs Fenerbahče
21:00 Real vs CSKA
21:00 Barselona vs Makabi
21:00 Baskonija vs Zenit
VPJTS
VPJTS