KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Partizan krenuo put Ljubljane. Očekujem laku pobedu, mislim da Partizan ne bi smeo da i drugi put kiksne u Sloveniji u ovako ranoj fazi sezone i ovom momentumu.
Cedevita Olimpija nema čime da isparira na poziciji 4, niti sizea, niti mišića... Nema čime da isparira ni na beku. Na centru potpuno nespremni Zirbes, Boatright se bukvalno raspada, Simonovic takođe na zalasku...
Sve osim pobede 10+ biće veliko iznenađenje
Cedevita Olimpija nema čime da isparira na poziciji 4, niti sizea, niti mišića... Nema čime da isparira ni na beku. Na centru potpuno nespremni Zirbes, Boatright se bukvalno raspada, Simonovic takođe na zalasku...
Ne bih se slozio, ja ocekujem tezak mec i sporo paljenje. Mnogo se putuje da bismo lako igrali i ponavljali neke dobre partije.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Misa Baksuz
Zdovc čeka Partizanovu pobjedu kao zapeta puška 
to die by your side is such a heavenly way to die
Da li iz Ljubljane nastavljamo pravo za Francusku?
To ima vise logike da uradimo nego kad smo iz Mornara isli za Viljnus jer nam je ovo stvarno usput
To ima vise logike da uradimo nego kad smo iz Mornara isli za Viljnus jer nam je ovo stvarno usput
Danas nas ocekuje zanimljiv mec, pobedom bismo preuzeli lidersko mesto, bar do ponedeljka.
U Zg pre par nedelja smo ih rutinski resili, sto mi se uopste ne dopada kao neka uvertira za ovaj mec. Imaju maksimum u Aba ligi, ali zato sve poraze u EC. Lepo je tamo u Ljubljani, steta sto necu biti, taj termin u 5 standardno, subota, dok u gradu nema nikoga.
Edit: Danas je od 18h, jos se nije sat pomerio, inace bi bilo od 17h.
U Zg pre par nedelja smo ih rutinski resili, sto mi se uopste ne dopada kao neka uvertira za ovaj mec. Imaju maksimum u Aba ligi, ali zato sve poraze u EC. Lepo je tamo u Ljubljani, steta sto necu biti, taj termin u 5 standardno, subota, dok u gradu nema nikoga.
Edit: Danas je od 18h, jos se nije sat pomerio, inace bi bilo od 17h.
Mislim da ćemo mi smirenije igrati sem ako nas nekim "forama" ne izbace iz ritma. Cirbes, Simonović, Blažič i Edo će pokušati da daju i više od svog maksimumu ali izgoreće. Rutinski na kraju.
- Misa Baksuz
Gledajući od početka sezone mečeve ove dvije ekipe reklo bi se iz keca u dvojku. Olimpija puno bolje igra na početku utakmice dok Partizan igra sve bolje i bolje kako utakmica odmiče. Ključ je da im se zaustavi vanjski šut za 3 poena, tranzicija Cody Millera McIntyrea i Jake Blažića i da im se napadne skok jer su jako tanki u zagrađivanju. Nadam se da će Partizan biti prva ekipa kojoj neće prodat onaj glupi specijal iz leđnog bloka 4 za 1. Do sada su svima to prodavali, nekima po 2-3 puta na istom meču 
to die by your side is such a heavenly way to die
Pa mi onu Igokeu sa trenerom amaterom nismo mogli 10 dobit, Rimac je ozbiljan trener za aba ligu, bice dobro ako uopste dobijemo ovaj mecPavlaka wrote: ↑Fri Oct 25, 2019. 5:57 pmPartizan krenuo put Ljubljane. Očekujem laku pobedu, mislim da Partizan ne bi smeo da i drugi put kiksne u Sloveniji u ovako ranoj fazi sezone i ovom momentumu.
Cedevita Olimpija na poziciji 4 ima takav krater, da bi bilo sramota da Thomas, pa i Novica i Birčević tu ne naprave razliku. Muric i Simonovic su i snagom i visinom potpuno inferiorni... Zirbes igra 10 minuta i to očajno, Hopkins nije nivo ABA 2 lige još... To nas stavlja u apsolutno dominantnu poziciju unutra.
Na to bi trebalo dodati jako lošeg Boatright za sad, koji nakon povrede ahilice uopšte i nije isti igrač kao pre. Raspada se već 2 godine. Tako da na pleju sve ostaje na Codi Miller McIntyre, koji jeste odličan igrač, ali ne može sam na Waldena, Gordića, Jaramaza, Paigea.
Na to bi trebalo dodati jako lošeg Boatright za sad, koji nakon povrede ahilice uopšte i nije isti igrač kao pre. Raspada se već 2 godine. Tako da na pleju sve ostaje na Codi Miller McIntyre, koji jeste odličan igrač, ali ne može sam na Waldena, Gordića, Jaramaza, Paigea.
- Tajler Darden
Saglasan Pavlaka.
Nisam znao da je Boutrajt imao povredu. Deluje do sada očajno, što znači... Nas će zatrpati.
Idemo na live.
Nisam znao da je Boutrajt imao povredu. Deluje do sada očajno, što znači... Nas će zatrpati.
Idemo na live.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Novi poraz u Sloveniji, Cedevita Olimpija prva trenutno.
EC ispred Aba lige, tako da samo neka ide ovako.
EC ispred Aba lige, tako da samo neka ide ovako.
Dve reci: Sasava druzina
Voldenu je primetan umor... Ali gledati kukavnog Pejnersa... Svaka njemu cast na atipicnosti, ali ovo sto on daje klubu moze i Bezbradica.
Ovo je uzasna utakmica, za ciji rezultat je jedini krivac trener i niko drugi.
Ovo je uzasna utakmica, za ciji rezultat je jedini krivac trener i niko drugi.
Simonovic 15 poena Birca,Novica,Tomas zajedno 9... i laganih 15 za Olimpiju... Ispusili smo ga sad najjacePavlaka wrote: ↑Sat Oct 26, 2019. 4:40 pmCedevita Olimpija na poziciji 4 ima takav krater, da bi bilo sramota da Thomas, pa i Novica i Birčević tu ne naprave razliku. Muric i Simonovic su i snagom i visinom potpuno inferiorni... Zirbes igra 10 minuta i to očajno, Hopkins nije nivo ABA 2 lige još... To nas stavlja u apsolutno dominantnu poziciju unutra.
- White Mamba
Pa da li smo spustili 2 lopte dole...
Zajeb sa dva igraca, apsolutno..
Ne znam da li je moguce izvuci se, ali bilo bi pozeljno
Lose..bas
Zajeb sa dva igraca, apsolutno..
Ne znam da li je moguce izvuci se, ali bilo bi pozeljno
Lose..bas