Ostala nacionalna prvenstva i klupska takmičenja
Moderator: Moderator
-
OnlineIrriducibili
Re: Ostala nacionalna prvenstva i klupska takmičenja
Flamengo pregazio Gremio sa 5:0 i plasirao se u finale. Definitivno dve najbolje ekipe, Flamengo i River Plate, ce igrati veliko finale
non mollare mai
-
OnlineIrriducibili
Ibra i Carlos Vela su fenomenalni, ali je Josef Martinez neprikosnoveni kralj MLS lige. Krajnje je vreme za neku od liga petice
Pomenuta dvojica ce u pola 5 imati okršaj koji ce dati LA finalistu konferencije
Pomenuta dvojica ce u pola 5 imati okršaj koji ce dati LA finalistu konferencije
non mollare mai
Jedva cekam finale, bice spektakl. Ne kao prosle godine, ali bice i ovo za pamcenje. Ocekujem da River odbrani tron :)
Ibra i Vela su tu zbog "penzije". Doduse mogao je Vela jos u Evropi da igra, ali ipak je resio da ide tamo i po mom misljenju nije pogresio. Martinez je tata u MLS-u i ove i prosle sezone. Stvarno steta sto onakav momak igra tamo, a realno je ozbiljan kapacitet za Evropu. Ocekujem ga vec na zimu u Evropi.
Ibra i Vela su tu zbog "penzije". Doduse mogao je Vela jos u Evropi da igra, ali ipak je resio da ide tamo i po mom misljenju nije pogresio. Martinez je tata u MLS-u i ove i prosle sezone. Stvarno steta sto onakav momak igra tamo, a realno je ozbiljan kapacitet za Evropu. Ocekujem ga vec na zimu u Evropi.
-
OnlineIrriducibili
- Monogamija
Moskovski derbi u toku
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Dva moskovska derbija u jednom danu i oba 0:0. CSKA promasio penal protiv Dinama.
Spartak izgleda samo protiv ljutih rivala uzima bodove :) Nadam se da ovo znaci njihov povratak u formu.
CSKA se definitivno oprasta od titule, a Dinamo se izvlaci iz zone ispadanja.
CSKA se definitivno oprasta od titule, a Dinamo se izvlaci iz zone ispadanja.
Tek sad vidim kakva je borba za titulu u Kini tri kola pre kraja.
Guangdzou Evergrand i Sangaj u sledecem kolu direktan okrsaj za prvo mesto, a sa treceg mesta vreba Peking Guan koji zaostaje dva boda za Gvangdzouom i bod za Sangajem.
Kako stvari stoje pobednik ovog meca osvaja titulu, a remi bi isao na ruku ovima iz Pekinga, ma da mislim da ni tad ne bi bili prvi. Bice zanimljivo to ispratiti, samo sto treba cekati do 23. novembra...
Guangdzou Evergrand i Sangaj u sledecem kolu direktan okrsaj za prvo mesto, a sa treceg mesta vreba Peking Guan koji zaostaje dva boda za Gvangdzouom i bod za Sangajem.
Kako stvari stoje pobednik ovog meca osvaja titulu, a remi bi isao na ruku ovima iz Pekinga, ma da mislim da ni tad ne bi bili prvi. Bice zanimljivo to ispratiti, samo sto treba cekati do 23. novembra...
U poslednjem kolu Svedske Allsvenskan lige, Malme sa 63 boda vodi 2-0 kao gost, a Djurgarden koji je trenutno na prvoj poziciji sa 65 bodova gubi od Norcepinga sa istovetnih 2-0, takodje kao gost.
-
OnlineIrriducibili
Da li je realno da ce u zadnjem kolu prokockati titulu?
Sada se i Hammarby pita
Sada se i Hammarby pita
non mollare mai
- Monogamija
Ovaj vikend još jedan derbi u Rusiji.
Danas od 17h igraju Zenit - CSKA
- Monogamija
- Monogamija
Činjenice koje su karakteristika svih liga, takmičenja i utakmice na globalnom nivou.
Da dopunim post...
Veceras 23.11.2019 u (20:00) ispravka u 21:00 finale Copa Libertadores: River Plate - Flamengo. Prenos na TV Arena Sport 1. Slepcima stoji na sajtu u 20:00. Izvinjavam se zbog greske.
Proslogodisnji sampion River Plate docekuje trenutno mozda i najbolju Juznoamericku ekipu Flamengo.