Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
Re: Engleska Premijer Liga
Klop ruinira Djozepa, a Djozep ponovo pokazuje svoj vecni problem da napravi nesto ako nema tri puta jaci tim od konkurencije.
- Irriducibili
-
Dragan Mance
Liverpul pored najbolje igre obilato koriste i sudijski vetar u leđa.
- Tajler Darden
I nije prvi put protiv Liverpula... Sad već postaje redovna pojava.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ma ovo je smesno koliko FA gura Liverpul. Igraju dobro, sve je to ok, ali ovoliko navlacenje prosle i pogotovo ove sezone je necuveno.
-
Dragan Mance
Ako sada ne osvoje predugo očekivanu titulu većina navijača Liverpula će se samoubiti. Odatle malo navlacenja na njihovu vodenicu. A iskreno "vetar u leđa" im suvišan, Klop stvorio pravu paklenu mašinu koja, što je najvažnije, ne prosipa mleko na onim manjim tekmama i protiv doslovce lakših rivala.
- Monogamija
Ona prva situacija je penal kao suza, e sad se tu postavlja pitanje koji su kurac uvodili VAR. Druga situacija, po mom mišljenju nije penal, jer ga je pogodio sa pola metra u šaku, nije ima vremena da skloni ruku, a pri tom je ruka bila u prirodnom položaju.
Ono što meni bode oči što se tiče VARa u Engleskoj, a to je selektivna primena istog, kod situacija kod kojih treba da se koristi, sudija to ne radi, a zatim kod nekih mizernih stvari, gleda se po 2 minuta. Ja gledam na to, da je cilj da se dokaže da VAR zapravo ništa dobro ne donosi i da se radi na tome da se ukine. Englezi su to.
Ono što meni bode oči što se tiče VARa u Engleskoj, a to je selektivna primena istog, kod situacija kod kojih treba da se koristi, sudija to ne radi, a zatim kod nekih mizernih stvari, gleda se po 2 minuta. Ja gledam na to, da je cilj da se dokaže da VAR zapravo ništa dobro ne donosi i da se radi na tome da se ukine. Englezi su to.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Nema dileme da je u obe situacije lopta pogodila u ruku igrace Liverpula,sa tim da je u prvoj situaciji lopta prvo pogodila Bernarda u ruku,pa ajt i da razumem da nije penal.
E sad,kod drugog penala nista mi nije jasno.Na pocetku sezone su rekli da ce se u njihovoj ligi svako igranje rukom u 16 svirati penal,a ne da ga nisu sudili nego ni VAR nisu gledali.Sto kaze Monogamija kao da oce da pokazu da je VAR sranje,a to sto ga oni selektivno koriste nikom nista.
Inace,poznato je da Englezi ne vole da stalno bude jedan isti sampion,tako da mozda i zbog toga ovo i proslogodisnje forsiranje Liverpula.
E sad,kod drugog penala nista mi nije jasno.Na pocetku sezone su rekli da ce se u njihovoj ligi svako igranje rukom u 16 svirati penal,a ne da ga nisu sudili nego ni VAR nisu gledali.Sto kaze Monogamija kao da oce da pokazu da je VAR sranje,a to sto ga oni selektivno koriste nikom nista.
Inace,poznato je da Englezi ne vole da stalno bude jedan isti sampion,tako da mozda i zbog toga ovo i proslogodisnje forsiranje Liverpula.
Poketino napustio Totenhem..
NO1 WELCOME
NO1 WELCOME
- Batica ubica
- Tajler Darden
Kažu da je blizu.
Ima nas još koji smo srećni zbog toga.
Ima nas još koji smo srećni zbog toga.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Ne mogu da zamislim saradnju izmedju njega i najvece stipse medju vlasnicima klubova
non mollare mai
Ocekuje se da sutra bude zvanicno
Osveta se servira hladna
Osveta se servira hladna