FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
CikaZika

Re: FK Partizan

Post by CikaZika » Thu Oct 31, 2019. 4:58 pm

Podrska Savi Milosevicu je jako vazna, da se odradi na greskama i teraj dalje.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Nov 01, 2019. 10:38 am

Izgleda da će Igor Duljaj stići kao pojačanje u stručni štab.

Jedan od najdražih igrača.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Nov 01, 2019. 10:55 am

Apsolutno, veliki doktor igre.

Naka

Post by Naka » Fri Nov 01, 2019. 12:00 pm

Vazura izjavio kako cela Evropa vidi da mi vec par godina pravimo tim za buducnost... Samo nikako da napravimo tim za sadasnjost...

Viduka

Post by Viduka » Fri Nov 01, 2019. 12:18 pm

Kaze Ostojic da je ocekivao da Stojkovic "pokupi loptu" kod drugog gola Cukarickog. Kao da ne igraju vec odredjeni period zajedno i da ne zna da Stojkovic osim u cistim 1v1 situacijama ne izlazi sa gol linije.

Monogamija

Post by Monogamija » Fri Nov 01, 2019. 12:46 pm

Kada sam gledao snimak čini se čak i da ga je Ostojić pozvao da pokupi loptu.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Viduka

Post by Viduka » Fri Nov 01, 2019. 1:09 pm

Monogamija wrote:
Fri Nov 01, 2019. 12:46 pm
Kada sam gledao snimak čini se čak i da ga je Ostojić pozvao da pokupi loptu.
Milion puta je to neko od defanzivaca uradio i Stojkovic u 95% slucajeva nece da ide na loptu. Zato se vise nego sto bi trebalo, desava da neko od igraca traljavo ispuca loptu u aut ili korner. Ali to je cinjenica. A ako je to nesto sto je meni poznato, trebalo bi da bude poznato sve do jednom igracu u klubu.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Nov 02, 2019. 1:10 pm

Scekic i Fica Stevanovic pocinju umesto Sume i Bambija.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat Nov 02, 2019. 1:12 pm

Drzi Savo Asana u 11 kao da mu je rod najrodjeniji...dve rokade Scekic i Filip u 11,Suma i Tosic na klupi

Viduka

Post by Viduka » Sat Nov 02, 2019. 1:16 pm

Nemanjic wrote:
Sat Nov 02, 2019. 1:12 pm
Drzi Savo Asana u 11 kao da mu je rod najrodjeniji...dve rokade Scekic i Filip u 11,Suma i Tosic na klupi
Na kraju, sam sebi kopa rupu. Svaki nepovoljan rezultat, najvise njega udaljava od zacrtanog cilja. Ako nastavi da gubi bodove, nikad nece ostvariti svoju zelju da radi u jednoj od najjacih liga.

Viduka

Post by Viduka » Sat Nov 02, 2019. 3:51 pm

Partizan - Vojvodina 4:0

B13

Post by B13 » Sat Nov 02, 2019. 4:00 pm

Rutinski.

Sadik je majstor fudbala. Drago mi je što sam bio na pravoj strani dok su ga skoro svi pljuvali. Sve se ovo naziralo od početka, samo je trebalo videti.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Nov 02, 2019. 4:12 pm

Dve tekme dajemo 4 gola, pa se sve mucimo da damo. Licimo na Arsenal Vengerov definitivno i to mi se ni malo ne dopada.

Bravo za pobedu, da prekinemo niz!

Viduka

Post by Viduka » Sat Nov 02, 2019. 4:33 pm

Sadik danas odlican. Iako je Natko postigao dva pogotka, Sadik je za mene igrac utakmice. Dve asistencije i pogodak. Svaka cast!
Kao sto sam vec napisao na live temi, Natko je opet pokazao klasu vise u odnosu na vecinu nase lige, ali se bas vidi koliko je nespreman. Takodje, Asano zasluzuje pohvale za danasnje izdanje. Dosta se trudi, ucestvuje u igri...i sve to bi bilo vise nego dovoljno, da nije oveden za 1m evra iz Arsenala, kao neko ko ce da pravi razliku. Ovako, jbg. i dalje nije dovoljno dobro. Mali Stevanovic solidan, Zdjelar postigao jedan od sigurno najlepsih golova ove sezone, pritom odigrao standardno dobro, kao i vecina ekipe.
Ono sto mi se bas ne svidja, jeste ponovno vracanje lopte Stojkovicu i to u vise navrata, gde je svaki put to izgledalo lose i cak u jednom slucaju moglo da nas kosta primljenog pogotka. Ne razumem, kroz celu karijeru Stojkovic nije dobar u tom segmentu, to bi trebalo da bude poznato. On nije Nojer ili Ederson, pa da mu je i pas igra jedan od kvaliteta. Savo to ocigledno mora da im napomene ili ako je on zagovornik te igre, da se okane toga, posto nas je to vec kostalo i kostace nas opet.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Tue Nov 05, 2019. 10:52 pm

Mnogo je specifican igrac Sadik.
Ja se ne secam kada je neki nas napadac lakse ulazio u sanse od njega. Eventualno Dijara i Kleo.
Covek u svakoj utakmici udje u par odlicnih sansi. Definitivno zna da se krece sto ima veze i sa osecajem, kao i sa tim gde je ucio fudbal, a on ga nije ucio od nasih bata Djora strucnjaka, nego u Italiji, gde generalno postoje dobre akademije.
Dakle, Sadikovo kretanje je odlicno. Stalno miksuje, po dubini, po strani, izmedju dva stopera, izmedju stopera i beka, vezuje defanzice za sebe i ostavlja dosta prostora za ulazak vezista iz drugog plana.
Jos dva velika Sadikova kvaliteta su to sto stalno ucestvuje u igri, uvek je na lopti ili u blizini lopte, uvek je u igri, retke su situacije kada se zapitas da li je uopste na terenu, kada je daleko od lopte i potpuno van igre, kao i to sto ume da osvoji loptu, da je zadrzi i odlozi siagracu za nastavak napada, cak cesto ume i da probije po strani i napravi visak.
Mane su realizacija i skok igra. Realizaciju polako popravlja, nije to nesto sto moze preko noci, potrebno je vreme da se steknu rutina i samopouzdanje. Za mene je mnogo bitnije to da on sa lakoćom ulazi u sanse.
Druga mana je skok igra, sto meni generalno vise smeta. Cudno mi je da igrac od 192 deluje potpuno bezopasno u skoku.
Ali, dobro, da Sadik ima zavrsnicu i skok igru, sa ostalim kvalitetima, on bi danas cinio tandem sa Dzekom, koji bi licio na Kapelov tandem Trezege-Ibrahimovic.
Meni poverenje uliva to sto je on, verovatno, omiljeni igrac Milosevicu, sto ovaj stvarno veruje da je Sadik potencijalno napadac visoke klase i neko za koga vredi dati 1,6 miliona, a znamo da je Milosevic bio vrhunski centarfor, tako da se nadam da ume da proceni talenat i kvalitet igraca na poziciji koju je sam igrao dvadeset godina.

Locked