FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Monogamija
Re: FK Crvena zvezda
Rutinska pobeda, Žander solidan za domaćicu, ali i dalje ostaje žal iz kog razloga smo olako prodali Aleksu Terzića. U ovoj ekipi ima mesta za malog Gavrića, koji uz Marina može mnogo da napreduje.
Idemo sad u Novi Sad pa polako se okrećemo engelezima.
Idemo sad u Novi Sad pa polako se okrećemo engelezima.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Opet Veljka Nikolica nije bilo ni na klupi... I da ponovim, malog su predstavljali kao velikog talenta. Mozda je bolje da je i on prosao kao Terzic i onaj Jocic, ako se bese tako preziva. Samo se plasim da ce isto da urade i sa Erakovicem i Gavricem koji su bez sumnje strasni igraci.
CZ pokrece Zvezda tv na telekom platformi i internetu od 5.novembra j pidne startuje.
- Monogamija
Znači mi koji smo SBB mi ga duvamo 
Elem, danas idemo u NS Proleteru na noge, od 16h. Očekujem glatku pobedu i igrače sa manjom minutažom u ekipi, kako se ne bi neko od bitnijih igrača povredio i tako doveo u pitanje učešće u u utakmici u sredu.
Elem, danas idemo u NS Proleteru na noge, od 16h. Očekujem glatku pobedu i igrače sa manjom minutažom u ekipi, kako se ne bi neko od bitnijih igrača povredio i tako doveo u pitanje učešće u u utakmici u sredu.
Isao sam na Marakanu protiv TSC, raduje pojava TSC u LLSL. Evropski klub u svakom aspektu. Odmah je bolja utakmica kad protivnik zeli da igra fudbal. Proleter je bio cisto odradjivanje posla, a raduju golovi Garsije i Boacija pred Totenhem.
- Monogamija
KZŠ uoči utakmice sa Totenhemom
- Monogamija
Nadam se da će ova kišna monotonija večeras biti preokrenuta u slavlje i nove bodove.
Verujem da ćemo biti koncentrisaniji večeras i nećemo dozvoliti ono što nam se desilo u Engleskoj. Mislim da večeras La Para može biti ključ, posebno jer zna ostrvski stil fudbala, a i gore je pokazao da može, samo treba da budemo strpljivi. Večeras strpljenje i mirnoća mora da budu na najvišem nivou i čekati priliku koja će se ukazati i iskoristiti je, kako se ne bi smo posle češali i pričali kako eto nismo iskoristili svoje šanse. U ovakvim utakmicama i najmanja šansa MORA da se iskoristi. Sinoć smo videli kako je Slavija odigrala muški, pa pre tri nedelje kako je Dinamo pokazao zube Sitiju, dakle, sve se može, samo je potrebno pokazati muda i preuzeti odgovornost kada treba i da, napravite neki faul večeras i žuti karton to je dozvoljeno, još ako cilj opravda sredstvo, niko se neće sećati da je Zvezda napravila 20 faulova i 4 žuta kartona i da su dvojici igrača Totenhema pocepani dresovi u duelima sa Kanjasom, Gobeljom, Degenokom itd.
AJMO ZVEZDO!!!
Verujem da ćemo biti koncentrisaniji večeras i nećemo dozvoliti ono što nam se desilo u Engleskoj. Mislim da večeras La Para može biti ključ, posebno jer zna ostrvski stil fudbala, a i gore je pokazao da može, samo treba da budemo strpljivi. Večeras strpljenje i mirnoća mora da budu na najvišem nivou i čekati priliku koja će se ukazati i iskoristiti je, kako se ne bi smo posle češali i pričali kako eto nismo iskoristili svoje šanse. U ovakvim utakmicama i najmanja šansa MORA da se iskoristi. Sinoć smo videli kako je Slavija odigrala muški, pa pre tri nedelje kako je Dinamo pokazao zube Sitiju, dakle, sve se može, samo je potrebno pokazati muda i preuzeti odgovornost kada treba i da, napravite neki faul večeras i žuti karton to je dozvoljeno, još ako cilj opravda sredstvo, niko se neće sećati da je Zvezda napravila 20 faulova i 4 žuta kartona i da su dvojici igrača Totenhema pocepani dresovi u duelima sa Kanjasom, Gobeljom, Degenokom itd.
AJMO ZVEZDO!!!
Mislim da ovakvo vreme tj.mokar, klizav teren odgovara gostima. Totenhem je dinamicniji sto su pokazali i u prvom mecu, poseduju vecu snagu. Zvezda moze da se nada da kontrama i prekidima ugrozi mrezu gostiju. Po meni nece biti ni 2-0 ni 0-5, jer nisu realni rezultati ali ocelujem veceras 2 ili 3 gola na mecu.
- Monogamija
Klinci vode 1-0 na 20ak min do kraja
- Monogamija
Bravo klinci, 2-0. KRAJ.
- Monogamija
Polako idemo na live temu
Jednostavno je, kad ne daš iz 3 mrtve šanse gol, bolje ne možeš ni da prođeš.
I sve tri na aktivnom rezultatu.
Razlika u kvalitetu je toliko velika da svaku sitnicu moramo da koristimo a ne ovakve prilike.
Pitanje da li bi i da smo dali, uzeli i bod, ali katastrofu ne bi doživeli.
Pohvale za Njegoša, i opet kritike za Jovančića.
Ne znam zašto je i pokušavao sa njim kada ne moze da se sastavi.
I sve tri na aktivnom rezultatu.
Razlika u kvalitetu je toliko velika da svaku sitnicu moramo da koristimo a ne ovakve prilike.
Pitanje da li bi i da smo dali, uzeli i bod, ali katastrofu ne bi doživeli.
Pohvale za Njegoša, i opet kritike za Jovančića.
Ne znam zašto je i pokušavao sa njim kada ne moze da se sastavi.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- Monogamija
Jovančić bi ovom svojom partijom po svoj logici trabalo da bude udaljen od mesta u 18. Nikom nije jasno šta je on to hteo sa Jovančićem koji poslednju dobru utakmicu odigrao pre tačno 366 dana 06.11.18. Razlika je evidenta tu nema nikakve priče, ali kao što sam i napisao u uvodu utakmice, ovde nema mesta neiskorišćenim prilikama i desilo se upravo to, nismo iskoristili 3 šanse i pojedoše nas.
Idemo dalje, imamo još uvek šansu za LE, moramo se konsolidovati i pojuriti proleće u Evropi.
Idemo dalje, imamo još uvek šansu za LE, moramo se konsolidovati i pojuriti proleće u Evropi.
Igras LS, znas da ces da se branis veci deo takmicenja. Jednog beka das besplatno Rapidu iz Beca, drugog ne resigistrujes.
Imas Krsticica u timu, zaradio si lovu od LS i sledecu sezonu docekas sa tandemom Jovancic - Petrovic.
"Polivaj Terzo madjio"
Imas Krsticica u timu, zaradio si lovu od LS i sledecu sezonu docekas sa tandemom Jovancic - Petrovic.
"Polivaj Terzo madjio"