KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Dragan Mance
Re: KK Partizan 2019/20
@Tommen
Igrati tačan rezultat koji si predvideo. Fine parice iz kožne fotelje mogu se uzeti.
Igrati tačan rezultat koji si predvideo. Fine parice iz kožne fotelje mogu se uzeti.
-
Dragan Mance
U izjavi za brojne litvanske sajtove Andrea Trinkijeri izjavio kako nije vreme ni mesto ni za slavlja niti paniku. Tek je oktobar mesec i početak sezone a tim se još uvek traži i formira.
Takođe očekuje od Parahuskog veće domete od sadašnje prikazanog.
Takođe očekuje od Parahuskog veće domete od sadašnje prikazanog.
Sad kad sam se naspavao, mozemo i da igramo. 
Ajmo, nasi!
Ajmo, nasi!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Valjalo bi sad i u Baru prekinuti tradiciju od 35 primljenih trojki
Bek šuter je ovde neophodan kao hleb nasušni
-
OnlineIrriducibili
Sad vec mogu da kažem da sam se ogrešio o Mosley-a, svojom energijom je izvukao ovaj meč, poništviši beskorisnost osetno skupljih pojačanja
Ukratko, defanzivno nismo u mogucnosti da odbranimo pick, to ce nas upropastiti protiv jačih ekipa
Ofanzivno opet vapimo za rutinerom, koji ce ovakve mečeve rešiti mnogo ranije, ali o tome pričamo od početka sezone
Za sada nekako guramo, ali ovaj roster ima previše rupa da bi ispunio zadate ciljeve. Vapimo za pojačanjem
Ukratko, defanzivno nismo u mogucnosti da odbranimo pick, to ce nas upropastiti protiv jačih ekipa
Ofanzivno opet vapimo za rutinerom, koji ce ovakve mečeve rešiti mnogo ranije, ali o tome pričamo od početka sezone
Za sada nekako guramo, ali ovaj roster ima previše rupa da bi ispunio zadate ciljeve. Vapimo za pojačanjem
non mollare mai
- Misa Baksuz
Bez Tomasa, Novice i Arta. Svaka čast Trinkijeri. Da smo iskontrolirali one glupo izgubljene lopte ovo bi bilo lagano 10+ bez stresova u zadnjih 5 minuta.
Srećom isjekao Arta odma na početku inače bi nam se usrali u život sa otvorenim trojkama. Čovjek ne izlazi iz "deep dropa" na piku. Useravaju ga floaterima. Mozli faktor X definitivno. Teraj dalje
Srećom isjekao Arta odma na početku inače bi nam se usrali u život sa otvorenim trojkama. Čovjek ne izlazi iz "deep dropa" na piku. Useravaju ga floaterima. Mozli faktor X definitivno. Teraj dalje
to die by your side is such a heavenly way to die
Vazna pobeda, ne samo zbog bodova, nego da se sto pre izvucemo iz lose utakmice u Kopru. Nisam ipak odusevljen igrom. Dobra odbrana i sjajna partija Mozlija. I Gordic kad je bilo najvaznije. U napadu cesto bez ideje i brzopleto, sto je moglo skupo da nas kosta da se igraci Ritasa nisu izglupirali.
Gordić je moj brat, ali ovo danas je prevelika uloga za njega. Stvarno ga cenim, bez obzira što nisam fan plejmejkera koji igraju privatnu košarku, pre svega jer njemu igra zavisi najviše od samog sebe. Medjutim, mišljenja sam da kad on ovoliko privatizuje igru manje više je nebitno da li je npr. na krilu Zagorac ili Šehović. U suštini danas je prošlo, verujem da se Trinki neće previše olanjati na ovkvu igru. treba ga pustiti u nekoj defanzivnoj petorci da izdivlja, ali sam ako može kraće sekvence. 
Ne bih se složio da ne možemo da odbranimo pik, problem je što ta odbrana najbolje funkcioniše sa Mozlijem i Jankovićem, a to je ogroman hendikep u napadu. Mislim, polovični smo, biće bolje sa Tomasom, on baš znači ovom timu.
Očekujem da popravimo jebena bacanja, i da proširimo malo rotaciju, tj. da konačno nešto odigraju i Birčević i Parahovski, i manje verovatno Pejners.
Ne bih se složio da ne možemo da odbranimo pik, problem je što ta odbrana najbolje funkcioniše sa Mozlijem i Jankovićem, a to je ogroman hendikep u napadu. Mislim, polovični smo, biće bolje sa Tomasom, on baš znači ovom timu.
Očekujem da popravimo jebena bacanja, i da proširimo malo rotaciju, tj. da konačno nešto odigraju i Birčević i Parahovski, i manje verovatno Pejners.
Kad me nisu sahranila ona dva dodavanja Gordića gde preskače igrača i odmah gađa pas u korner ...
Jesu li bila 2 ili 3 ? Uf i ja sam ispizdio ali na kraju se iskupio sa onom trojkom Jaramaz nocas los ali djeluje da se umorio... Nego ima li sta novo za Tomasa hoce li biti spreman za Bar?