KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

markovl12

Re: KK Partizan 2019/20

Post by markovl12 » Tue Nov 26, 2019. 7:28 pm

Irriducibili wrote:
Tue Nov 26, 2019. 2:40 pm
Sudije nas sprečile da damo više od jebenih 60 poena? Sudije dovele do impozantnih 15% šuta za 3 poena, što ni najmanje ne utiče na pojedince, koji se ispucavaju kao da su splash brothers? Sudije krive za naše šuteve sa penala, po sistemu ko da oba da mu umre keva?

Samo još čekam saopštenje, pa da u potpunosti poprimimo ciganske manire. Diletanti nam unišravaju klub, a mi cemo im davati alibi prihvatajuci da ih je Javor pobedio, a ne kamene ruke koje su okupili u nikad vidjenoj koncentraciji. KK Flintstones
Jel im nas sut daje pravo da kradu? Mi sa 60 ubacenih koseva nismo zasluzili pobedu, ali je Buducnost zasluzila i pobedu i pomoc sudija?

Mi smo sa 15% za 3 bili bolja ekipa na terenu i da nije bilo specijala sudijske trojke, Buducnost ne bi dobila utakmicu. Niko se ovde ne zali na kriterijum za sviranje faulova tokom cele utakmice, gde je njima dozvoljena ozbiljna tuca, a nama su svirali smesne kontakte. Ali kad sudija u zadnja 2-3 minuta utakmice napravi 4-5 gresaka koje direktno rese pitanje pobednika, onda nema smisla pisati o igri.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović

Naka

Post by Naka » Tue Nov 26, 2019. 7:30 pm

Mislio sam na Mutinog Milera 🤣 nabildanog sutera bez ikakve odbrane...

I ja sam misljenja da je Reding novi Gordon. Medjutim, izvrteo sam ovih dana par ful utakmica TT i ono sto sam zapazio da Reding retko ide na prodor do samog kosa. Fizicki je doduse bio zapusten. U odbrani katkad previse agresivan, a katkada bukvalno pracenje pogledom. Ali, interesantno dobar pregled igre. Dobra kontrola lopte. Sasvim korektan sut u visokim procentima sa neke poludistance iz nekog poludriblinga. Iskreno mnogo mnogo bolji repertoar od onoga sto sam gledao kod Pejnersa od prosle god.

drmisa

Post by drmisa » Tue Nov 26, 2019. 7:34 pm

pominjao je pavlaka , ja se ne bih zacudio da pejners dobije otkaz uskoro

White Mamba

Post by White Mamba » Tue Nov 26, 2019. 7:39 pm

Mozda reding cikne lekarske pa pokupimo JJa :D

stefan

Post by stefan » Tue Nov 26, 2019. 9:01 pm

Naka wrote:
Tue Nov 26, 2019. 6:14 pm
Al gledaj ovo sto kazes, Zagorac iz dotrcavanja, Gordic preko ruke itd. Mislim, da zato i dovodi Redinga kao korektora tih praznih napada. Neko ko ce sa visoke pozicije da odigra vec ustaljene Trinkijerijeve sablone. Nas ubijaju napadi kada nam propadne prvi i drugi zamisljen napad, a nemas centra kom mozes da das loptu pa da on nesto pokusa.
Slazem se sa ovim. Zato i ona ironicna izjava Trinkijerija na pitanje oko sutera da nam treba jos 15, kamion sutera. Nemamo mi toliko lose sutere koliko sutiramo iz losih pozicija. Prvih par kola i procenti suta to pokazuju. Verovatno smatra da nam je potrebniji kreativac na spoljnoj poziciji, sto RR svakako to jeste i to za par klasa iznad ovih sto imamo, iako se meni licno ne svidja kao igrac, tj. kakav je danas.

Svakako ce mnogo zavisiti i od toga kakav centar ce se dovesti. Tu se vec ne sme omasiti.
markovl12 wrote:
Tue Nov 26, 2019. 7:28 pm

Jel im nas sut daje pravo da kradu? Mi sa 60 ubacenih koseva nismo zasluzili pobedu, ali je Buducnost zasluzila i pobedu i pomoc sudija?

Mi smo sa 15% za 3 bili bolja ekipa na terenu i da nije bilo specijala sudijske trojke, Buducnost ne bi dobila utakmicu. Niko se ovde ne zali na kriterijum za sviranje faulova tokom cele utakmice, gde je njima dozvoljena ozbiljna tuca, a nama su svirali smesne kontakte. Ali kad sudija u zadnja 2-3 minuta utakmice napravi 4-5 gresaka koje direktno rese pitanje pobednika, onda nema smisla pisati o igri.
Upravo ovo. Najsmesnije izjave na ocigledno navlacenje u drugom poluvremenu su ''pa mi smo igrali lose i nismo zasluzili pobedu''. Kao prvo neka mi neko kaze jednu odlicnu partiju na teskom gostovanju koje smo dobili i za Duletovo vreme, ne u skorijoj buducnosti kada teska gostovanja nikad nismo ni dobijali? To su uvek tvrde i nervozne utakmice, hrkljus takozvani. To sto smo mi igrali lose, ne znaci da sudije mogu da nas gaze. Da, ta Buducnost je bila fenomenalna u sutu za tri sa 15/3 i to na domacem terenu, sa 5 izgubljenih vise od nas, sa samo 10 asistencija itd.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Nov 26, 2019. 11:24 pm

Slobodno se zavaravajte da smo izgubili zbog sudija, analizirajte statistiku Buducnosti, nalazite opravdanja za tim bacača kamena s ramena, pronalazite lupom dobre strane kupovine još jedne olupine i uživajte u ostatku sezone. Bilo bi ujedno dobro da pritegnete Osfoju da napiše saopštenje, ili da zamoli Čovica da mu dostavi jedno. Da budemo.što vernija kopija
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Nov 27, 2019. 12:50 am

Pa svakako smo u katastrofa stanju, rezultat koji imamo od pocetka sezone je odlican. Jer nemamo prvog centra, prvog beka i krilo nam jedno ni ne igra.

Hteli da priznamo ili ne, top16 i opet 3 poraza, ali ide nam na ruku sto i drugi imaju poraze. Tako da moze zavarati sve ovo, one koji ne gledaju sire.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Sezione

Post by Sezione » Wed Nov 27, 2019. 1:30 am

CikaZika wrote:
Tue Nov 26, 2019. 6:59 pm
Sezione wrote:
Tue Nov 26, 2019. 6:13 pm
CikaZika wrote:
Tue Nov 26, 2019. 4:09 pm

Na sta mislis tacno?
Uletela cela stranica postova koju sam prevideo.

Na ono da nam treba neko sa planom sam mislio
Bojim se da niko nema u klubu i da se iz meseca u mesec, a mozda i dana u dan menjaju ciljevi. Trener pravi uvek neku alibi pricu, predsednik ne zna sta je cilj, a drugi u klubu tek...

Generalno smo bez kompasa, nazalost...
Naravno da nema

Tamo da postoji samo 1(slovima JEDAN) covek sa planom svi bi ga slusali pa cak i ova mEnToLciNa od pseudopredsednika kluba

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Nov 27, 2019. 9:10 pm

Predsednik je danas odgovarao na pitanja.

Ne znam sta bih rekao, puno tu stvari, ali jedno bih pohvalio, da se sme da odgovori na svako pitanje. E sad, kakvi su odgovori...

delboy

Post by delboy » Wed Nov 27, 2019. 9:20 pm

Od dakle dolazi mislim na partijski backround ja nisam očekivao bolje odgovore ali za pohvalu je da je odgovarao na sva pitanja i nije eskivirao ni jedno. Drugo pitanje je nedostatak poverenja koje imamo prema njemu sa punim pravom. Ali makar držimo ga sada za reč najviše po pitanju finansija i toga da nemamo instrukciju da budemo drugi, a vreme će biti najbolji sudija

Nutz

Post by Nutz » Wed Nov 27, 2019. 9:45 pm

Ja sam onda nesto propustio ocigledno :D

Na pitanje vezano za Arenu i to da li ce nas svaka susa koja napravi koncert izbaciti iz iste, odgovorio je dobro poznatom retorikom i pricao je zasto je Arena bolja, cega smo svi svesni. Odgovor na pitanje da li cemo se seliti non stop, nije dao. Ili sam ja istripovao?

delboy

Post by delboy » Wed Nov 27, 2019. 9:50 pm

Nije on gostovao na N1 već na zvaničnoj televiziji kluba. Nije morao da odgovara ni na jedno teško pitanje a odgovarao je na sva. To je makar pozitivno složićeš se.

Nutz

Post by Nutz » Wed Nov 27, 2019. 9:51 pm

Pa ako nije dao konkretan odgovor na pitanje, kao da nije ni odgovorio. Ponavljam, ukoliko zaista nije dao odgovor, ne mogu 100% da tvrdim.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Wed Nov 27, 2019. 9:58 pm

Naka wrote:
Tue Nov 26, 2019. 7:30 pm
Mislio sam na Mutinog Milera 🤣 nabildanog sutera bez ikakve odbrane...

I ja sam misljenja da je Reding novi Gordon. Medjutim, izvrteo sam ovih dana par ful utakmica TT i ono sto sam zapazio da Reding retko ide na prodor do samog kosa. Fizicki je doduse bio zapusten. U odbrani katkad previse agresivan, a katkada bukvalno pracenje pogledom. Ali, interesantno dobar pregled igre. Dobra kontrola lopte. Sasvim korektan sut u visokim procentima sa neke poludistance iz nekog poludriblinga. Iskreno mnogo mnogo bolji repertoar od onoga sto sam gledao kod Pejnersa od prosle god.
Igra sa loptom u rukama i jeste glavna odlika Redinga. Decko se smori u uglu kad nema loptu.
Jos jedan lazni plej koji voli loptu i da kreira, a mi vec imamo jednog takvog - Zagorca, jos dvojicu koji vole loptu - Gordica i Voldena, a imamo i Pejdza koji je takodje igrac koji je bolji sa loptom, ali mu je oduzeta jer imamo veliki broj takvih igraca, pa je sada falio jos Reding.
U napadu on igra slicno ono sto igra Blejk Silb, samo je slabiji strelac, ali bolji defanzivac. Bar je bio bolji defanzivac.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Nov 27, 2019. 10:08 pm

Nutz wrote:
Wed Nov 27, 2019. 9:51 pm
Pa ako nije dao konkretan odgovor na pitanje, kao da nije ni odgovorio. Ponavljam, ukoliko zaista nije dao odgovor, ne mogu 100% da tvrdim.
Pa nije dao odgovor, ali je pre toga isla prica da su to termini od pre nego sto smo mi dogovorili Arenu. Reklo bi se i Colin koncert 5. put je isto pre. :D

Locked