FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: FK Crvena zvezda
Monogamija, lepa analiza.
Bravo majstore.
Slažem se potpuno, što se grupne faze tice, sve držimo u svojim rukama.
I dalje sam ubedjen da je Kopenhagen jači nego YB.
Slažem se potpuno, što se grupne faze tice, sve držimo u svojim rukama.
I dalje sam ubedjen da je Kopenhagen jači nego YB.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- Monogamija
Prema najavama Stojković neće biti ni u protokolu za večeras.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Monogamija
Koliko kontam greška kod drugog gola u Finskoj, a i verovatno za razliku od Gobelje se nije dozvao pameti što se tiče priče oko gardista i načina života. Takođe, on je bio jedino rešenje za beka u utakmici sa Helsinkijem. Ne znam kako će Gobelja izgurati utakmicu, za razliku od Stojkovića ume da šutne i da bude na leđima protivniku, ali je diskutabilna snaga za svih 90 i kusur minuta.
Fica mi se svidjao dok je ginuo i nije postao gardista, posle toga je poceo da glumi ludilo i eto na sta se to svelo sada... Ako je tako kako pricamo i kako izgleda, i bolje da ide... Mada Gobelja za mene nikad nece biti dovoljno dobar da bude starter, njegova idealna uloga je dzoker poslednjih 20-30 minuta da istrci svoje...
Gajic koga uskoro ocekujem da vidim...
- Monogamija
Babić na štopera, Degenek desno. Nije isključeno da i ovako počnemo, ako pričamo o iznenađenjima. Nešto se dešava sa Gajićem, bila je priča povreda posle EP za mlade, ali niko ga više ne spominje ni u kakvom obliku.
Spomenuo ga je Miloje na konferenciji juce, kaze da je decko bio na krivom koloseku i da se vraca polako, da se umorio jer je igrao EP letos a trebao mu je odmor... Shvatih da ga treba ocekivati uskoro, za par nedelja, u sastavu...
Nadam se da Babica necu gledati danas na terenu, jer Degenek je mnogo bolji kao stoper nego kao desni bek, a Gobelja valjda moze da izgura mec bez kiksa na beku... Ne mogu da podnesem Babica i Milunovica kao stoperski par jer su spori kao puzevi u tandemu
Nadam se da Babica necu gledati danas na terenu, jer Degenek je mnogo bolji kao stoper nego kao desni bek, a Gobelja valjda moze da izgura mec bez kiksa na beku... Ne mogu da podnesem Babica i Milunovica kao stoperski par jer su spori kao puzevi u tandemu
Hmm, nisam gledao Degenka na beku, ali ako ga nema FS, onda verovatno tako i pocinjete.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Monogamija
To sam preskočio.
Ja ne znam ko spoji Babića i Milunovića, stvarno smo genijalci. Voleo bih da počne Pankov da se forsira u paru sa Degenokom/Milunovićem, valjda nam je za domaću ligu koliko toliko dobar, a i držao je odbranu "vicešampiona" prošle godine.
Pankov me je odusevio protiv Nisa, iako je to samo 1 mec, mnogo je brz za stopera a cini mi se da je inteligentan, na prvu mi se jako dopao... Videcemo :)
Evo ga iz danasnjeg Zurnala, a ima i na YT na konferenciji :) Vreme je da se krece za BG polako :)
Ukoliko ima nekog zainteresovanog za pivce, javite se
gas station near me
Ukoliko ima nekog zainteresovanog za pivce, javite se
gas station near me