Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Tajler Darden » Thu Aug 06, 2026. 4:33 pm

Živimo u vremenu u kome je ovaj Traford postao peti najskuplji transfer golmana u istoriji fudbala.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 07, 2026. 4:36 pm

Bruno G je ozbiljan potpis Arsenala, po meni najkompletniji vezni igrač na svetu. Pregled igre, duga lopta, završni pas, šut, kontrola lopte, dribling, prekid, skok igra, ubacivanje iz drugog plana i na sve to iako je majstor čovek ne zanemaruje defanzivu ni 1%, odličan trkač, uvek agresivan, dobro čita igru. Čovek koji svaku utakmicu igra sa istim stavom, uvek je napržen, zalaganje i fokus uvek na 100%, retko povređen. Jedan od onih igrača koji znaju da namirišu krv.

@Irr
Ne verujem da će tu biti puno problema, Arsenalu fali još jedan zadnji vezni posle odlaska Norgarda. Zubimendi, Rajs, Merino i Bruno G sad, to je dovoljno za rotaciju. Realnost je da Rajs i Bruno budu starteri. Velika stavka kod Bruna je što može jednako dobro da igra i kao zadnji vezni ispred odbrane i kao BTB.

Arsenal je pun igrača taman koliko treba, na svakoj poziciji su po 2 opcije, sem na centarforu nigde nije prenatrpano ne voli Arteta to. I svi znaju svoju ulogu, poštuje se hijerarhija. Dolazak Bruna će sigurno smanjiti minute Zubimendiju ali sa druge strane Rajs će moći da odmara više pogotovo sad na početku sezone neće morati u mašinu odmah posle SP.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 07, 2026. 5:25 pm

Zubiamendi hoce da ide, a nije da mu nedostaje ponuda. Potpuno očekivano, klupa mu nije nešto što želi

Ujedno mi je upitno kako ce se Bruno i Pirinač snaci zajedno, previše je tu stvari koje su obojica radili, a sad ce morati da prepuštaju jedan drugome

U medjuvremenu, Chelsea je stigao i do 42. igrača u timu, gde je kraj?
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 08, 2026. 2:19 pm

Celog leta se pitam ko će uzeti depresivnog kretena Arauha sa ugovorom do 2031. i nađe se Liverpul. Doduše za sada na pozajmicu, ali hvala im.

Makar godinu dana neću gledati retarda.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Post Reply