Sacekajmo, ni prvi ni poslednji put da bude drugacije nego sto on kaze...Dragan Mance wrote: ↑Tue Oct 15, 2019. 9:06 amU opširnom intervjuu datom Sport Klubu Ostoja nas oladio oko paljenja za kvalitetnog strelca. Što smo pazarili to nam je.
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Spoiler!
Od proverenih ljudi smo vec culi da novca ima za to pojacanje, verujem da je Trinkijerijevo inacenje veci problem od Ostoje i finansija.
- Misa Baksuz
Budući je Rytas klasična šuterska ekipa, očekujem dosta preuzimanja na piku, samim tim i probleme u defanzivnom skoku jer taj skakački miss match za sada jako loše branimo. Prošle godine je to puno bolje izgledalo sa Vanjom i Renfroem.
Po meni je danas ključna uloga Novice Veličkovića na niskom postu jer je Rytas upravo na tim pozicijama najtanji. Ako odigra približno na tragu one utakmice s Tofasom, Partizan će biti u prilici da pobjedi jer njegova unutarnja igra otvara najviše otvorenih šuteva za 3 poena. Nadam se da će Zagorac i Jare danas provesti puno više zajedničkih minuta na parketu jer su uz Voldena po meni najkompatibilniji i najproduktivniji trojac spoljne linije i ofanzivno i defanzivno.
Po meni je danas ključna uloga Novice Veličkovića na niskom postu jer je Rytas upravo na tim pozicijama najtanji. Ako odigra približno na tragu one utakmice s Tofasom, Partizan će biti u prilici da pobjedi jer njegova unutarnja igra otvara najviše otvorenih šuteva za 3 poena. Nadam se da će Zagorac i Jare danas provesti puno više zajedničkih minuta na parketu jer su uz Voldena po meni najkompatibilniji i najproduktivniji trojac spoljne linije i ofanzivno i defanzivno.
to die by your side is such a heavenly way to die
Pucamo na EC a plasimo se Rytasa?...Stoji da nije lako tamo dobiti ali imaju poprilicno losiji tim u odnosu na proslogodisnji...
Glavni igrac im je meksikanac Cruz koji je klasican divljak i Holloway koji menja klubove ko carape...E sad ako ce opet Bendzius da nas siluje iz popa pa jebes onda nasu kosarku...Guraju klince Blazevica,Ehodasa i mog rodjenog brata Sirvidisa..Od stranaca je tu jos kengur Berstow,vratili su Kariusa iz Turske i to je to otprilike uz Butkevicijusa i Girdziunisa...
Jasno je vec na startu da ce sto uspeju uzeti,uzeti kod kuce,na strani redom kanonada...Limoz ih je razneo 20 razlike...
Da se ne lazemo,favoriti smo....Rytas nam je veliki duznik...
Glavni igrac im je meksikanac Cruz koji je klasican divljak i Holloway koji menja klubove ko carape...E sad ako ce opet Bendzius da nas siluje iz popa pa jebes onda nasu kosarku...Guraju klince Blazevica,Ehodasa i mog rodjenog brata Sirvidisa..Od stranaca je tu jos kengur Berstow,vratili su Kariusa iz Turske i to je to otprilike uz Butkevicijusa i Girdziunisa...
Jasno je vec na startu da ce sto uspeju uzeti,uzeti kod kuce,na strani redom kanonada...Limoz ih je razneo 20 razlike...
Da se ne lazemo,favoriti smo....Rytas nam je veliki duznik...
- Misa Baksuz
Pazi, bili bi favoriti da je Tomas tu. Ovako nisam baš siguran. Nema ova ekipa lidera koji može da povuče kad je teško. Igra se timski što je ok. Ali kad zakaže koncepcija i energija kao u Kopru tada sve pada u vodu. Nema tu individualnog kvaliteta da se preko postavljene obrane izmisle poeni kad je teško. Vidio si selekciju šuta protiv Primorske. Ne znam dal su bile dvije izrađene situacije u 40 minuta. Trenutno ova ekipa mora 40 minuta da pere obranu na maksimumu i da trči. Što manje pozicione košarke to bolje. Dok se ne oporavi Tomas i dođe to mitsko biće na poziciju 2-3.
-
Dragan Mance
Nažalost to mitsko biće bit će baš to JEDAN VELIKI MIT.
- White Mamba
- Tajler Darden
Meni je Ritas ubedljivi favorit danas.
Gledao sam ih prvo kolo protiv Kubana. Samleli su ih u onoj drugoj četvrtini. Ubacili su 40 poena, promašili i par otvorenih šuteva. Mislim da su mogli do 50 doterati
Na našu bušnu odbranu, koja uvek škripi na početku mečeva, već vidim ishod.
Gledao sam ih prvo kolo protiv Kubana. Samleli su ih u onoj drugoj četvrtini. Ubacili su 40 poena, promašili i par otvorenih šuteva. Mislim da su mogli do 50 doterati
Na našu bušnu odbranu, koja uvek škripi na početku mečeva, već vidim ishod.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Misa Baksuz
Od posljednjih 7 mečeva mi smo 5 puta izgubili prvu četvrtinu. Čak i od Mege koja je krš ekipa te dvaput od Primorske. Imamo očigledan problem ulaska u utakmicu. Doduše u pravilu drugo poluvrijeme igramo odlično ali je i potrošnja energije puno veća što nam s obzirom na gust raspored i mnogo putovanja nikako ne odgovara.Tajler Darden wrote: ↑Tue Oct 15, 2019. 12:31 pmMeni je Ritas ubedljivi favorit danas.
Na našu bušnu odbranu, koja uvek škripi na početku mečeva, već vidim ishod.![]()
Ljudi pobediti u Litvaniji pa sve da imamo KKP iz sezone 13/14 bio bi veliki podvig
Ali sanjao sam sinoć pobedu tako da opušteno.
Ali sanjao sam sinoć pobedu tako da opušteno.
-
Dragan Mance
Treba izaći rasterećen. Iz takve situacije možemo dosta dobrog prikazati. Ukoliko energetski budemo na zadovoljavajućem nivou, neutralisemo na kakvu-takvu meru Lietusov šut, možemo stići nadomak lepog rezultata.
Povrh svega najbitnije da se bodovi ređaju na domaćem tlu, na strani svaki brejk zlata koristan.
Povrh svega najbitnije da se bodovi ređaju na domaćem tlu, na strani svaki brejk zlata koristan.
A Ritas je dobio 7/8 prvih poluvremena protiv nas.
Jasno je ko na odmor ide sa prednoscu.
Jasno je ko na odmor ide sa prednoscu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Dragan Mance
Verujem da ćemo odigrati mušku i do kraja neizvesnu tekmu. Samo da nam ne pobegnu rano na dvocifrenu razliku.
Očekujem da sadašnji Lietuvos pada u BG-u bez većih problema.
Očekujem da sadašnji Lietuvos pada u BG-u bez većih problema.
Kakvi ste smaraci.
Bendzijus 7 poena, 66:71
Bendzijus 7 poena, 66:71