KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
El ima uzasan sistem,mnogo nebitnih,revijlanih tekmi..Kad se setim samo kako je gorela top16 faza 4x4 gde su samo prve 2 ekipe isle u 1/4...svaki posed bio bitan..
Ali Pejdž koji je sve što ne volim kod košarkaša,ja ne znam da li je omanuo jednu gustu završnicu.
Uvek je na terenu kad je frka i u 90% slučajeva daje bitne poene.Naravno tu je i činjenica da nemamo boljeg šutera pa mora da igra ali svejedno
Inače jedno nepopularno mišljejne: Tomas mora malo na kočnicu da nagazi ponekad
Uvek je na terenu kad je frka i u 90% slučajeva daje bitne poene.Naravno tu je i činjenica da nemamo boljeg šutera pa mora da igra ali svejedno
Inače jedno nepopularno mišljejne: Tomas mora malo na kočnicu da nagazi ponekad
Da se ispravim,samo se druga faza(top16) gleda za 1/4...U slucaju istog skora gleda se kos razlika a ne prva faza...tako da opusteno sto se tice prve grupe 
Bitno je biti prvi i dobiti sto laksu grupu u top16 a tamo gaziti sve 20+
Bitno je biti prvi i dobiti sto laksu grupu u top16 a tamo gaziti sve 20+
- MorningGlory
Domaci teren igra ogromnu ulogu do samog kraja takmicenja. Taman imamo vremena da Arenu podignemo na jedan visi nivo i napravimo i tu vise nego dobru atmosferu.
A uvek postoji i mogucnost prebacivanja u Pionir.

A uvek postoji i mogucnost prebacivanja u Pionir.
Ne znam za vas, ali ja prvi put nakon završetka šampionske ere verujem da možemo da osvojimo titulu. Jedina stvar koja me brine je užasan tretman koji imamo kod sudija, i u ABA i u EC. Greh bi bio da ostanemo praznih šaka zbog Ćokijevih poslušnika.
Istina je da imamo dosta stranaca u ekipi, ali ovo je onaj Partizan koji 40 minuta melje protivnika tempom i borbabre mentalitet. Što se igrača tiče, onako laički, ne vidim svrhu Parahovskog - ne zato što trenutno nije u formi, već mi se jednostavno ne uklapa u ovaj tim svojim karakteristikama. Pretpostavljam da je doveden kako bi fizički mogao da odgovori Kuzmiću i Odžu - to mi je jedino racionalno objašnjenje. Peiners mi je isto misterija. I da, ne vidim prostor za još jednog beka. Kapiram, duga sezona, eventualne povrede i to, ali je po mom mišljenju bolje priključiti nekog klinca i da se polako uvodi u sistem.
Je l' ispratio možda neko Mladost? Vidim da je i tamo dovedeno nekoliko Amera, pa me zanima mišljenje o njima.
Istina je da imamo dosta stranaca u ekipi, ali ovo je onaj Partizan koji 40 minuta melje protivnika tempom i borbabre mentalitet. Što se igrača tiče, onako laički, ne vidim svrhu Parahovskog - ne zato što trenutno nije u formi, već mi se jednostavno ne uklapa u ovaj tim svojim karakteristikama. Pretpostavljam da je doveden kako bi fizički mogao da odgovori Kuzmiću i Odžu - to mi je jedino racionalno objašnjenje. Peiners mi je isto misterija. I da, ne vidim prostor za još jednog beka. Kapiram, duga sezona, eventualne povrede i to, ali je po mom mišljenju bolje priključiti nekog klinca i da se polako uvodi u sistem.
Je l' ispratio možda neko Mladost? Vidim da je i tamo dovedeno nekoliko Amera, pa me zanima mišljenje o njima.
-
Kazandžija
Jel i vama ova minutaza Parahovskog pocinje da mirise na silbovanje?
ne bih se iznenadio da padne silbovanje vrlo uskoro, nek nadju neku budalu da preuzme 60% plate i za te pare opet moze da se nadje pristojan igracKazandžija wrote: ↑Wed Oct 23, 2019. 5:59 pmJel i vama ova minutaza Parahovskog pocinje da mirise na silbovanje?
To kosta......Ko ce da odgovara?...Nije u pitanju losa igra vec je covek nespreman...raspada se...ko ce ga u tom stanju?Da vidim i te budale
Onda ga ostaviti u Beogradu do derbija, 20 dana da radi na sebi max sa profesorom pa da vidimo sta i kako...ovakav nam ne sluzi nicemu, ovo sto igra moze i izvezni Bozo
Isto sam rekao jos pre 20 dana ovo je javasluk...Jel moze ili ne moze?
Verujem da bi ga profa sredio ali ne verujem da beloruski brat to želi
On ovakav daj bože Zelenu goru da zabode posle nas
On ovakav daj bože Zelenu goru da zabode posle nas
- Misa Baksuz
Čak mislim da mu je Trinki jučer htio dati veću minutažu ali čovjek napravio 3 prekršaja za minut ipo. Teško se on može vratiti u formu i zalječiti povrede dok god se putuje i ne trenira.Kazandžija wrote: ↑Wed Oct 23, 2019. 5:59 pmJel i vama ova minutaza Parahovskog pocinje da mirise na silbovanje?
to die by your side is such a heavenly way to die
Realno ovo što sad igra, Djoko Šalić bi bolje izneo....Kazandžija wrote: ↑Wed Oct 23, 2019. 5:59 pmJel i vama ova minutaza Parahovskog pocinje da mirise na silbovanje?
poprilično sam iznenadjen, kapiram da ga godine stižu, ali ja sam očekivao više.... i moram da priznam da se bliži opciji damage control, pa valjda će neko preuzeti deo tog ugovora