KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
CikaZika

Re: KK Partizan 2019/20

Post by CikaZika » Sat Oct 12, 2019. 9:51 pm

Gromovnik wrote:
Sat Oct 12, 2019. 9:13 pm
Pozdrav ekipo. Nov sam na forumu i nadam se dobrom druzenju.

Slozio bih se sa vama da Birca i Pejners nisu dobri, mislim da nisu ni dovedeni kao nosioci vec kao pomocno osbolje, igraci zadatka. E sad, problem je sto mi imamo previse tog pomocnog osoblja, a premalo nosilaca.
Fali ovoj ekipi lider, jos uvek se niko nije iskristalisao kao vodja pa kad zaskrpi nema ko da resava i izmisli poene.
Prerano je da se prica o rezultatima ovog prelaznog roka, sezona je tek pocela, ali me ne bi iznenadilo da pored dolazaka bude i odlazaka.

Pozdrav
Dobro ti nama dosao.

Svasta ce biti sigurno, vreme pokazati sta, puno tu stvari nazalost nije dobro.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

MMM

Post by MMM » Sun Oct 13, 2019. 12:12 am

Kazu da su "brojevi na meču" kao bikini ali broj poena koji smo dali je sramotan kao sto napisah na temi uzivo. Jeste Primorska pogadjala sve koliko im je trebalo ali nasa odbrana je bila bas bas losa. Nismo uspeli da zatvorimo neke stvari koje sam mislio da hocemo jer realno nas tim je jaci po imenima. Nas napad je bio bezidejan, pasovi neki su bili na nivou jaslica Daleko od toga da igraci ne smeju imati lose dane ali nadam se da nece biti vise ovakvog liseg dana. Pojedinacno sta ko od nasih moze da popravi u odnosu na ovaj mec ostvljam strucnom stabu. Imam puno poverenje u igrace da ce se trgnuti psihicki jer nas cekaju jos tri bitna takmicarski meca: Ritas, Mornar i Loko. Nadam se da cemo biti bolji vec u utorak, jer EC treba da bude imperativ zbog prolaznosti u EL. Ako me pitate zasto EC a ne ABA valjda vam je jasno da smo tu na deobi treceg mesta po nazovimo to logistici. Protiv Lokosa treba Arena da bude puna. Drago mi je da se Ritas danas raspucao valjda nece u utorak.

Image

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sun Oct 13, 2019. 12:40 am

Bas smo lose delovali danas,samo mogu da se nadam da igraci dosli letos mogu sto pre da nadju neku ulogu u ekipi,jer ovo do sad sem Tomasa,pa ajde da kazem i Woldena,ne lici ni na sta.Jedino vredno pomena danas je odbrana Zagorca u cetvrtoj cetvrtini gde Kuridza nije uspeo da mu da kos u nekoliko situacija 1 na 1.

Misa Baksuz

Post by Misa Baksuz » Sun Oct 13, 2019. 10:43 am

Kada igraš dva podjednako bitna takmičenja treneri odlučuju koje takmičenje će imati prioritet u nedjeljnom tempiranju forme a koje će biti žrtvovano zbog ovog prvog. Ja sam bio uvjeren da će Andrea na početku sezone tempirati formu za utakmice ABA lige pošto je ova prva Evrokup grupa itekako prolazna i bez gađanja utakmica, a da će se u drugom dijelu sezone to promjeniti. Međutim nije tako. Očito je od početka prioritet Evrokup takmičenje što se vidi po energiji i načinu na koji ekipa igra. Tome u prilog govore i dvije jako bljede partije Partizana na otvaranju ABA sezone.
to die by your side is such a heavenly way to die

Asterix

Post by Asterix » Sun Oct 13, 2019. 11:08 am

Misa Baksuz wrote:
Sun Oct 13, 2019. 10:43 am
Kada igraš dva podjednako bitna takmičenja treneri odlučuju koje takmičenje će imati prioritet u nedjeljnom tempiranju forme a koje će biti žrtvovano zbog ovog prvog. Ja sam bio uvjeren da će Andrea na početku sezone tempirati formu za utakmice ABA lige pošto je ova prva Evrokup grupa itekako prolazna i bez gađanja utakmica, a da će se u drugom dijelu sezone to promjeniti. Međutim nije tako. Očito je od početka prioritet Evrokup takmičenje što se vidi po energiji i načinu na koji ekipa igra. Tome u prilog govore i dvije jako bljede partije Partizana na otvaranju ABA sezone.
A mozda govori i to da na poziciji 1 i 2 imamo Gordica,Voldena,Pejdza i Jaramaza samo 4 igraca na te dvije pozicije a jos Trinkjeri voli da igra i sa 3 niska premalo je to prijatelju za 2 meca nedeljno... Jos Parahuski koji ne moze da se sastavi... Pejners i Birca koji ne mogu da odbrane nista

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Oct 13, 2019. 11:23 am

Parahuskom treba kontinuitet da upadne u ritam i komfornu zonu gde će kvalitet izaći na površinu. Nije mogao preko noći skrajnuti i zaboraviti posao koji godinama obavlja fantastično.

Uloga Pejnersa se zna. Nije strelac al itekako radi neke druge, malo vidljive golim okom "prljave rabote". Birča je već problem. Nema ga na skoku, defanziva tanka, sve se svodi na izvlačenje i šut za tri. Ako ga krene može biti koristan, kada šut stane tad već nastaju poteškoće.

Voleo bi da Andrea kaže jel postoji neki problem sa snažnim Belorusom. Nepojmljivo toliko malo minuta. Čak i kada dobije priliku lopta se retko spušta njemu u reket. A snagom može ugurati pod koš svakog centra na svetu. Sad dal je u pitanju neka povreda ili jednostavno žabar nema previše poverenja u Artjoma pokazaće vreme.

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Oct 13, 2019. 11:29 am

Bez Rasona mnogo smo slabija ekipa. Novica ne moze toliko u kontinuitetu da igra, protiv Tofasa je bio dobar, sada nije i nema ucinka sa te pozicije.

Birca i Zanis katastrofalni. Birca svojim glupostima, a Zanis jednostavno ne znam sta igra.

Ali, ako se dobije Ritas, sve oprosteno, jer bi 3-0 znacilo gotovo prolaz u grupi. A u EC mozemo, slabiji su timovi nego prethodnih sezona. Otisli od prosle Alba, Valensija, Asvel, CZ, Zenit. Moze se sa svima, tako da se u taj EC uzdam, poslednja nada. Da se dogegamo do 1/4, posle je sve moguce.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Oct 13, 2019. 11:33 am

Male su nam šanse u Litvaniji. Oni jesu slabiji no lani, mi jači, al to je teren i tim gde prolazimo ko bosi po trnju. Moraće koncentracija biti na visokom nivou svo vreme ne bi li došli u situaciju za eventualni trijumf.

Litvanija će biti odlična priprema za sledeća dva ABA gostovanja jer je Ritas poput Mornara i Cedevite klasična pucačka momčad. Uvek teško i nezahvalno igrati i praviti strategiju protiv timova gde svi prangijaju bez pardona.

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Oct 13, 2019. 11:46 am

Pa ja se ne secam kad smo u Litvaniji dobili neke Litvance. Seca li se ko? Jesmo li ikada tamo pobedili?

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Oct 13, 2019. 11:50 am

CikaZika wrote:
Sun Oct 13, 2019. 11:46 am
Pa ja se ne secam kad smo u Litvaniji dobili neke Litvance. Seca li se ko? Jesmo li ikada tamo pobedili?
Ako je verovati SofaScore nikada ni Zalgiris, ni Ritas...

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Oct 13, 2019. 12:35 pm

Neko je negde napisao 2009. Mislim da je bila jedna u eri Duleta al nemoj me držati za ispravnost.

Naka

Post by Naka » Sun Oct 13, 2019. 12:42 pm

Gledah sinoc snimak i mogu vam reci da su nas dotukli zonom 2-3 sa duplanjem korenera, posebno u drugom poluvremenu. Odsekli su nam brzo kretanje lopte. Ono sto je najgore Volden totalno pogubljen na takvu vrstu odbrane, a Gordic i Jaramaz su isilovali do maksimuma. Generalno nama problem predstavljaju suteri. Mi nemamo sutera, mimo Pejdza koji zaista nekad metiljavo izlazi iz blokova i od njega nema koristi. Ova ekipa vapi za bekom.

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Oct 13, 2019. 12:47 pm

Dragan Mance wrote:
Sun Oct 13, 2019. 12:35 pm
Neko je negde napisao 2009. Mislim da je bila jedna u eri Duleta al nemoj me držati za ispravnost.
Nisam nasao. :D

Ali, svakako losa tradicija tamo.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Oct 13, 2019. 12:49 pm

Tradicije su tu da se ruše.

Vreme da padne i ta o nepobedivosti Litvanaca u svom dvorištu.

Samo moraće se igra doteći pod konac.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sun Oct 13, 2019. 1:36 pm

2009. godine smo izgubili u Litvaniji od Ritasa dvadesetak razlike,to je F4 sezona...u Pioniru smo im na Badnje vece vratili istom merom,a koliko se secam i nesto vise.

Locked