KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2019/20
Nedavno je bila priča da sam Trinkijeri ne želi pojačanje na toj poziciji.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineIrriducibili
Mislim da ga niko više ne nagovara, ima sad raznih ideja
I da ne bude zabune, niko mu ne dovodi igrače, bira ih sam. Tako bi trebalo da ima sve zasluge i svu odgovornost
I da ne bude zabune, niko mu ne dovodi igrače, bira ih sam. Tako bi trebalo da ima sve zasluge i svu odgovornost
non mollare mai
-
Kazandžija
Ok, ako on smatra da mu ne treba pojacanje ili ako se dvoumi sta da dovede pa ceka jos neko vreme da vidi, da odluci, sta kako, ja onda to prihvatam. On je pravio tim i njegova ce biti odgovornost. Pitanje je samo da li bi to pojacanje uticalo na krajnji ishod sezone ili ne. Mi i sa ovim timom mozemo biti drugi.
Evo centrala pise da su Partizanovi igraci skuplji od Zvezdinih..Carobni Covic
- Misa Baksuz
Pa naravno da su igrači koji dolaze iz Hapoel Holona, Trsta, Budućnosti, Telekom Bonna i Dynamo Sassarija skuplji od igrača koji dolaze iz Panatinaikosa, Reala, Himkija, Efesa i Minesote Timberwolvesa.
Last edited by Misa Baksuz on Tue Oct 22, 2019. 4:00 pm, edited 1 time in total.
to die by your side is such a heavenly way to die
- Tajler Darden
U zemlji Srbiji jesu. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
-
OnlineIrriducibili
Iskreno se nadam da je u pitanju procena da sa postojecim timom moze da gura dok ne vidi gde mu najviše škripi. Po meni postojeci tim nije kadar da ostvari najviše ciljeve, koji su pre sezone zacrtani. Tačno je da je sva odgovornost na njemu, jer je malo trenera u Evropi koji imaju budzet i privilegiju da sami biraju igračeKazandžija wrote: ↑Tue Oct 22, 2019. 2:07 pmOk, ako on smatra da mu ne treba pojacanje ili ako se dvoumi sta da dovede pa ceka jos neko vreme da vidi, da odluci, sta kako, ja onda to prihvatam. On je pravio tim i njegova ce biti odgovornost. Pitanje je samo da li bi to pojacanje uticalo na krajnji ishod sezone ili ne. Mi i sa ovim timom mozemo biti drugi.
non mollare mai
slozio bih se da trenutni igracki kadar ne moze da ostvari zacrtane ciljeve , pre svega zbog odustva doprinosa igraca koji su projektovani ,a i placeni , za nesto sto ne pokazuju do sada
sumnjam da ce andrea ostati sa 4 igraca na pozicijama 1 i 2 , mislim sva cetvorica su 1/2 , bez neke alternative u slucaju neke nepredvidjene situacije
sumnjam da ce andrea ostati sa 4 igraca na pozicijama 1 i 2 , mislim sva cetvorica su 1/2 , bez neke alternative u slucaju neke nepredvidjene situacije
Sprdnja zakazao konferenciju i onda prica o Partizanu koliko je ko dobio od drzave i dolazi do carobnog budzeta od 8,33 miliona iako je nedje tvrdio da Zvezda ne moze preko 6 da obezbijedi, da se razumijemo postujem svakog navijaca Zvezde kao i klub kao rivala, ali ovaj covjek je bolestan toliko je zasijan mrznjom prema Partizanu da je upitna ljubav prema Zvezdi, pominje faul u napad Renfra na ovoj konferenciji sramota a imalo je sto sta da se prigovori za kup od prestupa Dobrica ali nebitno ili za prvi mec Aba lige nevidjena kradja ali mi to ne pominjemo a on insistira na trojku iz auta i slicno pa ide na sezone 2009 gubis konce Coki ne znas sta ces od sebe.... Dovedes svoje novinare sa unaprijed pripremljenim pitanjima i odgovorima i pravis MAPET SOU...pominje Buducnost i Podgoricu a tu je sa njim Cabarkapa covjek koji je sve aminovao i dozvolio da se igra 5 mec koji je bio neregularan od starta, da se razumijemo i oni u moracu takodje tu je kosarka izgubila ali onaj koji smije to da ga pita nema dozvlu da prisustvuje konferenciji... Cisto je trebao neko pecnut Cabarkapu... Na stranu njegov dojucerasnji veliki prijatelj Bokan ce mu sigurno prirediti vece za pamcenje ove sezone u Moraci bas se dugo prica o tomeMisa Baksuz wrote: ↑Tue Oct 22, 2019. 3:57 pmPa naravno da su igrači koji dolaze iz Hapoel Holona, Trsta, Budućnosti, Telekom Bonna i Dynamo Sassarija skuplji od igrača koji dolaze iz Panatinaikosa, Reala, Himkija, Efesa i Minesote Timberwolvesa.
Ja nisam nikakav insajder ali tvrdim da nece ostati sa 4 igraca na poziciji 1 i 2 veliki je to rizik i potrosnja pogotovo ako upadnu u problem sa licnim ili ne daj boze povrede ili neko da je van meca skroz, obzirom da nerijetko igra sa 3 mala u petorci itekako nam je taj 2/3 bas neophodan evo sad barem ima bogato trzistedrmisa wrote: ↑Tue Oct 22, 2019. 4:53 pmslozio bih se da trenutni igracki kadar ne moze da ostvari zacrtane ciljeve , pre svega zbog odustva doprinosa igraca koji su projektovani ,a i placeni , za nesto sto ne pokazuju do sada
Kako je u crvenom Pioniru?
Izgleda vece nesto 
Guzva je napolju, polako se puni.
Guzva je napolju, polako se puni.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!