KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Daj Muslija, Dzile da se spremi za decembar
Pa jeste..atisi sedeo izmedju Bogdanovica i Dangubica i drzao svecu te 2014 u HN-om...Bolkonski wrote: ↑Fri Jul 10, 2020. 4:56 pmLeta 2014. godine Nemanja Dangubic je dao reč Partizanu i Partizanovom treneru da potpisuje za nas, zajedno sa Bogdanovicem isao na letovanje u Herceg Novi kod tadasnjeg trenera Partizana, zatim je pogazio rec i potpisao za Covicevog mutanta, pod izgovorom " nisam mogao da odbijem da naredne sezone igram protiv Spanulisa".Tajler Darden wrote: ↑Fri Jul 10, 2020. 2:54 pmNa osnovu čega je Dangubić to što si napisao?
Ne mislim na košarkaške (ne)kvalitete.
Danas, nakon 6 godina, taj isti Nemanja Dangubic, koji odlicno zna kako je izigrao Partizan, ne preza od toga da dodje i da mu taj klub spašava karijeru, isto kao što nije pokazao postovanje ni prema prethodnom klubu sa kojim je onako strasno slavio trofeje i stavljanje tacke na crno-beli svet.
U nekoj hipotetickoj situaciji, da se Dangubic vrati u život, odigra kvalitetnu sezonu i Čovid mu ponudi ugovor, šta miliš šta bi se desilo? Da li bi Danguba osetio mrvu zahvalnosti ili ponovo ne bi mogao da odoli mogućnosti da čuva Spanulisa?
Nemoj samo paralele sa prošlim vremenima, jer odnos izmedju KK Partizana i Zvezde danas, nije za poredjenje sa odnosom iz nekih lepših vremena.
U trenutku Dangubićevog kršenja obećanja, odnos izmedju dva kluba je bio takav da je mafijaski projekat braće Vučić, danas poznat pod nazivom KK ILR, imao otvorenu misiju gašenja Partizana, uz pomoć cele državno-mafijaško-medijske aparature.
Danguba ce da odradi svoje korektno kao rezerva i fenix koji pokušava da se digne...dajmo momku šansu!
Nego je prava stvar sad uložiti dobrog centra ako se moze
Nego je prava stvar sad uložiti dobrog centra ako se moze
,,Najbolje se osecam u dresu Zvezde,bilo je mnogo uspeha i trofeja" - Nemanja Dangubic
Statistika Dangubica u jednoj od najlosijih ekipa u Spaniji: 5.78 PTS, 350 % za 2 , 224% za 3, min 20.6
Koliko samo boljih igraca je moglo da se dovede umesto Dangubica,slab skauting kluba za sadasnji prelazni rok.
CMM-solidan igrac, ali mislim da ne odgovara ovoj ekipi, moglo je tu bolje.
Ova ekipa je dovoljno kamenjarska jos je samo Dangubic hvalio, umesto da dodje neki kvalitetniji igrac solidni atleta pre svega ofazivno dobar sa dobrim sutem za 3.Ali ne ipak je Dangubic ,,zasluzio" da mu se lepo oduzimo za to sto nas je jednom debelo ispalio.
I sve se to desava u jednoj od najvaznijih sezona za klub, gde je prioritet Evrokup.
Statistika Dangubica u jednoj od najlosijih ekipa u Spaniji: 5.78 PTS, 350 % za 2 , 224% za 3, min 20.6
Koliko samo boljih igraca je moglo da se dovede umesto Dangubica,slab skauting kluba za sadasnji prelazni rok.
CMM-solidan igrac, ali mislim da ne odgovara ovoj ekipi, moglo je tu bolje.
Ova ekipa je dovoljno kamenjarska jos je samo Dangubic hvalio, umesto da dodje neki kvalitetniji igrac solidni atleta pre svega ofazivno dobar sa dobrim sutem za 3.Ali ne ipak je Dangubic ,,zasluzio" da mu se lepo oduzimo za to sto nas je jednom debelo ispalio.
I sve se to desava u jednoj od najvaznijih sezona za klub, gde je prioritet Evrokup.
Jesam, Familija, bio je dobar basket. Georgiev u pozadini pevao “ Nisam kao on “.
Bajke su na trecem a ovo je prvi sprat....
Doduse nisi mnogo omasio..samo dva sprata...
Doduse nisi mnogo omasio..samo dva sprata...
Nego, vidim da se prosipa priča da Angola definitivno ostaje? Ja momka uopšte nisam ispratio, šta on donosi?
Donosi zadovoljstvo Tomasu.
Ne mogu da se otmem utisku sve gadnijeg Partizana.
Kao da je malo onaj SNS kadar devetog ešalona koji služi za legalizaciju Zvezdinih budzeta i stvaranje lažnog balansa u odnosu države prema klubovima, sa svim svojim bot brigadama predvodjenih Vladanom Tegeltijom, blamantim aktivnostima i potezima prepisanim od svog vrhovnog gazde, nego nam je dovukao i ovog prevaranta, licemera i nekošarkaša, a pre njega u filijalu Dragana Jakovljevica.
Koju li će sledeću gadost da počini izvesni Ostoja i baci još malo močvarnog blata na Partizan.
Očekujem Mirka Pavlovića ili Davora Ristovića na nekoj važnoj funkciji.
Kao da je malo onaj SNS kadar devetog ešalona koji služi za legalizaciju Zvezdinih budzeta i stvaranje lažnog balansa u odnosu države prema klubovima, sa svim svojim bot brigadama predvodjenih Vladanom Tegeltijom, blamantim aktivnostima i potezima prepisanim od svog vrhovnog gazde, nego nam je dovukao i ovog prevaranta, licemera i nekošarkaša, a pre njega u filijalu Dragana Jakovljevica.
Koju li će sledeću gadost da počini izvesni Ostoja i baci još malo močvarnog blata na Partizan.
Grešiš u vezi Tegeltije.Znam ga preko zajedničkog prijatelja i veruj mi da je dobijao mnogo ozbiljne pretnje i on i njegova porodica.Nikada nije hteo a mogao je da bude sarapa,i da ne razmišlja o egzistenciji.
Za Jakovljevića se slažem.Sramota je da neko ko je bio cokijev potrčko sada ima bilo kakve veze sa Partizanom. Njega Tegi zna bukvalno 20 godina pa ga verujem iz tog nekog razloga poziva u emisije koje su u međuvremenu ukinute.Svi mi imamo nekoga sa druge strane brda.
Za Jakovljevića se slažem.Sramota je da neko ko je bio cokijev potrčko sada ima bilo kakve veze sa Partizanom. Njega Tegi zna bukvalno 20 godina pa ga verujem iz tog nekog razloga poziva u emisije koje su u međuvremenu ukinute.Svi mi imamo nekoga sa druge strane brda.
Tebe treba da bude sramota tvoje pojave i skrivanja iza tastature jel iz pelena jos nisi izasao...Bolkonski wrote: ↑Sat Jul 11, 2020. 4:14 pmNe mogu da se otmem utisku sve gadnijeg Partizana.
Nemas pojma koliko je Tegeltija uradio i radi na promocije kosarke u Srbiji i koliko je godinama branio KKP i koliko je pretprpeo zbog tih stvari..
A ti koji si u svadji sa svim forumima...izadji bato javno..pa dodji u halu....i tamo kazi ovo sve stopricas...ne smes bato..jel bi te presavili i od tebe napravili papir za reciklazu ovi sa juga...
Jel se opet se pali vatra i jer opet kreće frka...
;-))
;-))
Niko navijacima ne moze uskratiti nadu....
Ali ovo sto se radi samo corav ne vidi, ili onaj ko ne zeli.
Ostoja najavljuje jedno a radi sasvim drugo.
Scepa je gotivan Partizanovac ali mislim da nije vreme i mesto za njega pogotovo u jednoj od najjvaznijih sezona za klub gde je Evrokup prioritet.
Pre svega nema iskustva, pogotovo za meceve u Evropi kad se igra na ispadanje.
Neko dovodi Loyda iz Spanije a neko Dangubica koji se najlepse oseca u dresu zvezde.
Valjda su vam neke stvari jasne po potezima oba kluba ovog leta.
Ali ovo sto se radi samo corav ne vidi, ili onaj ko ne zeli.
Ostoja najavljuje jedno a radi sasvim drugo.
Scepa je gotivan Partizanovac ali mislim da nije vreme i mesto za njega pogotovo u jednoj od najjvaznijih sezona za klub gde je Evrokup prioritet.
Pre svega nema iskustva, pogotovo za meceve u Evropi kad se igra na ispadanje.
Neko dovodi Loyda iz Spanije a neko Dangubica koji se najlepse oseca u dresu zvezde.
Valjda su vam neke stvari jasne po potezima oba kluba ovog leta.