Evroliga

Sve o evropskoj košarci.

Moderator: Moderator

CikaZika

Re: Evroliga

Post by CikaZika » Wed Nov 20, 2019. 6:03 pm

Pa u tome i jeste problem, jer nema razvoja igra po ligama, ali slazem se da njih zabole, dovedu nekog Amera i cao zdravo, ali sira slika mora da se gleda.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Borca

Post by Borca » Wed Nov 20, 2019. 6:32 pm

Viduka wrote:
Wed Nov 20, 2019. 5:42 pm
CikaZika wrote:
Wed Nov 20, 2019. 5:13 pm
Za mene rak, zbog mnogo stvari, prvo zatvorio je takmičenje cime gubi bazu igra evropska kosarka, kao sto je Dav govorio ako hoces da bude sampion, trcis sa sampiona. Nema prostora da slabije ekipe napreduju uz najjace. Drugo ovom logom, ubio je zar neizvesnosti. Pola utakmica se odigra bez rezultatskog znacaja. Tamo negde od NG manje vise znas jesi li u igri, daleko zanimljiviji sistem je ovaj sad u EC. Ubio je nacionalne lige. Ti sad udjes u EL preko EC, pa onda sta ces sledece godine? Evropska košarka dovoljno govori gde je trenutno.
U tome i jeste poenta, njega ne interesuje nacionalni ili bilo koji drugi interesi osim: a. Novca, b. stvaranja lige koja je pandan NBA. Da li stvarno mislis da ekipe kao CSKA ili Fener zabole za nacionalne lige njihovih zemalja? Ako im se ponudi slicna finansijska konstukcija i organizacija kao u NBA, sa potencijalnim uplivom u sam NBA, ja ti garantujem da bi kako sutra, svi klubovi, ukljucujuci tu i Partizan i Zvezdu "ispisali" iz svojih nacionalnih liga.
Nisam toliko siguran kad su Spanci u pitanju, a verujem da bi i njihov savez napravio neki zesci karambol na mogucnost te opcije, a ne znam koliko se Djordiju i ekipi svidja opcija lige bez eventualno Reala i Barselone.

Viduka

Post by Viduka » Wed Nov 20, 2019. 6:42 pm

Borca wrote:
Wed Nov 20, 2019. 6:32 pm
Viduka wrote:
Wed Nov 20, 2019. 5:42 pm
CikaZika wrote:
Wed Nov 20, 2019. 5:13 pm
Za mene rak, zbog mnogo stvari, prvo zatvorio je takmičenje cime gubi bazu igra evropska kosarka, kao sto je Dav govorio ako hoces da bude sampion, trcis sa sampiona. Nema prostora da slabije ekipe napreduju uz najjace. Drugo ovom logom, ubio je zar neizvesnosti. Pola utakmica se odigra bez rezultatskog znacaja. Tamo negde od NG manje vise znas jesi li u igri, daleko zanimljiviji sistem je ovaj sad u EC. Ubio je nacionalne lige. Ti sad udjes u EL preko EC, pa onda sta ces sledece godine? Evropska košarka dovoljno govori gde je trenutno.
U tome i jeste poenta, njega ne interesuje nacionalni ili bilo koji drugi interesi osim: a. Novca, b. stvaranja lige koja je pandan NBA. Da li stvarno mislis da ekipe kao CSKA ili Fener zabole za nacionalne lige njihovih zemalja? Ako im se ponudi slicna finansijska konstukcija i organizacija kao u NBA, sa potencijalnim uplivom u sam NBA, ja ti garantujem da bi kako sutra, svi klubovi, ukljucujuci tu i Partizan i Zvezdu "ispisali" iz svojih nacionalnih liga.
Nisam toliko siguran kad su Spanci u pitanju, a verujem da bi i njihov savez napravio neki zesci karambol na mogucnost te opcije, a ne znam koliko se Djordiju i ekipi svidja opcija lige bez eventualno Reala i Barselone.
Razmisljao sam o tome, ali sto se tice kosarke, tu su stvari zajebane. Kosarka nije profitailan sport i Real zavisi od fudbalske sekcije. Da li je Perez(predsednik Reala) covek koji bi stao na stranu saveza??? A sto se tice Barse, oni su Katalonci. Oni samo cekaju priliku da pobegnu od Spanije. Oni bi klizeci uleteli u Djordijevu ligu.

Borca

Post by Borca » Wed Nov 20, 2019. 7:26 pm

Viduka wrote:
Wed Nov 20, 2019. 6:42 pm

Razmisljao sam o tome, ali sto se tice kosarke, tu su stvari zajebane. Kosarka nije profitailan sport i Real zavisi od fudbalske sekcije. Da li je Perez(predsednik Reala) covek koji bi stao na stranu saveza??? A sto se tice Barse, oni su Katalonci. Oni samo cekaju priliku da pobegnu od Spanije. Oni bi klizeci uleteli u Djordijevu ligu.
Njemu je stalo sta misle "bele maramice" sa tribina, a mogu misliti njihovo "odusevljenje" vescu da njihova dika i ponos ne igra domacu ligu (i jos na to isti potez kao "pobegulja" iz Katalonije kako kazes).

Admiral

Post by Admiral » Wed Nov 20, 2019. 7:39 pm

Rik Pitino se vratio u PAO.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Nov 20, 2019. 10:56 pm

Pobede Baskonije i Barselone.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Nov 20, 2019. 11:06 pm

Kari uneredio Zoca, ovo jako boli.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Nov 20, 2019. 11:36 pm

Sad gledam snimak, ako je neko gledao Barsa - Fener, je li ovo Zoc sve vreme sedeo??? :wacko:

Naka

Post by Naka » Thu Nov 21, 2019. 12:57 am

Meni je lud njegov tajmaut gde kaze Mogu li da vas zamolim da igrate odbranu 🤣
Definitvno on nema vise sta da trazi u Feneru.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Nov 21, 2019. 1:06 am

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Nov 21, 2019. 6:06 pm

Admiral je priželjkivao ostanak KC-a u CZ.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Nov 21, 2019. 6:55 pm

Večeras na programu četiri susreta:

19:00 Žalgiris-Crvena zvezda
20:00 Alba-Olimpijakos
20:45 Milano-Anadolu Efes
21:00 Valensija-Himki.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Nov 21, 2019. 8:24 pm

Milano Efes ce biti strasan mec!

Asterix

Post by Asterix » Fri Nov 22, 2019. 7:34 pm

Nocas je sansa da Zeljko konacno dobije i da trgne ekipu

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Nov 22, 2019. 8:31 pm

20:30 Bajern vs PAO
20:45 Lion vs Fenerbahče
21:00 Real vs CSKA
21:00 Barselona vs Makabi
21:00 Baskonija vs Zenit

VPJTS

Post Reply