Zaboravio sam da prokomentarisem ovaj potpis
A i YT klip nije na odmet...
Moderator: Moderator
Zaboravio sam da prokomentarisem ovaj potpis
Ja sam jedno siguran da je neko dirao Savu da on nikako ne bi cutao, pokupio bi se koliko danas i otisao. Nema tog koji moze sa njim tako.
Takođe, oglasio se Vazura.Saša Ilić ponovo u Humskoj 1. Nešto više od godinu dana posle intervjua u kom je rekao da "ovo nije Partizan koji želi".
Čovek koji je odigrao najviše utakmica u crno-belom dresu se vratio na stadion svog kluba. I zauzeo mesto u centralnoj loži.
Milošević je bio gost u nekoj emisiji Nove.Dobro je jer se pričalo da ne želi. Sedeli smo, razgovarali, družili se. On je legenda kluba, uvek nam je drago kad dođe”, naveo je Vazura za “Sportski žurnal.
Tu priču sam zatvorio pre neki dan na konferenciji za medije. Dugo sam izbegavao da pričam o tome, a priča je počela pre mesec i po dana. U jednom trenutku je došla do mene. Ja nisam hteo da komentarišem to, naučio sam, dugo sam u javnosti, da izbegavam komentare, izmišljotine, budalaštine i da se ne bavim tim stvarima. Ipak, morao sam da se bavim time jer je priča otišla predaleko, rekao je Milošević.