KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
CZ, pa Ritas kod kuce, pa Budućnost u gostima, a nama ekipa nije ekipa, jer fali 3 startna igraca PG, SG i C. Da se sutra oporavi Volden i dodju ta dva pojacanja, kada ce oni doci do zeljene forme. Sreca je sto smo blizu top16 i sto cemo tu biti, a to krece od NG, pa ako bismo stigli do kraja meseca da pokrijemo rupe, imamo mesec dana da dodjemo do neke forme i mecevi u BGu trebalo bi da su svi u decembru. To je jedina sansa, vec kasnimo, ali nije sve izgubljeno. Problem ce biti ako budemo odugovlacili, ali ne mozemo ni da srljamo...
Sve u svemu losa situacija, ocekujem poraze u Aba ligi i pobedu u EC u narednih 3 meca.
Sve u svemu losa situacija, ocekujem poraze u Aba ligi i pobedu u EC u narednih 3 meca.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Stomatologpg
Situacija je alarmantna.Evidentno je da Volden mnogo znaci ovoj ekipi.Hitno mora da se reaguje pa i po cijeni probijanja budzeta.
Kilpatrik je neko ko moze izmislit poene i dok je jos slobodan valjalo bi ga uzeti bez oklijevanja.Jednostavno on ce i ostale igrace uciniti boljim pa ce tako npr fenomenalni marko pejdzic lakse dolazit do pozicije za sut.
Sto se centra tice zna li neko sta je sa kevinom serafanom je li slobodan ? Takodje ljetos se pominjao hamilton ?
Kilpatrik je neko ko moze izmislit poene i dok je jos slobodan valjalo bi ga uzeti bez oklijevanja.Jednostavno on ce i ostale igrace uciniti boljim pa ce tako npr fenomenalni marko pejdzic lakse dolazit do pozicije za sut.
Sto se centra tice zna li neko sta je sa kevinom serafanom je li slobodan ? Takodje ljetos se pominjao hamilton ?
Cibona u Pioniru, je Colin koncert je i 14.12.
- Brižni-ponovo napada
Pare nisu problem, para ima. Ali, kako obicno biva kada se ne radi ozbiljno, obicno se i dogodi par stvari, pa ovo bude totalni fijasko. Nadam se da ce se brzo reagovati, inace ce top16 biti najdalji domet.
Prodaja karata za mec sa Ritasom je online na ticketlineu.
Nastavlja se sramno ponasanje kluba, posle svega, dali su 1k karata gostujucim navijacima.
Kakvo brukanje i ponižavanje.
Takodje i vredjanje svih navijača Partizana.
Možete da zamislite kako bacaju štošta na decu npr, ili još nešto gore
Takodje i vredjanje svih navijača Partizana.
Možete da zamislite kako bacaju štošta na decu npr, ili još nešto gore
Bravo za upravu, ako su u mogućnosti neka još i popuše Čoviću i ciganima.
Znači povećali su cene karata i dozvolili ciganima da uđu u halu pa će onako sa gornjeg nivoa da pišaju po nama. Jel ova sranja sami osmišljavaju ili ih neko pritiska da ovo rade? Evo ne znam, mada je i nebitno iskreno, šta god da je nek se nose u pičku lepu materinu.
Znači povećali su cene karata i dozvolili ciganima da uđu u halu pa će onako sa gornjeg nivoa da pišaju po nama. Jel ova sranja sami osmišljavaju ili ih neko pritiska da ovo rade? Evo ne znam, mada je i nebitno iskreno, šta god da je nek se nose u pičku lepu materinu.
I turn horrifying behavior into salaries
Cutali su posle koraka, a sada znaju da se jave odmah. Znaju li ljudi u KKP za dno?
Ako će i oni nama 1000 karata ok je.
Ma meni je ovo ekstra potez,da pokažemo da smo gospoda i prebacimo njima lopticu da pokažu da li oni mogu.
A i grobari malo da se razdrmaju i dođu u halu
A i grobari malo da se razdrmaju i dođu u halu
Nismo mi gospoda nego smo prosto naivne budaletine, preveslaju nas bukvalno u svakoj situaciji. A mi kao loši đaci nikad ništa ne naučimo i svake sezona ista jebena priča. Pa jbt prošle nedelje je taj isti Čović pišao po nama saopštenjima i sad mu se prave ustupci i daju karte??? Neverovatno jbt.
I turn horrifying behavior into salaries
Meni svako surovanje sa Cokijem nije potez za hvaljenje. Da ti dodjes i zoves ih, a cutao si posle koraka, nisi rec rekao. Nisi smeo da odes na sastanak u Zagreb. Ne smes nista da uradis i samo cinis usluge onima koji te gaze.
Ali, ne treba nista drugo ocekivati od izvesnog Ostoje.
Ali, ne treba nista drugo ocekivati od izvesnog Ostoje.