Preporuci Alempija opet Cekicu.
KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Hahah aj ne zezaj te sezone sam rekao da je SEZONA D....i bila je 
- Misa Baksuz
Kako sad to ? Otkud stan od 100m2, limuzina i 600.000€ a jučer nema ?Irriducibili wrote: ↑Wed Oct 23, 2019. 5:41 pmSK saznaje: Ćavi Paskval najbliži klupi Zvezde http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/ ... vezde.html
to die by your side is such a heavenly way to die
Mislim da li neko ima informacije koliko je blizu potpisa :)
Pre nego što Tomica prebacimo na temu bivših...nekako mi čini mi se da je otišao maltene kao Alimpijevic a nisu za poredjenje ni po jednom osnovu.
Delovao je kao opcija na duge staze, uradio ono što je bio cilj, vodio PO Aba lige vrhunaki, uzeo Aba ligu i vratio nas u El....
Ali isto tako, deluje da je preko noći izgubio kontrolu nad ekipom, da su stvari potpuno van kontrole.
Pisao sam i posle Fenera, da je on bio nasa najslabijia karika.
Sve u svemu, od sjaja do očaja u rekordnom roku.
Delovao je kao opcija na duge staze, uradio ono što je bio cilj, vodio PO Aba lige vrhunaki, uzeo Aba ligu i vratio nas u El....
Ali isto tako, deluje da je preko noći izgubio kontrolu nad ekipom, da su stvari potpuno van kontrole.
Pisao sam i posle Fenera, da je on bio nasa najslabijia karika.
Sve u svemu, od sjaja do očaja u rekordnom roku.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/ ... zde/340549
Mocart tvrdi da ipak ništa od Paskvala, tj da su iz agencije koja ga zastupa rekli da nije bilo nikakvih kontakata
Mocart tvrdi da ipak ništa od Paskvala, tj da su iz agencije koja ga zastupa rekli da nije bilo nikakvih kontakata
- Гроф Тинторето
Uh, pocelo je komesanje zemlje i vode, uskoro blato.
Daj Filipa da vodi ovu raspustenu bandu i dovedi mu nekog pleja da ima da rotira sa Braunom i resena stvar.
Daj Filipa da vodi ovu raspustenu bandu i dovedi mu nekog pleja da ima da rotira sa Braunom i resena stvar.
Sutra podrška Andriji i momcima.
Pobeda bi bas umirila tenzije.
Koliko vidim i Barsa ima problema oko povreda...
Pobeda bi bas umirila tenzije.
Koliko vidim i Barsa ima problema oko povreda...
Crvena zvezda (skor 1-2) večeras dočekuje Barselonu od 21 čas. Gosti imaju pravo na kiks jer imaju 3-0 a pritom ih muče povrede. Hoće li novi prvi trener CZ uspeti da trgne tim i uzme vrlo značajnu pobedu u borbi za Top8? Ne bi me iznenadilo da CZ pobedi sa 7-8 razlike večeras.
Svasta moze bit nocas Barsa bez Ertela,Ribasa,Dilejnija,Pengosa,Klavera ali i Zvijezda bez Kuzmica,Derika Brauna a mozda i Gista kao i bez prvog trenera... Moze svasta bit suvise je tu kvaliteta Abrines,Hanga,Higins,Dejvis,Kurik,Mirotic,Tomic.. i sa njima su preopasni jos Pesic na klupiMedved wrote: ↑Thu Oct 24, 2019. 3:31 pmCrvena zvezda (skor 1-2) večeras dočekuje Barselonu od 21 čas. Gosti imaju pravo na kiks jer imaju 3-0 a pritom ih muče povrede. Hoće li novi prvi trener CZ uspeti da trgne tim i uzme vrlo značajnu pobedu u borbi za Top8? Ne bi me iznenadilo da CZ pobedi sa 7-8 razlike večeras.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ja ne bih o igrcaima, nisu pojedinci krivi sto nisu za ovaj nivo.
Pitao bih stručni stab, je l ih sramota da ovako pripreme utakmicu, i Gavrilovića da ovako vodi ekipu?
Kako na ovom nivou da potpuno nespremno docekas Barsu?
Gavrilović se posle prvog meca samostalno samoubio. Nisam očekivao da bude ko Duda, mi smo navikli na trenere pocetnice, ali se sam precrtao.
Ne znam kako je moguce, da se poradjamo da sutnemo, da su nas oterali na 10m od kosa, Barsa okrece, a on vadi Gista koji je jedini sposoban da short rollom razbije ovo udvajanje nasih nesrecnih plejmejkera na piku.
Vraca Oja....umalo me šlog nije strefio.....
Menja i Stratosa koji moze nesto da izmisli...stane na penal.
Zasto Davidovac dok je bio na 4 nije prenosio loptu?
Kako je moguce da Barsa dodje bez pleja, a da Lazic odigra samo 10 min? Pa imas Pešica preko puta koji je nasa oba plejmejkera pritisnuo po cenu faula, a ti ne koristis cinjenicu da su Hanga i Bolmaro igrali na 1.
Jos na sve ides im preko bloka sa sve Ojom na 5.
Filip im da loptu u ruke, Šmits nam zakuvava u facu, on menja Borišu jer mu je tako najlakše....
Lorenco muceni ne zna na koji kos napada, on poziva Đenku sa klupe, svi u hali oooo napokon...covek izvadi Dobrica, koji je bio u soku kad je video da ostaje na klupi.
Pa koji ce ti kurac Dzenkins ako ga ne koristis na 1?
Faje daje trojku, odigra odbranu na Miroticu, sledeci detalj? Seda na klupu.
Imali smo +13 u 17-tom min.... onda Djenkino pomračenje gde u polukontri ne sutne, nego saceka da nasi predju u pozicioni napad i onda digne za 3.... Naravno da smo primili 3ku iz kontre pa zakucavanje.
Iz oba TO do kraja poluvremena nismo sutnuli na kos.
I ne samo to nego smo im dali u ruke gde i Hanga daje 3.
Surovo je i mozda nije posteno jer su i Tomic i Alimpije i Radonja dobili sansu....ali ugasio nas je.
Pitao bih stručni stab, je l ih sramota da ovako pripreme utakmicu, i Gavrilovića da ovako vodi ekipu?
Gavrilović se posle prvog meca samostalno samoubio. Nisam očekivao da bude ko Duda, mi smo navikli na trenere pocetnice, ali se sam precrtao.
Ne znam kako je moguce, da se poradjamo da sutnemo, da su nas oterali na 10m od kosa, Barsa okrece, a on vadi Gista koji je jedini sposoban da short rollom razbije ovo udvajanje nasih nesrecnih plejmejkera na piku.
Kako je moguce da Barsa dodje bez pleja, a da Lazic odigra samo 10 min? Pa imas Pešica preko puta koji je nasa oba plejmejkera pritisnuo po cenu faula, a ti ne koristis cinjenicu da su Hanga i Bolmaro igrali na 1.
Filip im da loptu u ruke, Šmits nam zakuvava u facu, on menja Borišu jer mu je tako najlakše....
Lorenco muceni ne zna na koji kos napada, on poziva Đenku sa klupe, svi u hali oooo napokon...covek izvadi Dobrica, koji je bio u soku kad je video da ostaje na klupi.
Imali smo +13 u 17-tom min.... onda Djenkino pomračenje gde u polukontri ne sutne, nego saceka da nasi predju u pozicioni napad i onda digne za 3.... Naravno da smo primili 3ku iz kontre pa zakucavanje.
Surovo je i mozda nije posteno jer su i Tomic i Alimpije i Radonja dobili sansu....ali ugasio nas je.
- Tajler Darden
Gledao sam od početka druge...
Dosta stvari je tu nejasno. Došla ekipa bez plejeva, bili organizovaniji od vas u svakom segmentu.
Lorenzo kriminalan, ne zbog procenata šuta, već zbog odluka koje je donosio... Neverovatno koliko predvidih lopti je dao i tako otežao. Dva ili tri puta na udvajanje, uvaljuje koske visokim.
Vidi se da ekipa nema hijerarhiju i za to je kriv Tomić. Nemate prvog, a ni 12. igrača u rotaciji.
I to pravljenje najveće prednosti bilo je nekako veštački... Jednostavno se vidi da će Barsa krenuti, a da nema ko da spreči povratak.
Imamo situaciju da su momci koji su izborili EL skrajnuti, a mesta im zauzeli fizički i psihički nepripremljeni igrači.
Davidovac i Dobrić moraju da imaju mnogo veće uloge.
Čović nije kriv što je tu. Dečku je na konto plejofa ABA prošle sezone trebalo naći klub, a ne da mu se pravi medveđa usluga i neprijatnosti.
Dosta stvari je tu nejasno. Došla ekipa bez plejeva, bili organizovaniji od vas u svakom segmentu.
Lorenzo kriminalan, ne zbog procenata šuta, već zbog odluka koje je donosio... Neverovatno koliko predvidih lopti je dao i tako otežao. Dva ili tri puta na udvajanje, uvaljuje koske visokim.
Vidi se da ekipa nema hijerarhiju i za to je kriv Tomić. Nemate prvog, a ni 12. igrača u rotaciji.
I to pravljenje najveće prednosti bilo je nekako veštački... Jednostavno se vidi da će Barsa krenuti, a da nema ko da spreči povratak.
Imamo situaciju da su momci koji su izborili EL skrajnuti, a mesta im zauzeli fizički i psihički nepripremljeni igrači.
Davidovac i Dobrić moraju da imaju mnogo veće uloge.
Čović nije kriv što je tu. Dečku je na konto plejofa ABA prošle sezone trebalo naći klub, a ne da mu se pravi medveđa usluga i neprijatnosti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Nema se sta ovde zameriti Gavrilovicu. Nijedan trener u njegovoj situaciji se ne bi previse cimao kada zna da ce verovatno u toku nedelje dobiti sut kartu iz kluba.Admiral wrote: ↑Fri Oct 25, 2019. 12:50 amJa ne bih o igrcaima, nisu pojedinci krivi sto nisu za ovaj nivo.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Pa nije on kasir u maksiju pa da ga boli dupe koliko ce proizvoda da proda...
Ne moze da se cima? Druze to mu je posao....
Nafatirao se ozbiljnih para preko, i posle X godina ima priliku da napravi ogroman iskorak u karijeri.
Prvi put samostalno....
A on je izgledao kao da je do sada radio u odbojci.
Plus, on je i doveden da ako Tomic krene da brljavi pomogne, jer je jedan od najcenjenijih pomocnika u Evropi.
Ne postoji ni jedan razlog da "dobije sut kartu iz kluba", moze samo da se vrati na mesto pomocnika...ali očigledno mu je to maks.
Ne moze da se cima? Druze to mu je posao....
Nafatirao se ozbiljnih para preko, i posle X godina ima priliku da napravi ogroman iskorak u karijeri.
Prvi put samostalno....
A on je izgledao kao da je do sada radio u odbojci.
Plus, on je i doveden da ako Tomic krene da brljavi pomogne, jer je jedan od najcenjenijih pomocnika u Evropi.
Ne postoji ni jedan razlog da "dobije sut kartu iz kluba", moze samo da se vrati na mesto pomocnika...ali očigledno mu je to maks.