Serije
Moderator: Moderator
Re: Serije
Jeb'o te, evo ja sam dogurao do 6. epizode 1. sezone Dextera i bataljujem. Ne znam, vidim svi je hvalite, a meni je bas smor.
Meni je prva sezona jedna od najboljih televizijskih sezona koje sam gledao, druga nista slabija, cetvrta odlicna, ali i sedma.
Ja sam seriju pogledao u 30 dana.
Poslednja sezona je dobra do poslednjih pola sata. Tragicno lose odradjen kraj. Jeste da su emocije radile, ali tako nije smelo da se zavrsi.
Ja sam seriju pogledao u 30 dana.
Poslednja sezona je dobra do poslednjih pola sata. Tragicno lose odradjen kraj. Jeste da su emocije radile, ali tako nije smelo da se zavrsi.
"History has the name - Conor McGregor"
More vas dvojica ste za kod Peranovica... cuj Dex im se ne svidja... alo bre, 8. smrtni greh bukvalno. 
"History has the name - Conor McGregor"
When they see us,sjajna mini serija...
- Monogamija
Večeras počinje dugo iščekivana nova sezona Senki nad Balkanom. Pa da vidimo šta je Bjela to pripremio.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Zavrsio sam prvu sezonu Senki. Hakeri, ako neko ima kasvetan torent za drugu davajte odmak 
990rsd je cela druga sezona a eon moze na 3 uredjaja znaci 33rsd po epizodi ili ti jedan tiket manje.
- Monogamija
Kupljeno, večeras me očekuje maraton
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
E da sam tako odvajao od tiketa danas bih imao novca dovoljno da ponudim Brandu novi jednogodisnji ugovor
Tek sam pre neki dan cuo za eon i ne mogu sad da ucim celu platformu zbog 1 serije, nisam na solakovoj tv jbg
Nasao bata sezi linkove ispod ruke
Daj linkove.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Skinuli dusmani sve 
Ali, radim na tome...
Ali, radim na tome...