FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Monogamija
Re: FK Crvena zvezda
Od Jirke nema leba, mislim da će geniji Jirku da stave na transfer listu.
U potpunosti se slažem za Vulića. Dečko je pokazao muda kad god je trebalo, samo da ne ide Jovančićevim stopama.
U potpunosti se slažem za Vulića. Dečko je pokazao muda kad god je trebalo, samo da ne ide Jovančićevim stopama.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Monogamija
A ovog pavijana što dalje od Zvezde
Zao mi je Jirke. Pamtim njegove sjajne partije u dresu Spartaka iz Trnave. Bio sam presrecan kada je dolazio, video sam ga kao ogromno pojacanje, ali... Da je u startu dobio sansu mozda bi bilo drugacije. Ovako ostaje samo da se nadamo da bi mogao da ekspolodira u Nisu pa da mu se uz ovaj limit sa strancima otvori mesto i kod nas.
Mihajlovica ce 99% da nam uvale. Nisam teoreticar zavere, ali mi nekako deluje kao i da je doveden samo da se preko njegovog transfera opere jos para. Decko prosle sezone u Radu 21 utakmica i 1 gol. Cime se preporucio za dres aktuelnog vicesampiona drzave? Kad nekako poredjam kockice vidim ga kao sigurno pojacanje za standardnih 300.000 evra + %.
Mihajlovica ce 99% da nam uvale. Nisam teoreticar zavere, ali mi nekako deluje kao i da je doveden samo da se preko njegovog transfera opere jos para. Decko prosle sezone u Radu 21 utakmica i 1 gol. Cime se preporucio za dres aktuelnog vicesampiona drzave? Kad nekako poredjam kockice vidim ga kao sigurno pojacanje za standardnih 300.000 evra + %.
Veceras je bitan mec, vasa ocekivanja?
- Monogamija
U ovom trenutku jedina svetla tačka u klubu je igranje u LŠ. Obzirom da Spursi nisu u sjajnoj formi ja neočekujem utakmicu sa mnogo golova. Mi smo pametniji i iskusniji za jednu sezonu više igranja u LŠ tako da nećemo biti lak plen. Ako budemo bili pametni i ne budemo se uvlačili Borjanu u krilo možemo da se nadamo nekom pozitivnom rezultatu, u suprotnom, mislim da će brzo da nas otvore. Nema šta, treba da pokažemo zube i da probamo da dođemo do boda i da iskoristimo trenutno njihovu lošu formu.
Nadam se da nećemo gledati Jovančića jer me je strah od njegovih dodavanja i nadam se Tomaneu i Pavkovu u napadu, jer u ovakvim utakmicama parnjaci u vidu sidraša i brzonogog špica mogu da donesu prednost. Javlja mi se da će Van la Para da proradi večeras.
AJMO CIGANIJO!!!!
Nadam se da nećemo gledati Jovančića jer me je strah od njegovih dodavanja i nadam se Tomaneu i Pavkovu u napadu, jer u ovakvim utakmicama parnjaci u vidu sidraša i brzonogog špica mogu da donesu prednost. Javlja mi se da će Van la Para da proradi večeras.
AJMO CIGANIJO!!!!
Isto ocekujem da La Para pokida u drzavi iz koje je dosao kod nas. Nazalost, 99% sam siguran da cemo krenuti kao u Minhenu i Beogradu, Jovancic starter, pa ako ne bude islo kako trebas oko 60' Vulic. Mozda i gresim, ali da vidimo. U napadu ipak ocekujem samo Pavkova.
Sa bodom mozemo biti prezadovoljni, ali mislim da imamo kapacitet i za sva tri, samo ne smemo da se zatvorimo, vec kao drugo protiv Olimpijakosa. Ne bi me iznenadio opet neki gol posle kornera.
Sa bodom mozemo biti prezadovoljni, ali mislim da imamo kapacitet i za sva tri, samo ne smemo da se zatvorimo, vec kao drugo protiv Olimpijakosa. Ne bi me iznenadio opet neki gol posle kornera.
Prosle noci sanjam ja, Spursi - Zvezda 0:2!
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Hrabro, muski, pametno, fokusirano, srecno crveno-beli!
http://www.novosti.rs/upload/thumbs/ima ... wG16o7Vw00
http://www.novosti.rs/upload/thumbs/ima ... wG16o7Vw00
- Tajler Darden
14 golova ukupno danas primiste.
Oni ako ovim pristupom krenu u Beogradu, rešavate sudbinu u Grčkoj.
Oni ako ovim pristupom krenu u Beogradu, rešavate sudbinu u Grčkoj.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Dosta smo sami sebe ovde unistili u prvom poluvremenu. Videla se razlika u klasi i iskustvu, a mogao je biti blazi poraz i to dosta.
- Irriducibili
Mislim da Zvezda placa danak revijalnih utakmica u domacoj ligi, uopšte nisu u takmičarskom ritmu, jako je teško uci u formu igrajuci samo evropske utakmice
non mollare mai
- Tajler Darden
Radnik Surdulica-Crvena zvezda 0:5.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Monogamija
Potencijalni sastavi, kako prenosi Žurnal:
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Гобељић, Милуновић, Дегенек, Гајић, Петровић, Вулић, Бен, Марин, Ван ла Пара, Томане.
ТСЦ: Филиповић, Варга, Скопљак, Антонић, Поњевић, Томановић, Тумбасевић, Милићевић, Дуроњић, Силађи, Лукић.
Nije TSC naivan iskreno se nadam pre svega fer i kvalitetnoj utakmici...
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Гобељић, Милуновић, Дегенек, Гајић, Петровић, Вулић, Бен, Марин, Ван ла Пара, Томане.
ТСЦ: Филиповић, Варга, Скопљак, Антонић, Поњевић, Томановић, Тумбасевић, Милићевић, Дуроњић, Силађи, Лукић.
Nije TSC naivan iskreno se nadam pre svega fer i kvalitetnoj utakmici...
- Monogamija
Idemo u live