KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

samig

Re: KK Partizan 2019/20

Post by samig » Sat Oct 26, 2019. 7:53 pm

Pravimo igrace od raspalih Simonovica i Cirbesa....

Sramotna odbrana celu utakmicu.

Gde su bile oci onome ko je doveo Painersa.

Viduka

Post by Viduka » Sat Oct 26, 2019. 8:07 pm

Kako veceras raskinuti ugovor sa Parahovskim i Painersom. Sramota je da dva, ako nista drugo onda iskusna igraca, pruzaju ovakve partije. Ovaj Parahovski je go ku**c od igraca.

Dovla_

Post by Dovla_ » Sat Oct 26, 2019. 8:10 pm

Ne znam da li je Volden umoran a i od čega?! ali sve više mi deluje kao promašaj.
Plej koji ne može da završi na obruču da iskreira iz 1:1 igre ,a najjače oružje mu je šut za 3 i to kad je sam u principu + agresivna odbrana ali sumnjam da se zato dovodi strani igrač na 1

boki111

Post by boki111 » Sat Oct 26, 2019. 8:14 pm

boki111 wrote:
Wed Oct 23, 2019. 10:49 pm
Olimpija izgubila kuci od Nantera u zavsnici.
Bice nezgodan mec, nadam se da ce biti otvoren do zadnje cetvrtine, a onda mislim da mi imamo vece sanse.
Simonovic u odlicnoj formi igra, Boutrajt nije vise onaj stari (kad se setim okrsaja sa Hecerom...) ali je i dalje dobar igrac i tu su Blazic i Mekintajer i nas Edo.
Ostatak bas tanak za standarde Cedevite, ali svakako nezgodanpoivnik, na ko zna kojem gostovanju u poslednjih mesec dana, posle EK pobede gde smo dosta istroseni energetski.
Poraz nije smak sveta, ali bi pobeda bas bas dobro dosla.
Bio je otvoren do pocetka poslednje, ali je tok utakmice mirisao ipak da ce da se odvoje.
Potcenjuje se Olimpija, a nas tim se precenjivao+nezgodan termin za ovaj mec.
Mislim da su nam vece sanse sada protiv Limoza, jer ce tim imati valjda neku reakciju na ovo.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Oct 26, 2019. 8:42 pm

Ide ovde makar jedno šilbovanje.

Nemoguće je da Peiners i Parahovski okrenu svoje igre za 180 stepeni.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Misa Baksuz

Post by Misa Baksuz » Sat Oct 26, 2019. 9:07 pm

Parahovski +9, Novica +6, svi ostali u debelom minusu. :D
to die by your side is such a heavenly way to die

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sat Oct 26, 2019. 10:38 pm

White Mamba wrote:
Sat Oct 26, 2019. 7:48 pm
Pa da li smo spustili 2 lopte dole...
Zajeb sa dva igraca, apsolutno..
Ne znam da li je moguce izvuci se, ali bilo bi pozeljno
Lose..bas
Mambole, nemas prava da se zalis na Pejnersa

White Mamba

Post by White Mamba » Sat Oct 26, 2019. 10:44 pm

#MeniJeNajteze :D

Naka

Post by Naka » Sat Oct 26, 2019. 11:45 pm

Ovaj poraz ide na dusu treneru koji je u zadnjoj cetvrtini uspanicio ekipu i doveo je do samounistenja. Ovi momci bez organizacije ne mogu. Volden osetno umoran, jednostavno uzasne kretnje. U odbrani kao kesa. Gordiceve minijature dobro procitane i pripremljene. Jaramaz siluje vec trecu utakmicu za redom. Za Pejdza vrlo malo akcija, vrlo malo igre na njega...

Nije mi jasna skracena minutaza za Novicu, pa cak je i belorus bolje delovao od Mozlija (koji nije mogao da zagradi nista pored Cirbesa)... Tomas uzasan danas, previse na silu...
E sad ono kljucno, Pejners... Imao sam ja neku viziju da on mozda moze da se opusti, odigra individualno 1 na 1, da improvizuje neki napad, ali covek je bukvalno u nokdaunu i ne verujem da ce se odatle vracati. Decko je promasaj decenije. Nadam se da ce se naci izlaz iz te situacije i da ce se doticni zameniti ili nekim domacim igracem ili nekim ozbiljnim igracem dostojnim da igra u Partizanu.

Asterix

Post by Asterix » Sun Oct 27, 2019. 1:18 am

Pa neka dovedu tog 2/3 igraca a maknu Pejnersa, Parahuskog da jos sacekaju ako budemo imali srece dobicemo jos jednog upotrebljivog igraca:)

markovl12

Post by markovl12 » Sun Oct 27, 2019. 2:48 am

Viduka wrote:
Sat Oct 26, 2019. 8:07 pm
Kako veceras raskinuti ugovor sa Parahovskim i Painersom. Sramota je da dva, ako nista drugo onda iskusna igraca, pruzaju ovakve partije. Ovaj Parahovski je go ku**c od igraca.
Da se neko od nas nalazi u situaciji u kojoj je Parahovski, ako je istina ono sto se prica, poslednja stvar na svetu bi mu bila kosarka.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sun Oct 27, 2019. 8:09 am

markovl12 wrote:
Sun Oct 27, 2019. 2:48 am
Viduka wrote:
Da se neko od nas nalazi u situaciji u kojoj je Parahovski, ako je istina ono sto se prica, poslednja stvar na svetu bi mu bila kosarka.
Onda lepo nek kaze dajte ljudi da raskinemo ugovor, bolje je za sve...pa nek se posveti porodici a ne da nastavlja da uzima ugovor, mozda i najskuplji u istoriji kluba.

Misa Baksuz

Post by Misa Baksuz » Sun Oct 27, 2019. 10:25 am

Mnogo se mrači oko jednog nebitnog poraza. ABA takmičenje je izgubilo izravan ulaz u Evroligu i ne donosi ništa dok je Evrokup dobio 2 licence. Nije Andrea glup čovjek. Vidi on sve što vidimo i mi i to bolje od nas. Glavni cilj mora da bude finale Evrokupa. Ljudi u klubu su toga itekako svjesni.
Partizan jako dobro igra u Evrokupu dok se u ABA ligi rasporedjuje minutaža igračima i ne daje joj se toliki značaj što se vidi i po igri. Neću da kažem da se otaljava posao ali se vidi različita energija i pristup u ta dva takmičenja. Čak mislim da se kroz ABA utakmice podiže svojevrsna tenzija unutar ekipe što se vidi po različitom vođenju utakmica ABA lige i Evrokupa. Još utakmica u Limožu i izlazi se iz teškog perioda u kojem je Partizan odigrao 9 utakmica izvan Beograda i samo 2 u svom gradu. Ja sam izrazito zadovoljan omjerom. Da mi je neko rekao na kraju prošle sezone da ćemo 26. oktobra imati osvojen ABA superkup, ABA omjer 2-2 nakon 4 gostovanja i omjer 4-0 u Evrokupu rekao bi mu da je lud.
to die by your side is such a heavenly way to die

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Oct 27, 2019. 11:36 am

Nisam saglasan sa teorijom da je ABA nebitna.

EK jeste važniji i realniji cilj, pre svega što nema blata i mulja. Samo... I do tog toliko željenog finala mora se doći tako što će se poštovati svaka utakmica, svaki rival i svaki minut proveden na terenu. Bez obzira na ime protivnika i okrilje pod kojim se takmičimo.

Nije sramota izgubiti, ali da se ne lažemo, ovo juče je bio debakl.

Kola su krenula nizbrdo i otišlo se u provaliju. Neki njihovi promašeni šutevi doprineli su da ne bude - 20.

Doći će dan kad će se u EL ići na neki normalan način, neće se sigurno neki klinac pitati da li je Partizan išao na finale EK, već što nema trofeja.

Budžet koji klub ima, obavezuje sve da ne biraju meč kada će se zalagati.

Tankovanje će se obiti o glavu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Viduka

Post by Viduka » Sun Oct 27, 2019. 11:46 am

markovl12 wrote:
Sun Oct 27, 2019. 2:48 am
Viduka wrote:
Nikakav problem, klub izadje ispred igraca i saopsti da zbog tog i tog razloga ne moze da racuna na igraca, ali isto tako ne zeli da raskine ugovor jer ga smatra delom familije. Dopusti mu da uzme koliko god mu je potrebno vremena, ali zbog samog kluba, renomea, navijaca, rezultata..., nadje nekog ko ce ga zameniti.
Uz duzno postovanje, klubovi nisu socijalne ustanove, pa da brinu svaciju brigu. Naravno da treba pomoci i izaci u susret, ali isto tako, prevashodno treba misliti o klubu.
Klub je duzan da nadje zamenu i tacka.

Locked