KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

bata mare

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by bata mare » Sun May 19, 2024. 11:21 pm

Da mi je neko pričao da će ekipa Željka Obradovića ovako da izgleda u maju mesecu, dok on izigrava mirotvorca, mislio bih da je lud ili da smo zaglavili u Dimenziji X. Falilo je samo da kleknu na sred parketa i popuše im đoku.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun May 19, 2024. 11:24 pm

Batica ubica wrote:
Sun May 19, 2024. 7:50 pm
Sad kad se Anđušić razjari :D :D

Šta znam, pitanje da li je Naneli psihički u stanju da igra. Naneli je poznat kao neko ko ima kratak fitilj, ciljano su išli na njega i to sa Lazarevićem koji im ne znači ništa u rotaciji. Možda bi im Naneli strpao 30 a možda bi napravio i neku glupost.
Svakako ne bi škodio.

Šest puta u nizu izgubiti od ovih bednika je neka nova galaksija.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Sun May 19, 2024. 11:57 pm

Zelimir, Punter, Leday.

Nazalost ovaj prvi mora da ostane. Zato ova druga dvojica trebaju nocas otkaz da popiju za ovaj performans u finalu.
Zajedno 4 miliona primaju te najvece luzercine u istoriji ovog napacenog kluba.

Milorad

Post by Milorad » Mon May 20, 2024. 12:24 am

Primaju i ponašaju se kao da je klub njihov, otkazuju treninge, skautiraju igrače i što je najgore misle da je ceo ovaj hajp zbog njih...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon May 20, 2024. 10:17 am

Ponovo nejasno vođenje utakmice od strane Želimira. Neke odluke su stvarno bile diskutabilne, tipa lomi se utakmica ulazi Trifunović koji nije ulazio 4 utakmice, pa onda lomi se utakmica petorka PJ Anđušić Trifunović Ponitka i Smailagić... Pa onda izvođenje PJa koji je ponovo jedni uspevao da kreira, pa Panter na pleju. Pa zaboravljanje Smita i Avramovića na klupi u drugom poluvremenu. Generalno loše vođenje utakmica kroz celu seriju.

Nekako mi se čini da Želimir pokušava da bude previše otvorenog uma da tako kažem, te da zaboravlja ono što mu je donosilo uspehe i što ga je napravilo najvećim evropskim trenerom. Želimirove ekipe su bile sinonim za disciplinovane ekipe, jaka i organizovana odbrana, jasno podeljene uloge u timu, napad gde se sve vrti oko dobrog plejmejkera, zalaganje i stav ekipe nikad nisu bili upitni. Samo pogledati Fener, Ekpe Judo i Veseli na 4 i 5 dve sile defanzivno, Kalinić kao glu gaj i još jedan vrhunski defanzivac, Slukas na pleju mozak ekipe, Bogdan kao kombo bek, Điđi Datome i Bobi Dikson sa svojim ulogama itd. Ovo je sve suprotno. Odbrana postoji samo povremeno, cele sezone se mučimo sa nekim osnovnim stvarima kao što su odbrana od lopte, građenje, komunikacija. Onda dovođenje prvog centra koji u KLS ne bi bio dobar defanzivac, gde ti nikako ne možeš da se pokrpiš ako ti je centar rupa defanzivno. Uloge u timu nisu jasno podeljene, od nekih igrača se traži da budu nešto što nisu i nikako ne mogu da budu. Nema konstantnosti u ulogama igrača. Onda ovi eksperimenti bez plejmejkera gde ti jedini plejmejker u ekipi često ćoškari i igra od lopte. Onda prevelika zavisnost od Pantera slično kao i u prvoj sezoni što protivnici naravno provaljuju, previše je lopta kod njega u rukama i previše se traži od njega da budei kreator i skorer a čovek je čisti skorer. Dosta slično je bilo i sa Nanelijem u nekim utakmicama, Naneli nije neko ko treba da bude primarni igrač na lopti. Avramoviću je iz nekog razloga data uloga prve napadačke opcije u dosta utakmica iako je njegova realna uloga dosta manja. Zatim potpuno odsustvo zalaganja i fokusa u nekim utakmicama Mega, Igokea, Cedevita, Zadar, Split što nas je koštalo prvog mesta. Deluje mi da Želimir previše ne želi da bude sujetan te da previše hoće da bude u koraku sa "modernim" shvatanjem košarke i da se ne oslanja na svoj dobro oprobani recept. Mislim da Želimir ovo leto treba da odluči na koji način želi da vodi ekipu, kakve uloge treba da podeli igračima koji ostaju, koga treba da najuri, kakve profile igrača želi na pleju i centru.

Sezona je na kraju izuzetno neuspešna. Na stranu Kup i KLS koji predstoji i koji ne donose ništa, u EL smo ostali van plej-ina iako su očekivanja bila minimum da se napadne top 8, u ABA nije osvojena titula plus su nas ometlali cigani sa lošijim timom od nas. I da osvojimo KLS neće to puno promeniti, kozmetička promena samo.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

samig

Post by samig » Mon May 20, 2024. 11:48 am

Nasa 2 ubedljivo najjplacenija igraca Panter i Ledej su imala u ove 3 finalne utakmice procenat suta 30% ali 30% sto je bas lose i za svaku osudu!

Ima krivice i trenera ali kad ti 2 najjplacenija igraca sa najvecim poverenjem odigraju na nacin koji su oni...Tada je bas tesko nesto uciniti.

Krivice treba da snose svi u klubu za ovakvu ocajnu sezonu, kada se pogleda odnos budzet, cene karata i sezonskih i podrsku koju su imali od navijjaca mozda najjgora sezona do sad.

Samo cekam da vidim cene sezosnkih za sledecu sezonu.

Milorad

Post by Milorad » Mon May 20, 2024. 12:12 pm

Ljudi, mene je sramota onoga sinoć, da te onakva ekipa ometla u finalu pa to će da se izučava godinama.
Igrač 1.70 Mvp finala ej, pa da sam ja igrao uništio bih ga ledjno a mi ga nismo napali dva puta dole u reketu.
Na stranu sve što je Željko osvojio ali mu ekipa izgleda amaterski. Pa mi da nemamo domaći teren kakav imamo i podršku, potpisujem da bi bili ispod Zvezde i u El.
Sramotna konferencija Željka, on kao sad posle 3 godine shvata gde je došao, pa gde živiš ti sve vreme, ispod kamena?
Gura neku filozofiju sa krilima na 1, suter mu prevodi loptu, akcije iz auta gotovo da nepostoje.
Previše smo ih omekšali i niko ne sme da kritikuje jer se odma smatra da teraš Željka.
Pripremni period katastrofa odrađen, neću ni da ga kometarišem. Aba Superkub gubiš od tima koji košta manje od Pantera ( nemoj da je neko rekao da je nebitno takmičenje). Kup Koraća gubiš jer te kradu sve vreme i ti ćutiš, sinoć takodje. Ako si ćutao i bio gospodin cele sezone onda ćuti i sinoć, pravi se da ne znaš. Zvezda 35 bacanja više u celoj seriji a ti se nisi ni setio da napraviš pritisak na sudije, pogotovo prvi meč koji su direktno rešili.
Naneli ako ode niko se neće ljutiti, čak i jedino logično rešenje je da ide jer mu je prekurčilo. Nisi ga zaštitio prošle godine kad ga je navijač napao na terenu, nisi ni sinoć kad ga je Igrač napao.
O Ostoji tek neću ništa da pišem, samo se nadam da nije zaboravio koji je datum obećao za isplatu poreza i da je taj dan već uveliko prošao. Čovek za sve ove godine ima više pojavljivanja na mitinzima stranke nego na utakmici kluba čiji je predsednik. I da....sramota da razni Kukoči i Radje budu u areni a da se jedan Dule sklanja namerno.....

White Mamba

Post by White Mamba » Mon May 20, 2024. 12:24 pm

Bar mi ovde sernjamo po svima :D
Uzasna ekipa uzasna kosarka, nula prodor igraca, nula muda, do 2 pametna ovo ostalo za da im se dodeli staratelj. Ponovo, svaka cast onome ko je ovo napravio. Da u eri pik igre mi igramo pikenpop sa krilima u ulozi kreatora. Da niko ne ume da prepozna slip na ovo debilno cigansko iskakanje...
Msm...ma nema, pametni neafirmisani gladni igraci koji igraju odbranu..
I jos jednom od mene papagaja. Plej i centar. Ovaj poljski invalid odrobijo bi ga kad bi ga video

stefan

Post by stefan » Mon May 20, 2024. 12:34 pm

Zeljko predao titulu bagri na tacni odstranjivanjem Nanelija iz tima. Sraman potez. Covek je skrenuo, hoce da bude moralna gromada sa bagrom, jbt.
Uradio je sam bas ono sto su oni i hteli sa potezom smrada Lazarevica.

Svima je bilo jasno da ce Panter prodati po ko zna koji put ove sezone. Da nece moci nista. Mora se napraviti rez, on i/ili Ledej ne smeju ostati sledece sezone. Provaljeni su, istroseni...i njima je dosta.

O invalidu Kaminskom necu ni trositi reci. Covek nam je kancer ekipe, od koga su svi problemi i krenuli. Dovodjenjem njega mi smo se pozdravili sa sezonom. A Zeljkova tvrdoglavost nas dokrajcila. Ako ne ide, seci, a on suprotno, glavom kroz zid...

dacolik

Post by dacolik » Mon May 20, 2024. 2:18 pm

Otjerati 2 najplacenija smrada kad vec trener mora da ostane tu. Nikad ovoliko bitangi nije u Partizanu igralo.

Za sve 3 utakmice.

Leday: 19p , 5/17 FG, 14sk, index 21

Punter: 25p, 8/26 FG, 1ast, index 13

Milorad

Post by Milorad » Mon May 20, 2024. 2:43 pm

To što Panter prima mogao je i Mike James, Hezonja, Nunn, Baldwin, Laprovitola
Svi oni bi se bolje snašli.
Mišljenja sam, ako dodje Vanja predati mu kapitensku traku, ko god zucne jednu rec na to od igrača, odma otkaz. Nije ovo klub bezmudaša iz Bronxa

Milorad

Post by Milorad » Mon May 20, 2024. 2:48 pm

Ovaj snimak mi daje za pravo da oteram svakog igrača i da mi ne bude žao ni trunke...
Sramota me umesto njih bre

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon May 20, 2024. 3:22 pm

E sad ga jebite, da nije produžen Panter letos kukali bismo svi kolektivno zašto nije produžen. A ugovor je zaslužio jer je odigrao brutalnu prošlu sezonu. Razlika je jer mu je ove sezone dodata uloga plejmejekra koje je u većem delu prošle sezone bio rasterećen, jer je lopta uglavnom bila u Danteovim rukama. Ove sezone Želimir je PJa sklanjao sa lopte svako malo, terao ga da ćoškari dok su Avramović, Jaramaz, Anđušić i ostali plejmejkeri u pokušaju hoblovali parket. Panter sa plejmejkerom pored sebe koji ne mora da kreira i Panter koji je prva napadačka opcija i primarni kreator ekipe nisu isti igrač. O ovome sam pisao letos više puta i u toku sezone više puta. Želimir očigledno živi u iluziji da svaki spoljašnji igrač može da bude kreator. Retki su igrači u košarci generalno koji su sposobni da budu i prva napadačka opcija i primarni kreatori.

Ledej jeste odigrao užasnu finalnu seriju ali ne treba zaboraviti da je čovek dobar deo sezone vukao i igrao odlično, takođe u drugom delu je imao tu pauzu koju je imao zbog smrti oca.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

dacolik

Post by dacolik » Mon May 20, 2024. 3:57 pm

Neka je, neka su mu srecne te pare...
Lider ekipe nije bio, niti ce ikad biti. Kapiten jos manje. Lik 1 mismec u 3 utakmice finala ne moze da napadne, o cemu mi ovdje pricamo? Nismo ovu finalnu seriju igrali protiv Paskvalove Barselone nego protiv Sferopulosove Crvene zvede (frankenstajn ekipe koju su sastavljali Covic i Ivanovic. Da nisu nikad odigrali 1 utakmicu u Partizanu, Leday i Punter ne bi smjeli individualno ovako da se raspadnu i da budu stetocine na terenu. Bukvalno su rezervisti imali bolji uticaj na igru.

samig

Post by samig » Mon May 20, 2024. 4:11 pm

Batica ubica wrote:
Mon May 20, 2024. 3:22 pm
E sad ga jebite, da nije produžen Panter letos kukali bismo svi kolektivno zašto nije produžen. A ugovor je zaslužio jer je odigrao brutalnu prošlu sezonu. Razlika je jer mu je ove sezone dodata uloga plejmejekra koje je u većem delu prošle sezone bio rasterećen, jer je lopta uglavnom bila u Danteovim rukama. Ove sezone Želimir je PJa sklanjao sa lopte svako malo, terao ga da ćoškari dok su Avramović, Jaramaz, Anđušić i ostali plejmejkeri u pokušaju hoblovali parket. Panter sa plejmejkerom pored sebe koji ne mora da kreira i Panter koji je prva napadačka opcija i primarni kreator ekipe nisu isti igrač. O ovome sam pisao letos više puta i u toku sezone više puta. Želimir očigledno živi u iluziji da svaki spoljašnji igrač može da bude kreator. Retki su igrači u košarci generalno koji su sposobni da budu i prva napadačka opcija i primarni kreatori.

Ledej jeste odigrao užasnu finalnu seriju ali ne treba zaboraviti da je čovek dobar deo sezone vukao i igrao odlično, takođe u drugom delu je imao tu pauzu koju je imao zbog smrti oca.
Nema potrebe da se brani taj dvojac uopste....

Njihove igre kao i celog tima su za osudu.

Locked