Evroliga

Sve o evropskoj košarci.

Moderator: Moderator

Post Reply
CikaZika

Re: Evroliga

Post by CikaZika » Sat Oct 26, 2019. 10:26 am

Bice tu realno zanimljivo. Armani mi je za sada sumnjiv za top8, ali vezao 2 pobede i to Pao na strani i sad Fener. Preiskusna ekipa, sa preiskusnim trenerom. Himki dobar, bas dobar, Saras isto, sve je moguce, a mnogo kola 34, mi tek na 4...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Naka

Post by Naka » Sat Oct 26, 2019. 12:24 pm

Fener nije ekipa. Zeljko u onoj ekipi trenutno nema autoriteta da preokrene sezonu u svoju korist. Muku ce da vide da u nikad slabijoj EL udju u TOP8.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Oct 26, 2019. 12:28 pm

Veliki udarac ZA Cska...

jagoda3

Post by jagoda3 » Sat Oct 26, 2019. 2:38 pm

Imaš De Cola kao top scorera za EL timove, dokazano. Imaš Williamsa, kao top četvorku za Euroleague, dokazao prošle godine u Bayernu, vrhunski atleta i scorer. Može sve. Imaš Veselya, Duveriogla i Lauvergna, koji mogu zatvorit reket. Imaš Sloukasa kao jednog od top clutchera i vrhunskog playa. Imaš Kalinića i Datomea koja mogu branit sve igrače.. Još Mahmutoglu kao odličan šuter, Westermann kao dobar backup play, pa i Dixon veliki radnik i može prelomit koju utakmicu..

Daleko od lošeg tima, al igraju katastrofa i za ove uložene pare trebalo bi puno bolje..

Milano je ozbiljan tim, nisu oni još odigrali utakmice kompletni. Dobro jih Messina posložio, mogu oni lagano daleko. Slično i Khimki, fali pola rostera a ljudi gaze ko da nije ništa.

Ako bi morao sudit nakon 4 kola ko ide u playoff reko bi: CSKA, Barcelona, Real, Efes, Khimki, Milano,Baskonia a za poslednje mesto teško odlučim. Bayern, Panathinaikos, Fener i Žalgiris bi reko al svima nešto fali.. :D

Asterix

Post by Asterix » Sat Oct 26, 2019. 3:36 pm

Tesko da ce i Milano i Himki uci u 8 vjerovatno 1 od ta dva kluba

Admiral

Post by Admiral » Sat Oct 26, 2019. 6:54 pm

Polako sa Fenerom.
Osnova tima ili im je u padu ili izlazi iz teških i dugih povreda. a plus sto su svi bili na SP.
Privikavanje na Željka i njegov sistem uvek je teze od ostalih ekipa.
Jo se prošle godine baš mučio da se uklopi, tako deluje i Vilijams.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Kazandžija

Post by Kazandžija » Mon Oct 28, 2019. 8:55 am

Mislim da je glavni problem fenera sto su igraci koji su tu duze dosli do dela karijere gde polako padaju. Slukas, Datome, Kalinic, Dikson po meni tesko ce ove a i narednih godina igrati na nivou od pre 2 godine recimo. Doslo je i do zasicenja sigurno. Dalje, to su jako bitni igraci za sistem i tim, rade puno stvari na terenu koje se ne vide kroz statistiku, ali njima treba gazda tima, neko ko vuce, zvezda, rutiner. Uz takvog igraca oni su mnogo bolji, a takvog od Bogdana nemaju. To bi mogao da bude Dekolo, ali videcemo. Vec su i u godinama. Ova sezona je bila prilika da urade ozbiljan remont pa i po cenu rezultata. Doci ce oni do top 8 na suv kvalitet, moguce i f4, ali prosto ne ulivaju poverenje da mogu uzeti titulu, i to ne pricam samo zbog loseg starta. Uopste mi se ne svidjaju kao tim iako tu ima puno igraca koje gotivim. Prosto deluju nekako bezlicno, ko cska

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Oct 28, 2019. 9:15 am

Ako dodju na F4, sve je onda moguce. 😄

Kazandžija

Post by Kazandžija » Mon Oct 28, 2019. 11:30 am

E je*iga 😀 naravno da je moguce. Kako su startovali i kako izgledaju tesko ce bitu u 4 ili 5, sto znaci da ce u plej ofu ici na efes ili cska na primer, bez prednosti domaceg terena, sto je dosta teze nego dosad sto su igrali protiv pao i makabi cini mi se. Lako mogu da izvise i za f4. E sad, naravno da mogu i da se dignu brzo i proigraju i opravdaju kvalitet i ulozeni novac i bez vecih problema stignu ns f4.
Nezahvalna je ova sezona za prognoze, bice dosta poraza ovih ekipa iz vrha, puno ujednacenih timova, bas zanimljivo. U svakom slucaju sve je moguce i nista me ne bi iznenadilo (sem da ne bude spansko finale 😀). I ne sporim ja fenerov kvalitet niti mislim da je Obradovic zaboravio da osvaja titule, prosto mi ne deluju kao sampionska ekipa, ne ulivaju poverenje, ne svidja mi se kako igraju, bez ikakvog sarma

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Oct 28, 2019. 11:53 am

Pa jesu realno katastrofa, bas katastrofa. Ali, opet tek 4 kola, a ima 34, poslozice to Zoc. Jesu igraci u padu forme, karijere, ali poslozice on to.

Bas tesko prognozirati, sve je moguce, videcemo kako ce se ko dizati, a kako ko padati.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Oct 28, 2019. 4:14 pm

Tek je cetvrto kolo,ne visi Fener za plej of jos uvek,a sigurno ce biti bolji kako vreme ide.

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Oct 29, 2019. 10:09 am

Danas prvi deo prvog kola ove nedelje. Ocekuje nas festival evropske kosarke u narednih 4 dana.

Ocekujem pobedu Himkija, bolje deluju, a Pao mi ne deluje da moze brejknuti u Rusiji. Takodje, ocekujem pobedu Efesa.

Najzanimljiviji mec ocekujem je Alba - Milan, Armani u naletu, a Alba je pruzala dobre partije. Ovo je 50-50, ali ocekujem pobedu Albe.

Asvel - Baskonija takodje zanimljiv mec nas ocekuje, ali blaga prednost Baskoniji.

Pitanje sta cu ja uopste stici da pogledam, a bice dobri mecevi. :D

Nemanjic

Post by Nemanjic » Tue Oct 29, 2019. 11:09 pm

ASVEL bgm vec tri pobede sto jeste iznenadjenje,mada ja ocekujem njihov pad i jednu seriju poraza.Ostalo sem losijeg starta Fenera i nekih pobeda Milana za mene ocekivano.

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Oct 30, 2019. 9:37 am

Samo vas posmatram,kako svi vidite Baskoniju u 8 to me zanima :D

Sto se tice Asvela oni ce na strani ici iz katastrofe u katastrofu,kod kuce ce biti skalpova...

Danas slager Saras vs Plaza :D

Fener vidim na F4....Nikada necete nauciti :D...Sinonim za EL-milion nebitnih meceva

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Oct 30, 2019. 4:43 pm

Slazem se sa tobom za Fener Cekicu,a za Baskoniu nisam siguran,ja ih vidim na ivici PO,cak mislim da ce igrati PO

Post Reply