Dobro je prošao ako ce samo biti najuren. Čuj, napao Milojevica, završio bi karijeru da mu je samo šamar Miloje lupioTajler Darden wrote: ↑Wed Oct 16, 2019. 10:40 pmNavodno je Uroš Trifunović napao Milojevića.
Izgleda da će biti najuren.
ABA liga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: ABA liga
non mollare mai
Znači prešao kod Magelana kontam...
Taj problem sa umišljenim glavama treba da se seče već u pionirima,kad ih pustiš do seniora teško se to menja tj malo je old school trenera koji su u stanju i žele da to izmene
- White Mamba
Hteo da se bije s Milojem ? Bozeeee...
Hahaha, pa tacno da ga je Miloje kovnuo i dalje bi trazio zube po Jerkovicu 
Kakav indijanac jbt
Kakav indijanac jbt
-
Kazandžija
I posle kukamo za ovakvim biserima
Ne znam zbog cega odmah napad na deckica a ne zna se ni sta je uzrok incidenta?...
Postujem i cenim Miloja ali mogu razumeti i malog,prolazi kroz tezak period...
Postujem i cenim Miloja ali mogu razumeti i malog,prolazi kroz tezak period...
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Sve najbolje Blazu velikom grobaru 
Mislim da se prerano,posle 2-3 dobre utakmice stalo na stranu Pecarski-Trifunovic u odnosu na Trinkijerija i ako je vidjivo ni da ti klinci ne rade stvari kako treba...mada ni sad ne bih da previse kritikujem Urosa,nadam se da ce stvari da se rese i da ce postati dobar igrac.
Posle onog Superkupa gde su bili losi Martin i Hopkins iz Olimpije poceli da pruzaju bolje partije.Martin zadnje dve bas dobar,izdominirao,dok Hopkins ne igra nista posebno,ali deluje da je malo zivnuo.Muric za sad sto se tice pojacanja u rangu sa nasim Zanisom.
Posle onog Superkupa gde su bili losi Martin i Hopkins iz Olimpije poceli da pruzaju bolje partije.Martin zadnje dve bas dobar,izdominirao,dok Hopkins ne igra nista posebno,ali deluje da je malo zivnuo.Muric za sad sto se tice pojacanja u rangu sa nasim Zanisom.
- Misa Baksuz
Cedevita je za sada pogodila jedino sa Cody Miller-McIntyreom i Jakom Blažičem. Ovo ostalo je vrlo upitno sve. Stipanović u godinama, Cirbes u overweightu barem 10 kila, Simonović nije četvorka, Boatright kancer za svlačionicu, bugarski amer isto nekonstantan. Nemaju ni igre ni atmosfere. U pravilu imaju dobro otvaranje utakmice a kasnije drastično padaju kako utakmica odmiče. Darušafaku vodili +14 pa izgubili, Uniksa +13 pa izgubili, Bresciu +14 opet izgubili. Nešto tu gadno ne štima...
to die by your side is such a heavenly way to die
- Tajler Darden
Zašto misliš da je Blažič pogodak?
Prodao ih je u dve završnice u EK.
Svaki napad u kom on uzme loptu zna se šta ide... Zaleće se na koš kao muva bez glave, nema iq potreban da ostavi loptu nekom drugom ili ne daj Bože, da loptu saigraču na šut za tri.
Protiv Darušafake je poklonio pobedu gostima onim prodorom. Sinoć se zavukao bespotrebno ispod koša, pa nije izveo aut na vreme, a saigrači mu se otvorili nekoliko puta.
Dođe on do svojih statsa, ali ekipa gubi.
Svaki napad u kom on uzme loptu zna se šta ide... Zaleće se na koš kao muva bez glave, nema iq potreban da ostavi loptu nekom drugom ili ne daj Bože, da loptu saigraču na šut za tri.
Protiv Darušafake je poklonio pobedu gostima onim prodorom. Sinoć se zavukao bespotrebno ispod koša, pa nije izveo aut na vreme, a saigrači mu se otvorili nekoliko puta.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Misa Baksuz
Ne bih rekao da je do njega. Ima on neke svoje limite za koje stručni štab još očito ne zna jer vidim da mu daju da kreira iz centralnog pika. Ima čovjek akciju za sebe što mi je neshvatljivo. Ali mislim da im je pogodak iz više razloga. Ima iskustvo igranja u evroligi. Fizički je još uvijek na jako dobrom nivou. Igra obranu i to jako dobru obranu. U tranziciji je jedan od boljih i bržih igrača u evrokupu, a ima i dosta poena u rukama. Uredno je dvocifren svaki meč. Najbolje igra kad je na strani pomoći u igri bez lopte i tad je najopasniji iz drugog plana. Plus na sve to domaći je igrač i ne ulazi u kvotu stranaca za domaće prvenstvo. Druga je stvar što je antipatičan i što ga ljudi ne vole ali treba biti realan i priznati da su s njim pogodili. Još da mu pogode pravu ulogu bio bi još boljiTajler Darden wrote: ↑Thu Oct 17, 2019. 5:51 pmZašto misliš da je Blažič pogodak?
to die by your side is such a heavenly way to die
Novak Music iz Mege ce u nastavku sezone igrati za OKK Beograd.
- Misa Baksuz