KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Apropo Trifunovica, da smo malo ozbiljniji klub raskinuli bi saradnju i time stavili do znanja o kakvoj velicini kluba se radi. On i Pecarski su taj nivo, Dinamik, FMP i to su krajnji dometi tih cuvenih "talenata"...
-
bogotac licno
I dalje ne mogu da poverujem da u statistici pise da je Mozli imao samo jednu blokadu protiv Ritasa
kakva kradja
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Zabole me mozak od ove slike.
-
Dragan Mance
Protiv Lokosa se igra u Pioniru? I bolje. Atmosfera i buka će biti za pamćenje. Sigurno par decibala više nego u Areni i ako će biti manja posećenost.
Da, samo je raspored katastrofalan, odredjeni ljudi u stavljeni u deo gde ce biti organizovani navijaci, a oni za to nisu kupili karte...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Dragan Mance
Ladno smo pomereni zbog nekog koncerta? To se znalo i kada je Arena postala aktuelna te ne znam što se reagovalo nije. Ne volim te premeštaje koje mogu samo škodit. Taman se navikneš na jednu halu, ambijent, sledi premeštaj u drugu i tako u krug.
Pionir je prirodno stanište svakog Grobara. Nekad bila Hala Sportova na NB, zadnju deceniju-dve Pionir mesto gde se odvijale brojna spektakularna dešavanja i pobede.
Pionir je prirodno stanište svakog Grobara. Nekad bila Hala Sportova na NB, zadnju deceniju-dve Pionir mesto gde se odvijale brojna spektakularna dešavanja i pobede.
Vranjoza se vraca....
Stize KKP,valja stavljati sa 9m
Stize KKP,valja stavljati sa 9m
- Tajler Darden
Atmosfera kada je Partizan domaćin u košarci nije za pamćenje nekih sedam godina minimum.Dragan Mance wrote: ↑Fri Oct 18, 2019. 4:23 pmProtiv Lokosa se igra u Pioniru? I bolje. Atmosfera i buka će biti za pamćenje. Sigurno par decibala više nego u Areni i ako će biti manja posećenost.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS