FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: FK Crvena zvezda
Crvena zvezda ce iz Graficara dobiti tri sasvim dobra igraca. Gavrica koji igra na krilu, Maronga koji je box to box igrac i Erakovica koji igra stopera. Sva trojica mogu da ostave dobar trag u Zvezdi i da kasnije odu na zapad ali je preduslov da im se pruzi sansa.
Da se ja pitam oni bi vec od zime bili s prvom timom i polako poceli da skupljaju minute.
Jasno je da ce Njegos Petrovic, Vulic, Gajic imati sve vecu ulogu, prosto moraju da igraju jer su dobre domace opcije.
Ono sto Terzic i Mrkela treba da misle je to kako da zadrze Miloja u klubu jer njemu u junu istice ugovor. Ja nisam optimista da ce ostati.
Raduje cinjenica da ce FSS povecati broj stranaca i da ce se uvesti VAR. VAR bi konacno smirio tenzije.
Da se ja pitam oni bi vec od zime bili s prvom timom i polako poceli da skupljaju minute.
Jasno je da ce Njegos Petrovic, Vulic, Gajic imati sve vecu ulogu, prosto moraju da igraju jer su dobre domace opcije.
Ono sto Terzic i Mrkela treba da misle je to kako da zadrze Miloja u klubu jer njemu u junu istice ugovor. Ja nisam optimista da ce ostati.
Raduje cinjenica da ce FSS povecati broj stranaca i da ce se uvesti VAR. VAR bi konacno smirio tenzije.
- Monogamija
Puštene karte u prodaju za Rad. Mali gradski derbi je pred nama i verujem da ćemo igrati u kombinovanom sastavu kako bi smo izbegli eventualne povrede pred dolazeću utakmicu sa Totenhemom. Ko bi reko da sam se uželeo domaćice 
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Dobra akcija Zvezde i Mozzart-a. Svako ko uplati tiket u Mocartu i na tiketu ima Zvezdu dobija kartu za zapad, makar i uplata bila 20 dinara, i tako do kraja jeseni u LLSL i Kupu.
Humanitarna akcija za deciju kliniku u Nisu, "besplatnu" kartu placaju Zvezda i Mocart.
Humanitarna akcija za deciju kliniku u Nisu, "besplatnu" kartu placaju Zvezda i Mocart.
- Monogamija
Daj bože da grešim, ali situacija na tribinama se neće menjati.FKCZ wrote: ↑Fri Oct 18, 2019. 12:16 amDobra akcija Zvezde i Mozzart-a. Svako ko uplati tiket u Mocartu i na tiketu ima Zvezdu dobija kartu za zapad, makar i uplata bila 20 dinara, i tako do kraja jeseni u LLSL i Kupu.
- Monogamija
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1240100/ ... -tima.html
Baš sam razmišljao šta se dešava sa ovim čovekom.
Baš sam razmišljao šta se dešava sa ovim čovekom.
- Monogamija
Idemo u live.
E sad bih mogao prokomentarisati i taj penal, ali bolje da ne komentarisem.
Inace primetih da neki pisu i da je penal za Rad bio slican, ma da to sada nije ni bitno.
Inace primetih da neki pisu i da je penal za Rad bio slican, ma da to sada nije ni bitno.
- Monogamija
Ma više ništa nije bitno druže moj, usled svega ovoga ljudi su izgubili draž odlaska na stadion. Ubili su svu neizvesnost utakmice, zato i dolazi 4000 ljudi na stadion, polovina od tog imaju koristi od Zvezde direktno ili indirektno.
Upravo tako. I sto je najgore cela liga je takva, cast izuzecima. Seti se Radnickog dve sezone za redom...
VAR pod hitno! Smanjio bi bar ove kradje na terenu, ako ne moze kombinacije iza...
VAR pod hitno! Smanjio bi bar ove kradje na terenu, ako ne moze kombinacije iza...
Milos Vulic je igrac za Spaniju ili Italiju. Da ojaca malo i igrac bez mane.
Kad je dolazio iz Napretka nije imao menadzera.
Ponikao u Nepretku, bio je zelja i Partizana, BATE Borisova i Kluza, da ja znam.
Kad je dolazio iz Napretka nije imao menadzera.
Ponikao u Nepretku, bio je zelja i Partizana, BATE Borisova i Kluza, da ja znam.
Ko god je momka bar malo gledao u Napretku mogao je da vidi da se radi o strasnom igracu. Tacno je da nije imao menadzera (mislim da ga ni sad nema) i bice da je zbog toga toliko dugo ostao u Napretku. Bio sam presrecan kada smo ga doveli i to za sicu (200.000 evra). Sigurno u madju 3 najbolja igraca koje smo iz Superlige mogli da dovedemo!
Imao je ponude uglavnom iz istocne Evrope, ne znam da li i iz Partizana. U posledjem momentu smo ga doveli, trebalo je u Rusiju da ide ako se ne varam.
Samo da ga iskoristimo kako treba i ide sigurno u neku od liga petice.
Isprati i Ivanovica iz Napretka, isto mlad i sjajan igrac.
Jeste, imao je ponudu i ruskog Orenburga.
Slaze, se svim napisanim, kako deli lopte, dobra kretnja, sve lagano deluje. Da ojaca malo i da dobije malo sporskog bezobrazluka i stvrno moze dosta.
Slazem se i za Ivnovica, odlicnu sezonu za sad igra, po meni ga treba vec na zimu dovesti, kao i Lukica iz TSC. Dundjerski iz Spartka moze da bude ok zamena za Gobeljica.
Treba sve sto vredi iz nasle lige dovesti, oni su kod Milojevica dosta dali.
Slaze, se svim napisanim, kako deli lopte, dobra kretnja, sve lagano deluje. Da ojaca malo i da dobije malo sporskog bezobrazluka i stvrno moze dosta.
Slazem se i za Ivnovica, odlicnu sezonu za sad igra, po meni ga treba vec na zimu dovesti, kao i Lukica iz TSC. Dundjerski iz Spartka moze da bude ok zamena za Gobeljica.
Treba sve sto vredi iz nasle lige dovesti, oni su kod Milojevica dosta dali.
Vulic da odigra ovu i jos jednu sezonu kod nas ima da postane igrac za bas ozbiljne stvari. Tek ce se o njemu pricati, pazi sta ti kazem!
Ocekivao sam i od Vukanovica koji je isto iz Napretka dosao da ce pokazati dosta vise, ali za sada skromno, ali dovoljo za prolaz u LS i po koju dobru partiju u SLS.
Sto se Lukica tice odlicno bi nam dosao, ali ipak mislim da ce klub umesto njega dovesti Mihajlovica iz Radnickog, znas iz kojih razloga...
Ivanovic po meni igrac koji i u Evropi moze prevagu da donese, ma da sam isto mislio i za Jevtovica, pa ispade da nisam bio u pravu, ali svakako momak koji je jeftin i kog treba dovesti. Posebno kada uzmemo u obzir da su nam se sva pojacanja iz Napretka do sada odlicno isplatila, od Frimponga do Vulica. Svako je neki doprinos u ekipi imao.
Od drugih SLS igraca vratio bih Hajdina koji KIDA u Vozdovcu. Pogledao bih i zaista odlicnog Dundjerskog kog si spomenuo. Da nemamo limit sa strancima mogli bi i Lasickasa iz Vozdovca dovesti, isto jedan sjajan igrac koji ima prostor za dodatni napredak. Cekam da vidim Petersa u Cuki, bivsu nadu Real Madrida. Do sada nije dobio sansu, ali videcemo kada dobije. Mozda se moze uzeti u razmatranje.
Ocekivao sam i od Vukanovica koji je isto iz Napretka dosao da ce pokazati dosta vise, ali za sada skromno, ali dovoljo za prolaz u LS i po koju dobru partiju u SLS.
Sto se Lukica tice odlicno bi nam dosao, ali ipak mislim da ce klub umesto njega dovesti Mihajlovica iz Radnickog, znas iz kojih razloga...
Ivanovic po meni igrac koji i u Evropi moze prevagu da donese, ma da sam isto mislio i za Jevtovica, pa ispade da nisam bio u pravu, ali svakako momak koji je jeftin i kog treba dovesti. Posebno kada uzmemo u obzir da su nam se sva pojacanja iz Napretka do sada odlicno isplatila, od Frimponga do Vulica. Svako je neki doprinos u ekipi imao.
Od drugih SLS igraca vratio bih Hajdina koji KIDA u Vozdovcu. Pogledao bih i zaista odlicnog Dundjerskog kog si spomenuo. Da nemamo limit sa strancima mogli bi i Lasickasa iz Vozdovca dovesti, isto jedan sjajan igrac koji ima prostor za dodatni napredak. Cekam da vidim Petersa u Cuki, bivsu nadu Real Madrida. Do sada nije dobio sansu, ali videcemo kada dobije. Mozda se moze uzeti u razmatranje.
Sve se slazem s tobom, s svim nabrojanim igracima.
Mihajlovic nece doci u CZ gotovo izvesno, on je ne znam kojim cudom na slobodi uopste s obzirom da je izazvao saobracajnu nesrecu s smrtnim ishodom. Vrlo problematicna glava i ponasanje.
Ima u nasoj ligi igraca za nas, to su vredni igraci, samo treba pazljivo birati i skautirati.
Vulic je blago, Vukanovic se isplatio protiv YB makar nista vise ne uradio.
Mihajlovic nece doci u CZ gotovo izvesno, on je ne znam kojim cudom na slobodi uopste s obzirom da je izazvao saobracajnu nesrecu s smrtnim ishodom. Vrlo problematicna glava i ponasanje.
Ima u nasoj ligi igraca za nas, to su vredni igraci, samo treba pazljivo birati i skautirati.
Vulic je blago, Vukanovic se isplatio protiv YB makar nista vise ne uradio.
Tako je, Vukanovic je potpuno otplatio sebe protiv YB i vise nista ne mora uraditi. Iskreno se nadam da ce Vulic igrati od starta u LS pre Jovancica. Mnogo bolji od njega trenutno + je mladji.
A ja sam nekako siguran da ce Mihajlovic doci kod nas za standardnih 300.000 evra + 15/20% od sledeceg transfera. Da nije Radnicki pa da kazem i da nece, ali ovako... Kao navijac, iz Radnickog zelim samo Jirku nazad, ali mislim da cemo dobiti i problematicnog momka uz njega.
A ja sam nekako siguran da ce Mihajlovic doci kod nas za standardnih 300.000 evra + 15/20% od sledeceg transfera. Da nije Radnicki pa da kazem i da nece, ali ovako... Kao navijac, iz Radnickog zelim samo Jirku nazad, ali mislim da cemo dobiti i problematicnog momka uz njega.