Bas me zanima da li ce igrati Asano u cetvrtak... Sve mi se cini kao da cemo gledati bravure Djoleta Ivanovica i ove evropske veceri...Hamato_YoSHi wrote: ↑Mon Aug 05, 2019. 3:25 pmNece nam biti lako, nemamo srece kao ovi preko puta, ali mozemo proci. Savo je rekao danas da je Asano odradio jak test fizicke spremnosti danas i da se pokazao kao dobro spreman. Ne mogu docekati cetvrtak...prvo turke, pa onda za Solun...Paok ole, o-le-olee-oleeooo....
FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Ja mislim da Djole nece igrati ni u jednoj kombinaciji, a ocekujem Asana levo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Hamato_YoSHi
Ja se nadam da ce ga staviti, ako ne od prvog minuta da igra, barem od 60og...mada bih voleo da ga vidim kao startera...Sezione wrote: ↑Mon Aug 05, 2019. 3:56 pmBas me zanima da li ce igrati Asano u cetvrtak... Sve mi se cini kao da cemo gledati bravure Djoleta Ivanovica i ove evropske veceri...Hamato_YoSHi wrote: ↑Mon Aug 05, 2019. 3:25 pmNece nam biti lako, nemamo srece kao ovi preko puta, ali mozemo proci. Savo je rekao danas da je Asano odradio jak test fizicke spremnosti danas i da se pokazao kao dobro spreman. Ne mogu docekati cetvrtak...prvo turke, pa onda za Solun...Paok ole, o-le-olee-oleeooo....
Nadam se i ja. To mu je sekundarna pozicija, ali neko ofanzivno levo krilo koje se ubacuje, mislim da bi to moglo da prodje...Sumu ne dirajte, nek stoji tu, ne pomerajte ga!
私は1つの名前しか知りません
Asano nek šeta između linija,a Brežančić nek folira da je krilo narodski rečeno
ili terminom fudbal menadžera Asano inside forward,Rajko full wing back
ili terminom fudbal menadžera Asano inside forward,Rajko full wing back
Celavi okacio fotografiju zgloba, uopste mi ne deluje da ce igrati u cetvrtak...
Nisam hteo da kacim, da se zgadi ljudima. Ali, tesko ovo spada do cetvrtka...
- Batica ubica
Sad ćemo videti da li je Pešukić Rajova kombinacija ili pojačanje...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Rajova kombinacija je svakako ali nadamo se da zna i fudbal.
Nema logike da pocne Perisa u cetvrtak, covek je juce preblejao po Bg dok su momci igrali tekmu, jedna od jacih kombinacija ove uprave definitivno.
Problem nam je što nemamo te polivalentne (ko je rekao Gulan?) štopere, a sad druge strane, nemamo ni drugog desnog beka. Čak ni Ćelavi nije bek, a fascinantno je kako nam se dešava da u utakmicu sezone ulazimo bez igrača na poziciji koja nam je najkritičnija. Plašim se da nas na kraju ne košta ispadanja to jajarenje i njihova kombinacija.
Kad će Periša ako ne sad? Ako ne bude u postavi, to će biti dokaz da mu trener apsolutno ne veruje, i da od njega u Partizanu neće biti ništa.
Drugo potencijalno rešenje je da se Urošević ili Brežančić prebace na desnu stranu. Prvi je katastrofalan u odbrani, i na prirodnoj poziciji igra jer bar nešto može da donese u napadu. Taj segment njegove igre je na desnoj strani neupotrebljiv, tako da ostaje rupa. Što se tiče Brežančića, glupo je da kvalitetnijeg igrača prebaciš na poziciju koja nije njegova.
I treća solucija koju vidim je ono što smo gledali protiv Mačve. Neko od krila da se prebaci na tu poziciju, kao što je urađeno sa Lutovcem. Pada mi na pamet da bi mogao Savo možda da proba sa Ivanovićem. U Srbiji su svakako bekovi priučeni. To su bili igrači koji su igrali na nekim drugim pozicijama, kada su ih sa 16-17 godina prekomandovali u odbranu i na desnu ili levu stranu, u zavisnosti od toga kojom nogom šutiraju loptu. Između ostalog, ovo je verovatno i glavni razlog što ne možemo da vidimo krštenog beka godinama. Ivanoviću niko tada nije rekao da nema kvalitet za ovaj nivo fudbala, tako da je ostao u napadu. Objasniti mu šta treba da radi, svakako može da trči napred-nazad do sutra, a kad je mogao jedan Ešli Jang da se prebaci, može vala i on.
Kad će Periša ako ne sad? Ako ne bude u postavi, to će biti dokaz da mu trener apsolutno ne veruje, i da od njega u Partizanu neće biti ništa.
Drugo potencijalno rešenje je da se Urošević ili Brežančić prebace na desnu stranu. Prvi je katastrofalan u odbrani, i na prirodnoj poziciji igra jer bar nešto može da donese u napadu. Taj segment njegove igre je na desnoj strani neupotrebljiv, tako da ostaje rupa. Što se tiče Brežančića, glupo je da kvalitetnijeg igrača prebaciš na poziciju koja nije njegova.
I treća solucija koju vidim je ono što smo gledali protiv Mačve. Neko od krila da se prebaci na tu poziciju, kao što je urađeno sa Lutovcem. Pada mi na pamet da bi mogao Savo možda da proba sa Ivanovićem. U Srbiji su svakako bekovi priučeni. To su bili igrači koji su igrali na nekim drugim pozicijama, kada su ih sa 16-17 godina prekomandovali u odbranu i na desnu ili levu stranu, u zavisnosti od toga kojom nogom šutiraju loptu. Između ostalog, ovo je verovatno i glavni razlog što ne možemo da vidimo krštenog beka godinama. Ivanoviću niko tada nije rekao da nema kvalitet za ovaj nivo fudbala, tako da je ostao u napadu. Objasniti mu šta treba da radi, svakako može da trči napred-nazad do sutra, a kad je mogao jedan Ešli Jang da se prebaci, može vala i on.
- Old school
Od ćelavog nema ništa. Ovo je min. 7 dana "ležarine".