FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Viduka

Re: FK Partizan

Post by Viduka » Thu May 28, 2020. 9:51 am

Tajler Darden wrote:
Wed May 20, 2020. 12:42 pm
Spoiler!
Još jedan potpis.
Zaboravio sam da prokomentarisem ovaj potpis :pardon: Decko je fantastican talenat i neko koga Partizan mora od naredne sezone gurnuti u vatru. Neko ko sa 17 godina podjednako dobro koristi obe noge, ima odlican pregled igre, kretnja bez lopte na visokom nivou, pas... Bas deluje da decko radi na sebi i da zeli da uspe. Zelim mu puno srece u daljoj karijeri i da ga gledamo u svetom dresu bar 2-3 sezone!

A i YT klip nije na odmet...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu May 28, 2020. 1:40 pm

Par ljudi mi je kazalo isto što i ti.

Da se nadovežem još malo i u priču ubacim i Denisa Stojkovića. U klubu kažu da je zanimljiv, tako da verujem da će i on imati šta da kaže.

Takođe, izgleda da će klub reagovati na sinoćne tračeve, koji su zapravo stari mesec dana.

Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu May 28, 2020. 2:17 pm

Ima li neke istine u ovome sa Savom ili je bas sve cista izmisljotina?

CikaZika

Post by CikaZika » Thu May 28, 2020. 2:36 pm

Nemanjic wrote:
Thu May 28, 2020. 2:17 pm
Ima li neke istine u ovome sa Savom ili je bas sve cista izmisljotina?
Ja sam jedno siguran da je neko dirao Savu da on nikako ne bi cutao, pokupio bi se koliko danas i otisao. Nema tog koji moze sa njim tako.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu May 28, 2020. 3:10 pm

I meni tako deluje...sa druge strane,pitam jer znam da me to ne bi iznenadilo od strane tih "vidjenijih" navijaca kako ih nazivaju u tekstu.

CikaZika

Post by CikaZika » Thu May 28, 2020. 4:20 pm

Savo je demantovao danas na kzn i rekao da su to izmisljotine.

Viduka

Post by Viduka » Thu May 28, 2020. 5:16 pm

Naravno da su izmisljotine, ali steta je vec napravljena.

medjutim

Post by medjutim » Thu May 28, 2020. 9:25 pm

Iskustvo uči da se ovolika priča oko ovakvih stvari retko digne kad se baš ništa nije desilo, a ovo se priča već neko vreme.

A šta se tačno desilo, više nije ni bitno, svakako niko neće da prizna..

CikaZika

Post by CikaZika » Sat May 30, 2020. 12:30 pm

Danas igra Partizan posle dugo vremena.

Ima na Areni prenos u pola 6.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat May 30, 2020. 5:45 pm

Parola zbog koje je kasnio početak utakmice.

VPJTS

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat May 30, 2020. 7:39 pm

Rece komentator da je Suma jos uvek nespreman.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun May 31, 2020. 12:36 pm

Da se baci koje slovo...

Smatram da u globalu možemo biti zadovoljni jučerašnjom igrom. Pre svega, dobro smo delovali fizički, mislio sam da će igrači biti raspušteni totalno, ali izgleda da su se svi vodili jedinom logikom, a to je da su pripreme za sezonu 2020/21 već počele.

Neke od pozitivnih stavki:

-već navedena fizička sprema
-dosta interesantnih akcija, pokušaja akcija i kretnji
-niko se nije povredio, a ovi su stvarno mesarski ušli u meč
-partija Asana, koji je koliko sam video opet igrao na obe strane u nekom trenutku meča
-Nathovo rudarenje za začetak akcije kod prvog gola. Bio sam ubeđen da će pešačiti ovih par utakmica.
-Za mene najprijatnije iznenađenje bio je Lazar Marković, kome je plafon svakako ogroman, čega i on mora da bude svestan. Imali smo svežeg Lazara, Lazara koji je ulazio u duele.
-Završetak meča sa našim klincima. Pomenu ovaj u prenosu da će i Štulić dobiti priliku do kraja.

Da ne mračimo puno, izneću i koju negativnu:
-Opet je bio taj pad... Mleli smo lagano, onda gol iz prve šanse protivnika i opet ušla voda u uši. Imali su još dve šanse za 2:2.
-Očajna reakcija kod gola, gde je napadač ostao sam, a Vitas leteo u prazno. Mnogo loše je ocenio let lopte.
-Ovo je moralo ići na broj jedan. Sadik nije smeo da na svoju ruku preuzme penal, pa neka ga je sto puta doktorski izveo. Ne može njegova da bude ispred Miloševićeve, što je ovaj posle i rekao. Problem koji se lako pegla, ali mora da zna svoje mesto.

Drugi deo posta razlog je što sinoć nisam pisao, nego sačekao da se glava malo ohladi...

Saša Ilić se kako kažu vratio u klub i postaće potpredsednik za sportska pitanja. Ova tema počela je omažom Saši za sve godine provedene u klubu... Nakon toga, Saša je odbio da bude sportski direktor i otišao u FSS, tamo nije tražio nikakve papire, provere i ostalo. Sada je opet tu.

Naravno, on svoje mesto u Partizanu treba da ima i to ne dovodim u pitanje. Samo je malo smešno izmišljati ove funkcije, verovatno ni on sam ne zna šta treba da radi, osim da statira. Opet... Ukoliko se već vratio, bolje je i da mu izmisle funkciju, nego da radi nešto čemu nije dorastao.

VPJTS

medjutim

Post by medjutim » Mon Jun 01, 2020. 11:13 am

Kaže mi marishte posle utakmice, čim su svi ostali došli na Markecov nivo spreme, vidi se koliko je iznad ostalih..

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jun 01, 2020. 2:04 pm

Evo jednog teksta u kome su dosta dobro sagledani neki faktori, povodom dešavanja poslednjih dana.

https://nova.rs/fudbal/sasa-ilic-partiz ... a-promene/
Saša Ilić ponovo u Humskoj 1. Nešto više od godinu dana posle intervjua u kom je rekao da "ovo nije Partizan koji želi".

Čovek koji je odigrao najviše utakmica u crno-belom dresu se vratio na stadion svog kluba. I zauzeo mesto u centralnoj loži.
Takođe, oglasio se Vazura.

https://nova.rs/fudbal/sasa-ilic-milos-vazura-partizan/
Dobro je jer se pričalo da ne želi. Sedeli smo, razgovarali, družili se. On je legenda kluba, uvek nam je drago kad dođe”, naveo je Vazura za “Sportski žurnal.
Milošević je bio gost u nekoj emisiji Nove.

https://nova.rs/fudbal/savo-milosevic-p ... aci-sukob/
Tu priču sam zatvorio pre neki dan na konferenciji za medije. Dugo sam izbegavao da pričam o tome, a priča je počela pre mesec i po dana. U jednom trenutku je došla do mene. Ja nisam hteo da komentarišem to, naučio sam, dugo sam u javnosti, da izbegavam komentare, izmišljotine, budalaštine i da se ne bavim tim stvarima. Ipak, morao sam da se bavim time jer je priča otišla predaleko, rekao je Milošević.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Jun 01, 2020. 9:41 pm

Zeks Pantic pohvalio Sasu Ilica da je uvideo sta radi FSS, pa se vratio u Humsku :D

Locked