Linglong Tire Super liga
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Linglong Tire Super liga
Tema namenjena dešavanjima u domaćem prvenstvu i nacionalnom kupu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Monogamija
Re: Linglong Tire Super liga
Jedan igrač, jedan prelazni rok, dva transfera, tri kluba
Milan Makarić.
Piše Mondo.
Piše Mondo.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Monogamija
Mladost Lučani - Proleter 1-1 uz po 1 crveni karton sa obe strane.
Linglong se nastavlja, 2 penala za Radnicki i pobeda protiv Javora od 2:1.
linglong

linglong
- Гроф Тинторето
-
Dragan Mance
Zoltan Sabo i prvoligaš iz Topole se ne šali.
Sa igračem manje izdejstvovana pobeda na severu Bačke.
Sa igračem manje izdejstvovana pobeda na severu Bačke.
- Monogamija
Posle dužeg niza godina tumaranja u mraku imamo pravi naziv "super lige" - Linglong, nekako baš zvuči kao sinonim za cirkus i zajebanciju.
Ja bas dosta ocekujem od TSC-a. Po svim parametrima odskacu od ove nase kaljuge od lige. Deluje da imaju i glavu i rep. U Topoli se sredjuje gradski stadion, a trening centar vec sad izgleda fantasticno. Ako ne bude prevelikog politickog presinga, mislim da bi u dogledno vreme mogli da se uguruaju u timove koji konkurisu za Evropu. Potencijal za jednu od cetiri najbolje ekipe u ligi imaju, jedino sto ostaje, jeste da se vidi u kom smeru ljudi iz uprave zele da vode klub.
TSC trenutno ima iskusnu ekipu koja igra na rezultat, nema tu klinaca na terenu, ni lokalnih ni sa strane.
Ne znam kako to može da se finansira na duži rok, ako nešto ne promene..
Ne znam kako to može da se finansira na duži rok, ako nešto ne promene..
Ne znam da li si prolazio kroz B. Topolu, ali akademiju i pratece objekte koje su napravili, malo ko u zemlji ima. Koliko je meni poznato, to je sve napravljeno uz pomoc novca iz Madjarske, kao donacija njihovog FS-a. Cilj cele price jeste da se kroz TSC skoluju prevashodno mladi Madjarski fudbaleri, koji bi mogli da konkurisu za njihov nacionalni tim.
Evo slika iz vazduha akademije u Topoli...

Ovo sigurno nije izgradjeno bez dugorocnog plana.
Nisam prolazio, ali sam video sastav u prvih par kola, više igrača preko 32 u prvih 11 nego ispod 25 u prvih 18..
U svakom slučaju daj Bože da uspe i da je ovo samo faza..
U svakom slučaju daj Bože da uspe i da je ovo samo faza..
- Tajler Darden

Nekadašnji omladinac Reala iz Madrida, Mink Peters, novo je pojačanje Čukaričkog.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Ovaj je bio nekad veliki talenat. Sa 16 godina Real ga je doveo iz Ajaksove akademije, a ubrzo nakon toga je slomio ključnu kost, što ga je verovatno uništilo.
U U19 ekipi Reala se nikada nije nametnuo, a seniorska karijera mu je horor, u pravom smislu te reči.
Pozajmica u Venlo, nije igrao, onda pozajmica u holandskog drugoligaša, oni ga prebacili u U21 tim za koji je odigrao 6 utakmica u 4. ligi, nakon čega uspeva da upiše stotinak minuta i u drugoj ligi. Prošle sezone odigrao 14 minuta u 3. ligi Španije.
Čovek na yt-u nema snimak sa hajlajtsima.
Zbog ovakvih stvari postoji ograničenje stranaca.
U U19 ekipi Reala se nikada nije nametnuo, a seniorska karijera mu je horor, u pravom smislu te reči.
Pozajmica u Venlo, nije igrao, onda pozajmica u holandskog drugoligaša, oni ga prebacili u U21 tim za koji je odigrao 6 utakmica u 4. ligi, nakon čega uspeva da upiše stotinak minuta i u drugoj ligi. Prošle sezone odigrao 14 minuta u 3. ligi Španije.
Čovek na yt-u nema snimak sa hajlajtsima.
Стварно не знам како је Чука баш овог успела да извуче од свакаквих других "пропалих" талената великих клубова. Ма да ко зна, можда се дечко и покаже ако добије озбиљну шансу, Чука нема проблема са ограничењем у броју странаца тако да може без проблема играти.B13 wrote: ↑Mon Aug 05, 2019. 9:58 pmOvaj je bio nekad veliki talenat. Sa 16 godina Real ga je doveo iz Ajaksove akademije, a ubrzo nakon toga je slomio ključnu kost, što ga je verovatno uništilo.
Čovek na yt-u nema snimak sa hajlajtsima.![]()